Filtrare dupa

Pret

Pret

 • -

Localizare

Localizare

Cadouri pentru

Cadouri pentru

Primul zbor cu balonul cu aer cald. Descopera detaliile unei experiente de neuitat!

Filtre active
(0)
2.849 lei
Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:   Termen de valabilitate 12 luni   Banii inapoi garantat timp de 30 de zile   Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile   Nu ai costuri ascunse   Ai o experienta...

De la vehicule care transportau oamenii în anii 1700, baloanele cu aer cald au ajuns o experiență remarcabilă. La fel ca primul sărut, primul zbor cu balonul nu se uită niciodată. Zborul cu balonul este una dintre activitățile care creează fascinație, iar primul zbor nu este niciodată și ultimul. O relaxare memorabilă și sigură, zborul cu balonul e o variantă de cadou ideal. Un cadou la înălțime. Și la propriu, și la figurat.

De ce sa alegi experienta zborului cu balonul cu aer cald?

Zborul cu balonul este o experiență memorabilă, care generează emoții nemaiîntâlnite. De la adrenalină și până la sentimentul de împlinire deplină, un zbor cu balonul cu aer cald bifează toate stările posibile. Dimineața sau seara, timp de o oră, zborul cu balonul cu aer cald ne îndeplinește, în final, cel mai aprig vis pe care îl avem cu toții copii fiind: să avem aripi, să ne ridicăm de la sol, să zburăm. Zborul cu balonul cu aer cald este experiența care îmbină într-un mod inefabil adrenalina cu liniștea desăvârșită.

Ce include, in mod normal, un zbor cu balonul cu aer cald?

 • Organizarea zborului alături de echipajul calificat;
 • Asigurare de răspundere civilă conform reglementarilor EU 785/2004
 • Pregătirea pre-zbor a pasagerilor;
 • Zborul cu balonul cu aer cald - aproximativ 1 orăToate transferurile sunt asigurate cu o masina Black Cab (cu preluare și returnare în București).
Cat poate costa zborul cu balonul si in functie de ce se calculeaza pretul?

Cât costă zborul cu balonul? Prețul acestuia variază în funcție de mai multe aspecte. În medie, prețul unui zbor cu balonul pornește de la 200 euro, însă acesta se modifică dacă vrei o experiență romantică pentru tine și partener; puteți avea balonul doar pentru voi, bucurându-vă de intimitate. De asemenea, prețul diferă în funcție de zona în care este organizat zborul: un zbor deasupra Bucureștiului va costa mai puțin decât un zbor deasupra depresiunilor și munților, de exemplu.

Cat dureaza un zbor cu balonul cu aer cald?

Zborul propriu-zis cu balonul cu aer cald durează aproximativ o oră, timp la care se adaugă și instructajul inițial.

Cine se ocupa de pilotarea balonului?

Zborul cu balonul cu aer cald este o experiență complet sigură, fiind pilotat de o persoană cu experiență, care este certificată de Autoritatea Aeronautica Civila si care arei asigurare medicala valabila.

Care este numarul maxim de persoane ce poate zbura intr-un balon?

Într-un balon cu aer cald zboară 4 pasageri alături de pilot; în funcție de tipul de experiență pentru care se optează, în balon pot zbura și doi parteneri alături de pilot, pentru o intimitate sporită.

Cum sunt alese locul de imbarcare si de aterizare?

Locul de îmbarcare se alege în funcție de direcția vântului, acest lucru fiind valabil și în cazul aterizării. Locația de îmbarcare va fi comunicată cu două zile înainte de zbor.

Cand este ideal sa alegi un zbor cu balonul drept cadou experienta?

Dincolo de a fi o modalitate de relaxare desăvârșită, zborul cu balonul cu aer cald constituie obiectul unui cadou de neuitat. Iată câteva dintre situațiile în care poți face cadou un zbor cu balonul:

 • Pentru o cerere în căsătorie desprinse în basme, pe care cu siguranță niciunul dintre voi nu o va uita;
 • Pentru o zi de naștere memorabilă, mai ales pentru un majorat sau intrarea într-un nou deceniu;
 • Pentru ziua Mamei, pentru că știm că merită doar ce e mai bun și inedit;
 • Pentru Ziua Îndrăgostiților și Dragobete;
 • Pentru Ziua Femeii.

Care sunt conditiile meteo favorabile unui zbor cu balonul?

Zborul cu balonul cu aer cald se poate realiza doar în condiții meteo optime, adică în zilele de preferință răcoroase, în care vântul e foarte blând; în situațiile în care avem de-a face cu ploaie, ceață sau furtună, balonul va rămâne ancorat la sol.

Cum functioneaza un balon cu aer cald?

Aeronautica este în aceeași măsură o știință aparte, dar și o artă care creează fascinație de sute de ani. Iată cum funcționează baloanele cu aer cald:

Cum se umfla si ce gaz se foloseste?

Un ventilator cu motor umple balonul cu aer, în timp ce anvelopa balonului este desfășurată la sol. Odată cu umflarea anvelopei, aerul din balon este încălzit cu un arzător, iar după ridicarea și înălțarea de la sol, balonul continuă să fie înălțat. Zborul este posibil datorită diferenței de temperatură din interior și exterior; pentru a coborî, aerul din interiorul balonului se răcește, iar aterizarea este posibilă odată cu dezumflarea balonului.

Gazul folosit în zborul cu balonul este propanul lichid, un combustibil complet sigur.

Cum sunt construite baloanele cu aer cald: materiale si componente

De la primul balon cu aer cald construit în anii 1700, din hârtie, am ajuns la tehnologii avansate și sigure folosite pentru construirea baloanelor. Orice balon cu aer cald are trei componente: anvelopa, arzătorul și nacela, cea din urmă fiind responsabilă de găzduirea rezervoarelor de gaz, pasagerilor și pilotului.

Cat de sus poate zbura un balon?

Baloanele cu aer cald se înalță, în cele mai multe dintre cazuri, între 60 și 300 m. Distanța parcursă depinde de vânt și viteza acestuia.

Cum te pregatesti pentru primul zbor cu balonul? Recomandari utile!

O experiență unică și fascinantă, zborul cu balonul cu aer cald ne oferă atât adrenalină, cât și un oarecare sentiment de teamă. Este sigur zborul cu balonul? Trebuie să avem o pregătire specială pentru a zbura? Iată mai jos câteva sfaturi utile și răspunsurile la aceste întrebări.

Intrebari si raspunsuri

Este periculos sa zbori cu balonul?

Zborul cu balonul este o experiență complet sigură, coordonată de un profesionist; orice sport are riscuri, atâta timp cât nu este realizat conform regulilor, însă s-a dovedit că zborul cu balonul este chiar mai sigur decât mersul cu mașina, deci nu există riscuri.

Am nevoie de pregatire speciala pentru a zbura cu balonul?

Pentru a pilota un balon cu aer cald, e nevoie de o certificare specială acordată de Autoritatea Aeronautică Civilă și să ai asigurare medicală. Ca să fii pasager într-o plimbare cu balonul nu ai nevoie de niciun fel de pregătire, însă va avea loc un instructaj înainte de decolarare cu privire la zbor.

Poti urmari cu masina un balon cu aer cald?

Baloanele cu aer cald pot fi urmărite și din mașină, însă e posibil să aterizeze undeva în apropierea ta sau să îți distragă atenția de la drum. Punem preț pe siguranță și ne dorim să poți admira baloanele fără niciun risc, motiv pentru care îți recomandăm să oprești mașina și să nu le admiri din mers, ci în tihnă.

Merita sa alegi experienta? Descopera de ce!

Zborul cu balonul cu aer cald este o experiență de neuitat: ancorată în adrenalină, liniște, relaxare, priveliște de vis, experiența poate fi descrisă printr-o singura sintagmă: piele de găină. De la început și până la final. Iată de ce merită să alegi experiența zborului cu balonul cu aer cald:
 • cadou unic și inedit
 • relaxare fundamentată pe adrenalină, iar mai apoi pe sentimentul de liniște deplină
 • voucher-ul este valabil timp de 12 luni
 • este cadoul la superlativ pentru evenimente deosebite, precum cererile în căsătorie.

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu