Reinventeaza-ti stilul de viata, traieste sanatos.

Postat pe07-01-2020 de
Reinventeaza-ti stilul de viata, traieste sanatos.

Reinventează-ți stilul de viață, trăiește sănătos! Aceasta este lozinca cu care am început  anul 2020, un an care, cu siguranță, va fi mai bun, mai frumos, mai productiv și plin de experiențe memorabile.

Niciun an nu se încheie fără o listă de rezoluții și obiective personale și profesionale, pe care dorim să le bifăm în anul ce vine. Așadar, dacă pe lista ta de rezoluții se află și dorința de a-ți schimba, în bine, alimentația, pentru a avea o viață mai sănătoasă, ne bucurăm să fim alături de tine și să îți prezentăm o scurtă selecție ce cuprinde o serie de cursuri unde vei învăța care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a trăi sănătos.  

  1. Cadouri Smart: curs de alimentație sănătoasă la tine acasă - descoperă toate secretele unui stil de viață sănătos, direct de la un medic specialist în medicina internă, cu experiență în nutriție și imaginează-ți că te vei bucura de toate aceste lucruri chiar la tine acasă. În timpul experienței, vei afla care sunt efectele negative ale stresului asupra modului de viață și cât de mult este influențată alimentația noastră de ritmul alert și stilul haotic de la birou. Dacă îți dorești cu adevărat să faci o schimbare în acest sens, nu mai sta pe gânduri, intră chiar acum pe Experimentează.ro și rezervă această super experiență.
  2. Upgrade your plate: consultație privată de alimentație sănătoasă și reinventarea nutriției personale - așa cum îi și spune numele, această experiență este despre tine, despre cum îți poți reinventa nutriția personală, într-un mod corect și sănătos. În baza unei consultații cu medicul de specialitate, vei beneficia de construirea unui program personalizat, conform stilului tău de viață și al preferințelor tale alimentare. Acum este cel mai bun moment în care să începi să faci o schimbare.
  3. Curs pentru o alimentație sănătoasă într-o ceainărie de renume - acest curs este despre a afla toate secretele unui stil de viață mai sănătos, care să fie adaptat programului și nevoilor tale. Cel mai frumos lucru, pe lângă toate sfaturile pe care le vei primi de la medici profesioniști, este că toată această întâlnire va avea loc într-un cadru prietenos, la o ceașcă de ceai. Atmosfera prietenoasă de acolo te va ajuta să începi cu dreptul această nouă schimbare în bine. 

Felicitări, tocmai ai făcut primul pas spre un stil de viață sănătos! Vei vedea că imediat după ce vei urma toți pașii necesari, rezultatele vor veni de la sine, deoarece ritmul sănătos devine un stil de viață pe care nu îl poți uita.  

PS: indiferent de cursul pe care îl vei alege, încearcă să introduci sportul în rutina zilnică, astfel încât, programul de nutriție să dea rezultate cât mai rapid.  

 

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu