Filtrare dupa

Pret

Pret

  • -

Cadouri pentru

Cadouri pentru

Simulatorul de zbor/JETAV

Filtre active
Ai vrut în copilărie să fii pilot, dar viața te-a dus în alte domenii? Ce-ar fi să experimentezi acum visul pe care îl aveai în copilărie? Iar această experiență nu e ideală doar pentru a o trăi pe pielea ta: e cadoul perfect pentru cei care își doresc un plus de adrenalină. Experiența favorită a pasionaților de călătorii și inedit, un simulator de zbor te ajută să ajungi în destinația în care ți-ai dorit dintotdeauna, indiferent dacă vorbim despre o insulă pustie sau o un oraș metropolitan.

Cadoul ideal pentru oamenii curioși și îndrăzneți, care își doresc să exploreze lumea în toată vastitatea ei - poți alege să zbori oriunde în lume, poți alege să experiementezi turbulențe de zbor sau incendii - totul este extrem de real și senzorial, pentru ca tu să ai parte de o experiență care să te facă să spui „uau!”.

Ce presupune simulatorului de zbor JETAV?

Ce înseamnă experienta JETAV? Ei bine, o sesiune de zbor Jetav simulează un zbor real: practic, tu sau cel căruia alegi să-i faci acest cadou se va bucura de un zbor virtual, simulat, într-un avion Boeing 737 New Generation (cu o greutate de 6200 kg). Poți alege orice aeroport din lume și, dacă vrei să faci experiența și mai incitantă, poți alege să pilotezi și în situații de criză, precum incendiile, furtunile sau turbulențele de zbor. Timp de o oră, vei „zbura” cu imaginația în orice loc visezi.

Cat dureaza experienta cu simulatorul de zbor?

Experienta propriu-zisă JETAV cu simulatorul de zbor durează aproximativ o oră, iar instructajul realizat în prealabil va dura 30 de minute.

Este necesara experienta anterioara pentru a putea pilota simulatorul?

Nu, nu este necesar să ai experiență pentru a pilota simulatorul - dimpotrivă, acesta poate fi folosit și în scop psihologic, pentru depășirea fricii de zbor în cazul persoanelor care nu au mai zburat și nu numai. Bineînțeles, simulatorul poate fi folosit și de cei cu experiență - dacă ești pilot și urmează să te angajezi, poți alege câ2eva ședințe în simulator ca să te pregătești.

Exista restrictii de varsta privind pilotarea?

Vârsta minimă la care poți zbura este de 7 ani - în cazul minorilor, va fi necesar acordul părintelui / tutorelui. 

Se pot realiza filmari si fotografii in timpul sesiunii cu simulatorul de zbor?

Pentru că tehnologia folosită în timpul simulării este una inovativă și modernă, poți alege când să faci „stop-cadru” pentru a filma sau fotografia.

Întrebări și răspunsuri

Te va ajuta simulatorul sa scapi de frica de zbor?

Simulatorul de zbor este experiența ideală pentru cei care nu au mai zburat niciodată sau au zburat și le este teamă de această activitate - da, simulatorul te ajută să scapi de frica de zbor, având rol terapeutic - aeronava folosită va fi de mici dimensiuni, iar simularea zborului va fi însoțită de discuții cu psihologul și pilotul navei.

Sunt necesare cunostintele de aviatie si aeronautica pentru simulatorul de zbor?

Nu, nu este necesar să ai niciun fel de cunoștințe de zbor sau aeronautică - însă simulatorul de zbor poate fi util și dacă ești pilot și vrei antrenament sau ai nevoie să îți menții licența de zbor. Dar dacă nu ai nicio cunoștință de aviație, nu e un impediment: vei avea parte de un instructaj de cel puțin 30 de minute în care piloții experimentați îți vor explica pe larg ce urmează să se întâmple.

Cine va zbura simulatorul in timpul experientei?

În timpul simulatorului, experiența va fi condusă de către un pilot experiementat, care are în spate ani de zile de exercițiu - mai mult decât atât, va fi una extrem de realistă: de la sunete și până la decolare, respectiv aterizare, vei simți totul ca într-un zbor real, în locația ta favorită din lume. O experienta senzorială cu adevărat, un cadou experienta de neuitat, cu un pret mai mult decât decent, simularea unui zbor va genera cele mai frumoase amintiri în viitor.

Poti veni acompaniat in timpul experientei cu simulatorul?

Da, poți veni acompaniat în timpul experienței cu simulatorul, însă aceasta va fi valabilă doar pentru tine. Timp de jumătate de oră vei fi pregătit, după care are loc decolarea - se setează parametrii de zbor, se pornesc motoarele și se face un double check, apoi decolezi. Totul este reprodus în detaliu - de la procesul decolării în sine, cât și zborul propriu-zis, aeroporturile, ruta străbătută etc. După ce avionul ajunge la altitudinea dorită, poți experimenta incendii, furtuni sau alte situații excepționale, pentru a vedea ce înseamnă să pilotezi în astfel de condiții.

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu