Termeni si conditii de utilizare

 1. Achizitia experientei
  • Pentru a putea achizitiona experienta dorita va recomandam sa va inregistrati pe site. Astfel, va fi simplu sa plasati si sa urmariti comanda. Daca este mai confortabil, puteti opta pentru comanda fara cont;
  • Life as a Gift SRL, J23/774/2017, CIF RO37128077, operatorul site-ului Experimenteaza.com este operator de date inregistrat la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal si respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor personale, in conformitate cu dispozițiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date si Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vietii private;
  • Achizitionarea unei experiente de pe situl Experimenteaza.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor generale.
  • Preturile experientelor includ TVA.
 1. Receptia voucherului
  • Voucherul va fi primit in format electronic, sau fizic (printat ) prin curier, in functie de modalitatea de livrare selectata in cosul de cumparaturi;
  • Livrarile prin curier vor fi taxate suplimentar.
 1. Valabilitatea voucherului si politica de retur
  • Voucherele au o valabilitate limitata, inscrisa in conditiile speciale ale fiecarei experiente;
  • Programarea pentru efectuarea experientei va fi facuta de catre Beneficiar cu solicitarea datei si a orei dorite;
  • Confirmarea datei si a orei vor fi facute, dupa confirmarea cu furnizorul;
  • Daca data si ora solicitate nu sunt disponibile, vom propune Beneficiarului alternative de timp;
  • Daca beneficiarul nu onoreaza rezervarea, fara sa anunte reprezentantii Life as a Gift Srl sau pe partenerii acestora, cu cel putin 24 de ore in avans, o penalizare intre 50% si 100% poate fi aplicata;
  • Pentru programare, Beneficiarul va trebui sa furnizeze codul voucherului si datele sale de contact. Beneficiarul poate fi diferit de Cumparator (valabil pentru cazurile in care voucherul a fost primit cadou).
 1. Modalitatea de plata
  • Transfer bancar in contul RO44BTRLRONCRT0536601701
  • Plata cu cardul prin intermediul platformei Mobilpay
 1. Schimbarea si returul
  • Garantam returnarea valorii voucherului in termen de 30 de zile de la achizitie, cu exceptia valorii taxelor postale (daca voucherul a fost trimis prin curier);
  • Beneficiarul poate solicita schimbarea experientei initiale cu alta experienta prezentata pe site, primind credit in contul sau din site diferenta de suma, daca achizitia noua este intr-un palier de pret inferior, sau platind diferenta de suma, daca achizitia noua este superioara ca pret. Schimbarea poate fi solicitata intr-un termen de 3 luni de la achizitie;
  • Este posibila o singura schimbare gratuita, urmatoarele fiind taxate cu 50 de lei/schimbare;
  • Pentru schimbarea voucherului este necesara completarea formularului de retur, dupa autentificarea pe site;
  • Noua experienta va avea aceeasi data de valabilitate ca experienta initiala;
  • In cazul pierderii voucherului, Cumparatorul il poate solicita din nou in format electronic, fie poate solicita o noua livrare prin posta/curier contra cost.
 1. Continut
  Echipa noastră face eforturi permanente pentru a oferi informații cât mai corecte și actualizate.

  Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, iar experientele pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, fara notificare prealabila de catre furnizori. Nu vom fi tinuti raspunzatori pentru diferentele de imagini dintre experienta prezentata pe site si cea oferita de furnizor.

  Imaginile experientelor si preturile de pe magazinul online www.experimenteaza.ro se pot modifica fara nicio notificare in prealabil. Preturile sunt valabile doar pentru comenzile primite pe WebSite. Deasemenea, nu garantam ca accesul si utilizarea site-ului www.experimenteaza.ro este fara intreruperi sau erori si ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

  Toate ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil si pot fi retrase sau modificate fara nicio notificare prealabila.
 1. Comunicarea de noutati si promotii
  La crearea contului aveti optiunea sa va oferiti acordul pentru a primi de la noi comunicari ce contin noutati si promotii. Acest acord poate fi oricand actualizat din contul dumneavoastra sectiunea - Informatii Cont. Va recomandam sa optati pentru aceasta optiune, astfel va putem oferi experiente personalizate pe gustul dumneavoastra. Dezabonarea de la comunicari se poate face si folosind link-ul aflat in email-urile primite de la noi sau trimitand o solicitare in acest sens.
 1. Programarea experientei
  Programarea experientei se va face in cadrul termenului de valabilitate si in limita disponibilitatii partenerului nostru. O solicitare de programare este necesara cu cel putin 2 luni inainte de expirarea termenului de valabilitate, in caz contrar, lipsa disponibilitatii nu va prelungi valabilitatea voucherului peste termenul de 12 luni, chiar daca solicitarea de rezervare a fost facuta in cele 12 luni de valabilitate, dar dupa a 10-a luna de la data achizitiei.
 1. Plati securizate, procesate prin Mobilpay
  Plata experientelor online folosind card bancarse face in deplina siguranta prin intermediul platformei securizate Mobilpay. Experimenteaza nu proceseaza in nici un fel datele cardurilor clientilor, astfel pentru finalizarea corecta a tranzactiei, veti fi transferati catre platorma de plati Mobilpay unde veti introduce in siguranta datele necesare autorizarii tranzactiei.
 1. Cardurile cadou
  Acestea au o valabilitate: 12 luni de la data emiterii. Valabilitatea se aplica atat pentru card dar si pentru experienta achizitionata cu acesta. Astfel, din momentul achizitionarii unui card cadou, sunt disponibile 12 luni pentru a-l folosi la achizitionarea unei experiente, programarea si efectuarea acesteia.

  Valabilitatea unui card cadou poate fi prelungita o singura data cu 3 luni prin achitarea unei taxe suplimentare de 150 lei.

  Cardurile pot fi folosite in cosul de cumparaturi si pentru a achizitiona experiente cu valoare mai mica decat valoarea lor. In acest caz diferenta de suma se poate folosi ulterior pentru o alta achizitie. Cardurile cadou nu pot fi folosite pentru achizitionarea altor carduri cadou.

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu