Activitati cadou iubita, logodnica & sotie

Filtre active
Știi deja, însă noi repetăm: nu e nevoie de o ocazie specială ca să dăruiești ceva special cuiva special.

Cine este acest cineva, știi tu cel mai bine - mama, sora, iubita, nașa sau fina, soacra sau prietenele tale cele mai bune.

Ce știm noi cel mai bine este să te ajutăm să găsești cele mai inspirate idei de cadouri, astfel încât să o faci să se simtă:

 • răsfățată,
 • specială,
 • apreciată,
 • centru al universului,
 • să-i arăți că o iubești și că ești recunoscător pentru grija pe care ți-o poartă sau pentru educația pe care ți-a dăruit-o.
Înainte de a porni în această călătorie, nu uita două detalii vitale: femeile pun preț pe intenția cu care ai dăruit cadoul și pe intensitatea sentimentului ce se ascunde în spatele darului. Ba mai mult, așa cum v-am învățat, avem propriul nostru sistem pe care îl aplicăm atunci când suntem provocați să găsim cadoul potrivit. Și pentru că oferim asistență în materie de daruri oricui ne calcă pragul, ne folosim adeseori de următoarele cinci idei:
 1. E foarte fain să-i faci daruri chiar dacă nu e o ocazie specială.
 2. Când îi faci un cadou arată-i că ai fost atent la lucrurile care sunt importante pentru ea.
 3. Nu trebuie să fii telepatic pentru a-ți da seama ce să cumperi, ci doar realmente să fii conectat la dorințele ei.
 4. Fii conștient de semnificația pe care darul tău o poate avea.Darul să fie exclusiv pentru ea.
Dacă, pe lângă daruri pentru cele mai importante femei din viața ta, cauți și idei de cadouri pentru cei mai importanți bărbați, atunci aruncă un ochi aici.

Idei de cadouri pentru femei in functie de ce reprezinta pentru tine

Darurile pentru iubită nu se potrivesc cu acelea pentru sora ta. Crede-ne.
Femeilor din viața ta le place să știe că sunt unice și că au propriul lor loc în universul tău. De aceea, este important să te conectezi atât la ceea ce își doresc, dar și la ce reprezintă pentru tine și la modul în care a crescut și a evoluat legătura voastră de-a lungul timpului. De exemplu, mamelor le suntem recunoscători, cu surorile suntem protectori sau ne îndreptăm către ele cu cu gratitudine relaxată, iar pentru prietenele noastre vrem să fim un sprijin veritabil. Așa că, sugestia noastră este să stabilești clar ce reprezintă fiecare femeie din viața ta și, în funcție de rolul pe care îl joacă să alegi darul potrivit.

Idei de cadouri pentru sotie sau iubita

O amiază la spa. O sesiune de bungee-jumping. Un tur de oraș medieval într-o mașină de epocă. Un city break de weekend într-un oraș feeric, presărat cu experiențe romantice. Din nou, încă o amiază la spa. Un atelier de făcut macaroons sau o degustare de vinuri.

O seară romantică într-un restaurant gourmet. Un city-scape doar pentru ea. O plimbare în balonul cu aer cald. Cercei de designer. O sesiune de consultanță astrologică. Perne de mătase. Holdere smart pentru chei. Holdere smart pentru acte. Portofele personalizate din piele premium. O vază  de ceramică pe care să o facă singură într-un atelier de olărit. Sau mesajul tău de dragoste turnat în ciocolată și un tratament spa, ambele într-o amiază de neuitat.

Putem continua, desigur. Însă, preferăm să ne oprim aici și să îți amintim că e important să ții cont de vechimea relației voastre. Nu ezita să o surprinzi, să o scoți din ritmul cotidian. Chiar dacă sunteți împreună de despre 25 de ani, probabil că nu ar strica sa piperezi puțin atmosfera. Nu știi niciodată cum un dar neobișnuit poate schimba o relație în și mai bine.

Idei de cadouri pentru mama

Deși mamele par să nu aibă niciodată nevoie de ceva, crede-ne pe cuvânt, li se înmoaie sufletul în momentul în care primesc de la puiul lor drag un cadou care să le arate cât de mult înseamnă în viața lui. Sfatul nostru este să îi oferi ceva ce nu și-ar lua nici în ruptul capului - poate o excursie, o sesiune de spa, un ritual de relaxare și un make-over spectaculos sau un masaj terapeutic alături de o sesiune de coaching de 4 ore. Spiritul de sacrificiu pe care l-a pus în practică ani de-a rândul trebuie răsplătit. Se va simți importantă și îi vei întări convingerea că ai înțeles tot ce a făcut pentru tine de-a lungul timpului.

Idei de cadouri pentru soacra

Sperăm că ai o relație bună cu soacra ta. Din moși-strămoși - sau cel puțin de când Creangă a scris “Soacra cu trei nurori”- se nasc legende și mor eroi din cauza relațiilor delicate pe care le stabilim cu soacrele noastre.

Drept pentru care, indiferent de calitatea legăturii dintre voi, un dar s-ar putea să îndulcească atmosfera. Poți încerca să-i oferi în dar plante, seturi de gătit, haine și poate chiar o bijuterie discretă sau poți încerca realmente să-i faci un dar surprinzător și atipic care să o schimbe complet dinamica între voi.

De exemplu, o sesiune extra de masaj și de terapia spa sau un pictorial de familie, întocmai ca în filmele acelea americane pe care le viziona cu mare plăcere.

Dacă ai o soacră modernă și activă, poți încerca să-i dăruiești o sesiune de planorism sau de pilotaj. Va aprecia că încerci să o scoți din zona de confort și o ajuți să rămână cu spiritul tânăr și în pas cu vremurile.

Idei de cadouri pentru nasa sau fina

Nașii sunt considerați - tradițional - părinți spirituali pentru fini, ceea ce înseamnă că, la un anumit nivel, calitatea legăturii dintre voi se va răsfrânge în calitatea căsniciei voastre - dacă e să judecăm după canoanele tradiționale. Oricum ar fi, în zilele noastre, între nași și fini pre-există legături de rudenie foarte apropiate sau prietenii foarte strânse. Drept pentru care sigur iti sună oarecum familiar categoria cadouri clasice pentru nașă sau pentru fină (ușor plictisitoare, fade, deloc surprinzătoare) și categoria cadouri atipice pentru ca relația dintre nașă și fină să fie cât mai plăcută și să se transforme într-o prietenie. Așa că fie mergi pe daruri  precum decantoare de vin, pahare de vin, set de cină pentru patru persoane sau, poți la fel de bine, să-i dăruiești un curs pentru o alimentație sanatoara, o ședința foto de epoca sau un atelier floral alături de un florist cu experiență.

Idei de cadouri pentru colega de birou

Dacă sunteți foarte apropiate, nu stă pe gânduri și oferă-i un cadou-experiență pe care să-l țină minte toată viața.
 
Până la urmă, petreceți cea mai mare parte a timpului împreună, cum ar fi să treceți dincolo de excell-uri și să vă bucurați de o sesiune de echitație încheiată cu o caricatură despre care să discutați peste ani sau de un curs de cooking in care va putea să creeze cu ajutorul unui șef faimos trei feluri de mâncare.
 
Dacă vrei să mai adaugi un mic-extra on-top, poți încerca să adaugi la cele de mai sus și un parfum personalizat, dulciurile favorite, cercei vintage sau creme de întreținere facială, uleiuri esențiale, masca de dormit din mătase naturală sau cristale care te protejează energetic și lista e deschisă.

Idei de cadouri pentru sefa

În funcție de relația pe care o ai cu șefa ta și dacă știi câteva detalii despre aceasta, nu ar trebui să fie extraordinar de dificil să găsești un cadou care să se potrivească gusturilor sale și contextului. Poți cumpără lucruri pentru birou sau îi poți dărui un cadou-experiență, atât timp cât ții cont de limitele relației angajat-subordonat și te asiguri că se va bucura și se va simți apreciată. Poți alege un umidificator pe USB pentru birou, mostre de parfumuri rare sau un aparat de exfoliere și de îngrijire a tenului.

De multe ori, provocarea majoră pentru manageri e lipsa timpului pentru sine. De aceea, sugestia noastră este că alături de colegii tăi, să îi oferiți o schimbare de look într-un salon expert sau câteva ore de relaxare într-un centru spa de lux. Două experiențe apreciate și pe care va putea să le repete dacă îi vor plăcea.

Idei de cadouri pentru cea mai buna prietena

Ca pe propriul tău buzunar - așa se spune că ar trebui să ne cunoaștem cea mai bună prietenă! Cu siguranță te înscrii în aceste “semnalmente”, dar asta nu înseamnă că e îți e simplu ca bună-ziua să alegi darul potrivit pentru ea. Când știi mult prea multe lucruri despre o persoană, ajungi tu însuți în incapacitatea de a face o alegere. Parcă nimic nu e suficient de bun.

Așadar, ca să nu mai lungim intro-ul, noi îți sugerăm o cină gourmet sau un masaj de relaxare cu ceaiuri și cu dulciuri fine. Ulterior, puteți să vă avântați într-o sesiune de skydiving și, de ce, nu, o schimbare de look la un salon de top. Te ajutăm în toate situațiile, facem conexiunile necesare, ne ocupăm de toate detaliile administrative astfel încât pentru voi să conteze doar experiența.

Idei de cadouri pentru femei in functie de varsta

Cine spune că anii nu contează, nu a auzit de Coco Chanel care sublina trimfalist: “la 20 de ani o femeie are tenul cu care s-a născut, iar la 50 de ani tenul pe care îl merită.” Vârsta și hobby-urile creează contexte importante care ne dau prilejul să facem alegeri inspirate atunci când vine vorba de daruri. După cum spunea Coco - lucrurile de care nu ai nevoie în fragedă tinerețe, devin cadouri de neprețuit la bătrânețe.

Idei de cadouri pentru femei la 20 de ani

Între 20 și 30 de ani e perioada de aur în care - spun studiile - evoluăm, creștem și ne schimbăm cel mai mult. Cel mai bun dar pe care îl poți face unei femei de 20+ ani este să o ajuți să valorifice din plin energia de care dispune, să îi hrănești curiozitatea și să îi crești stima de sine. Deși am putea să trecem aici atelierele de cooking sau degustările, credem că un efect absolut l-ai obține dacă i-ai dărui o plimbare prin București într-un Mustang Cabrio sau un zbor cu balonul, o tură de circuit de curse cu mașină de curse - Porsche sau Alfa Romeo sau un abonament la câteva sesiuni de scrima.

Idei de cadouri pentru femei la 30 de ani

La 30 de ani, o femeie e independentă, are personalitatea și gusturile formate, este familiară cu conexiunea dintre concepte precum “limite”, “potențial” și “realitate”.

Cunoscută fie ca perioada pragmatismului rece sau a orientării către familie, deceniul 30-40 în viața unei femei înseamnă orientarea către calitate, către grija de sine, stabilitate, către rezultate și performanțe, indiferent ca vorbim despre job sau despre familie. Așadar, cadourile experiență pentru o femeie de 30+ s-ar putea ramifica în zona cunoașterii de sine sau în partea de relaxare activa de care ar putea avea nevoie un posibil manager extrem de competitiv.

Idei de cadouri pentru femei la 40 de ani

Dacă e să menținem linia din categoria 20+ și să o cităm din nou pe eterna Coco Chanel, am avea  „Poți fi superbă la 20, fermecătoare la 40 și irezistibilă pentru tot restul vieții tale'. Dacă în urmă cu 100 de ani, femeile de 40 de ani se pregăteau pentru bătrânețe, acum se simt ca la 20.
 
Psihologii susțin că de la vârsta de 40 de ani, femeile trăiesc o a doua adolescență. Că, după turbulențele primei tinereți, generația patruzeci și' se redescoperă, își găsește noi resurse de entuziasm și trăiește o viață mai plină de bucurie.  
 
Așa că nu ezita să îi oferi un atelier în care să își creeze propriul sau parfum sau o vizită la un centru spa de lux. Va avea și răbdarea, și interesul să savureze aceste experiențe până la final.

Idei de cadouri pentru femei la 50 si 60 de ani

Oamenii sunt mai fericiți și mai puțin stresați după vârstă de 50 de ani. Cel puțin așa arată un studiu Gallup realizat pe un eșantion de 340.000 de persoane, publicat în Proceedings of the Național Academy of Sciences și citat de The Telegraph. Emoțiile precum mania, îngrijorarea sau tristețea variază în timp, ca intensitate, într-un mod similar la femei și bărbați, deși femeile s-au clasat mai bine decât bărbații în ceea ce privește nivelul general de bună dispoziție, însă bărbații au obținut scoruri mai ridicate la capitolul fericire și plăcere de a trăi.
 
Așa că sfatul nostru este ca pentru femeile de 50 și 60 de ani din viața ta să adaugi pe lista darurilor ieșiri în natură precum o excursie în Delta sau în Moldova, ateliere de gătit, plimbări cu balonul cu aer cald și chiar sesiuni de masaj.
 
Contrar așteptărilor, au și dorința de a încerca lucruri noi, și timpul necesar.

Idei de cadouri pentru femei in functie de ocazie

Ziua de naștere, onomastica, majoratul, sarcina, nunta, aniversarea căsătoriei, Ziua Îndrăgostiților, Crăciunul, Paștele sau Ziua Femei sunt ocaziile speciale în care este recomandat să oferi un dar femeilor din viața ta.

Idei de cadouri pentru femei de ziua nasterii sau de onomastica

Bette Davis spune că bătrânețea nu e pentru blegi. Drept pentru care evită să tratezi vârsta prin prisma prejudecăților.

Pe experimenteaza.ro avem peste 500 de experiențe încercate, de-a lungul timpului, de oameni de vârste diverse. Karting-ul indoor poate fi potrivit dacă ziua ei de naștere pică iarna sau o ședința foto cu un fotograf profesionist s-ar putea să fie exact darul de care are nevoie pentru că oricum, fotografiile pe care le folosea pe rețelele de socializare erau deja mult prea vechi. Sau ajut-o să își “lecuiasca” dependență de muncă și fă-i în dar un masaj relaxant de șase ore.

Ce dacă a atins borna de jumătate de secol, nu înseamnă că nu se poate bucura de o experiență care să o scoată din zona de confort precum o plimbare cu balonul cu aer cald și să o facă să se simtă și mai tânără.

Idei de cadouri de Craciun sau Secret Santa pentru femei

Propria esență de parfum pentru soția ta?

Se poate, da - dacă îi faci cadou un atelier de parfum în care își va identifica arhetipul olfactiv și, timp de 4 ore, își poate alege ingredientele care o reprezintă, care spun totul despre personalitatea ei. Tot procesul se află sub coordonarea unui parfumier regal, certificat internațional în parfumerie rară și ingrediente exotice 100% naturale, cu specializări în Franța.

Pentru ritmul de viață alert și stresant, Crăciunul ar trebui să vină la ea cu o sesiune de masaj cu tehnici Yumeiho (masaj terapeutic japonez) menite special să ne facă să ne simțim mai sănătoși, mai plini de vitalitate și cu chef de viață - masaj la tălpi și palme, drenaj limfatic și terapie craniosacrală. Are parte, la sfârșit, și de un curs de juice detox, unde sunt prezentate avantajele introducerii fructelor în dieta zilnică.

Idei de cadouri de Valentine’s Day, Dragobete sau aniversarea casatoriei pentru femei

Începem cu piesă de rezistență pentru că de Ziua Îndrăgostiților nu e momentul să fii reținut. De exmplu, ce zici de o experiență deosebită, de poveste, pe care orice femeie și-o dorește - o seară într-un castel de lux în zona Covasna. Priveliștea o  vă lăsă fără cuvinte și șederea voastră aici o să fie memorabilă. Cum dragostea evident trece prin stomac, vă veți bucura și de o cină delicioasă, cu mâncare specifică zonei și un mic dejun de poveste. Putem continuă experiența de relaxare și destindere profundă cu ajutorul sărurilor Epsom. Oboseala sau de durerile musculare se atenuează sub efectele magneziului și sulfatul din sărurile Epsom. Acestea sunt absorbite de piele, redându-i elasticitatea și strălucirea. Corpul se reîmprospătează, se detoxifică și își reechilibrează parametrii.
 
Dacă îi place natura, încearcă un weekend într-un conac de poveste, într-un domeniu boem, Domeniul Manasia. Un loc unic, considerat o bijuterie de patrimoniu, domeniul include conacul boieresc, parcul și crama de sub conac. Istoria aduce toate argumentele necesare pentru a te convinge să îi oferi persoanei iubite această experiență. Împreună veți vizita conacul, apoi crama și vă garantăm că o să vă îndrăgostiți de locurile acestea, ce au un farmec aparte, greu de egalat. Veți avea și de experiențe gourmet inedite, fără egal, oferite de bucătari renumiți, special pentru voi și pentru dragostea voastră. Cine spunea că „dragostea trece prin stomac” avea mare dreptate.

Idei de cadouri pentru barbati de 50 de ani

Ne punem la bătaie inspirația și facem tot posibilul ca, pentru bărbații din viața noastră ce împlinesc 50 de ani, să găsim darurile cele mai grozave. Pentru că, în general, acești bărbați ne sunt tati, unchi, soți - așadar, au fost sprijin și plasă de siguranță dintotdeauna. Au ajuns la vârstă în care le celebrăm contribuția și îi ajutăm să descopere relaxarea, noi hobby-uri, să se bucure de familie, poate de statutul de bunic samd.

 • Poți începe simplu cu seturi de unelte, cu decantoare de whisky sau de vin, cu sisteme de afumat pentru whisky sau vin.
 • Poți continua cu darurile-experiență - o sesiune de gătit, de ce nu - o săritură cu parașuta sau planorism, o survolare cu elicopterul sau un city-break relaxant. Atelier de patiserie / macarons / ciocolata frantuzeasca sau spa la mare ?
 • Sau ajută-l să își îndeplinească un vis pe care l-a avut dintotdeauna - sigur și-a dorit cu ardoare un anumit obiect, să ajungă într-un anumit loc sau să învețe ceva în mod special (de exemplu să piloteze un avion ultra-ușor). Poate părea complicat dar, dacă implici și restul familiei, atunci și o excursie în Peru poate fi ușor de realizat.  Ce zici de  un tur culinar in Barcelona, Catalonia?

Idei de cadouri de 8 martie pentru femei

E 8 martie și dacă nici până acum nu a devenit soția ta, noi îți oferim imboldul și prilejul de a adresa întrebarea vieții tale. Cum? În aer, într-un elicopter. Practic, împuști doi iepuri dintr-o lovitură: te bucuri de o plimbare memorabilă și reușești să ai parte de cel mai frumos “Da” din viața ta. Îi propui iubitei să vă plimbați cu elicopterul într-un survol de 30 de minute, timp în care tu, timorat, scoți cutia cu inelul de logodnă. Noi îți garantăm că “Da”-ul este al tău. Sărbătoriți la final cu șampanie și bomboane fine, demne de o zi memorabilă.

Ca să diversificăm, experiența asiatică este perfectă pentru doamnele care au nevoie de relaxare reunește o sesiune de yoga, masaj thailandez și masaj japonez, toate trei într-o singură zi, plus un curs de juice detox, pentru a prezenta beneficiile sucurilor sănătoase asupra organismului. Sună bine, nu?

Idei de cadouri pentru Iepurasul de Paste pentru femei

Dacă e prea ocupată și prea stresată, oferă-i de Paste un masaj de relaxare in cuplu sau dacă e preocupată de rețete tradiționale ofera-i un city break intr-un castel si o sesiune de framantat placinte moldovenesti. Oricât de ciudat sună, atunci când vine vorba de cadouri-experiență e important să găsești mixul potrivit. Tocmai de aceea, experiențele noastre nu sunt singulare - vin, întotdeauna la pachet astfel încât să ne asigurăm că amintirile sunt garantate. Sigur, de Paste poți profita în nenumărate feluri de vremea frumoasă și poți să-i oferi un zbor cu balonul cu aer cald, o cursă cu o mașină de raliuri (dacă e pasionată) sau ateliere de tot felul de gătit macarons sau degustari gourmet.

Idei de cadouri pentru Iepurasul de Paste pentru femei

Darul potrivit pentru o tânără care pășește în maturitate e recomandat să îi dea încredere în sine să pornească în marea aventură a vieții sale cu aripile întinse și conștientă că e un drum lung, anevoios dar aici stă de fapt magia.

Așadar, pregătește pentru o viitoare femeie curajoasă o sesiune de scuba diving în care să se aventureze împreună cu un prieten sau cu persoana iubită, în lumea subacvatică de la Marea Neagră. Nu contează că e născută iarnă - voucherele cadou sunt valabile șase luni. Iar pentru a o ajuta să pornească pe calea maturității plină de strălucire, asigură-te că știe care sunt regulile unui make-up de impact oferindu-i un curs de automachiaj natural și de ocazie. Îți va mulțumi peste ani.

Idei de cadouri pentru femei insarcinate

Între furtunile hormonale și grijile inerente perioadei, asigură-te că îi dăruiești viitoarei mămici atât ceva util, cât și ceva plăcut. Probabil că va primi scutece, hăinuțe, jucării, sfaturi :) și confesiuni. Noi îți sugerăm să o răsfeți cu o sesiune de spa de șase ore ca să uite de picioarele umflate sau de durerea de spate sau un curs de îngrijire a nou-născutului. Cursul este structurat în două ședințe, pe parcursul unui week-end, iar printre temele discutate sunt politicile Baby Friendly din maternitate, “ora magică” şi importanța acesteia, reflexele native ale bebeluşului şi rolul lor, nevoile fundamentale ale nou-născutului, modele de parenting preluate din familie, îngrijirea nou-născutului (partea practică) și cât de periculoase pot fi miturile. Cu alte cuvinte, o ajuți să știe clar ce o așteaptă și să evite să se afunde în “folclor”.

Idei de cadouri de lux pentru femei

De la bijuterii frumoase la accesorii elegante, îngrijirea pielii până la cele mai noi genți de designer - așa e definit darul de lux de cele mai multe ori. Doar că luxul, în definiția sa cea mai simplă, este despre cum te face să te simți și nu despre cât costă un lucru sau...o experiență. Ce zici dacă ai înlocui unul dintre artefactele anterioare cu o vacanță pe velier sau cu un masaj suedez de relaxare într-un spa aflat într-un hotel-boutique faimos? Poți lua în calcul și o vizionare privată de film - o experiență impresionantă, dar, în același timp, intimă și relaxantă. În plus, cum ai putea să dai greș cu un cityscape într-un castel medieval sau cu o cină gourmet?

Idei de cadouri inedite pentru femei

O experiență de tip spa pentru că toată ziua aleargă de acasă la serviciu, apoi la cumpărături, pregătește masa, se îngrijește de casă. Merită cu prisosință o sesiune de răsfăț doar pentru ea, chiar dacă poate a mai primit un cadou similar și de Valentines sau de 8 Martie. O escapadă romantică pentru că face toți banii să te vulnerabilizezi puțin și să-i mărturisești iubirea pe care i-o porți. O experiență cu prietenă cea mai bună pentru că programul ei este mereu foarte încărcat și alege de multe ori să lase la urmă socializarea cu prietenii, pe care o face doar sporadic la telefon. Spor la ales ;).

Idei de cadouri personalizate pentru femei

Darul inedit se face doar dacă îl cunoști foarte bine. Inedită poate fi pentru el o ieșire la un restaurant de lux sau o sesiune de tras cu arcul, de planorism, un zbor cu balonul sau o sesiune de scuba diving.

La fel de inedită e o seara într-un castel medieval sau o cină romantică. Dacă îi place sportul, de ce să nu îi faci cadou o cină cu sportivul preferat sau un autograf dedicat al acestuia sau un cursuri de pilotaj defensiv si sportiv la bordul unui Alfa Romeo.

Tu alegi ;).

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu