Activitati Constanta

Experiente in Constanta

Filtre active
(1)
480 lei
Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:   Termen de valabilitate 12 luni   Banii inapoi garantat timp de 30 de zile   Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile   Nu ai costuri ascunse   Ai o experienta...
Majoritatea persoanelor care își petrec concediile la Constanța o fac pentru litoral, însă acest oraș are mult mai multe de oferit. Așa că, indiferent dacă locuiești aici și vrei să descoperi mai mult orașul, ești în concediu și vrei să profiți de toate activitățile la care poți participa sau pur și simplu ești în tranzit și vrei pentru o zi să încerci ceva inedit, recomandările de mai jos îți vor fi de mare folos.

Activități în Constanța în funcție de tipul experienței

În Constanța nu ai cum să te plictisești pentru că există câte o activitate pentru toate categoriile de persoane, de la cei care iubesc adrenalina, la cei care preferă relaxarea sau luxul. Copiii au și ei parte de distracție și de activități la care pot participa după ce se plictisesc de atâta joacă în mare.

Activități ce presupun adrenalina

Dacă ești mereu în căutare de senzații tari, îți recomandăm să încerci un zbor acrobatic deasupra Mării negre sau o experiență de Scuba diving, două dintre cele mai populare activități Constanța pline de adrenalină, care îți vor aduce cele mai frumoase amintiri.

Activități de relaxare

Dacă pentru tine concediul înseamnă relaxare și atât, poți opta pentru o mini vacanță VIP în cuplu, cu 4 zile într-un hotel de lux cu SPA, în Mamaia, sau pentru o zi la SPA Aqvaton Steaua de Mare în Eforie Nord. O astfel de experiență te va umple de energie bună.

Activități romantice în Constanța

Constanța nu este doar un pol al distracției, ci și un oraș romantic. Dacă vrei să îți surprinzi partenera de aniversarea voastră o poți face cu o noapte romantică petrecută la bordul unui yacht sau cu o plimbare cu o mașină de lux retro și o cină romantică în Constanța. Iar dacă vrei să faci pasul cel mare la Constanța, îți recomandăm o cerere în căsătorie subacvatică sau pe velier, urmată de o căsătorie civilă pe mare – asta da experiență de vis!

Activități sportive și hobby-uri

Dacă ești genul de atlet care iubește să încerce tot felul de sporturi noi, atunci nu poți pleca din Constanța fără să urmezi un curs de Kitesurfing – una dintre cele mai intense și inedite activități sportive Constanța, sau să participi la sailing regatta în condiții de competiție.

Activități în funcție de tipul locației

Indiferent de anotimpul în care ajungi în Constanța, întotdeauna vei avea ceva de făcut, atât indoor, cât și outdoor. Activitățile sunt atât de variate, încât poți experimenta câte ceva nou în fiecare zi. Așa că, dacă ai venit în concediu pe litoralul românesc și vremea îți joacă feste, nu este cazul să te retragi la hotel și să fii supărat, pentru că există multe activități indoor de care poți profita. Și la capitolul outdoor vei fi surprins de multitudinea de activități, majoritatea dintre ele testându-ți limitele.

Activități indoor

Activitățile indoor din Constanța au menirea de a te relaxa sau de a te provoca să îți depășești limitele – nu degeaba se spune că cele mai frumoase experiențe se întâmplă în afara zonei tale de confort. Din vrei în Constanța activități indoor, poți merge la un spa de lux la malul mării, poți vizita Muzeul Simțurilor sau îți poți exersa tehnica de tragere într-un poligon.

Activități outdoor Constanța

Din categoria activități aer liber Constanța, pe lângă vizitarea orașului și plimbările pe malul mării, îți recomandăm în mod special experiențele pline de adrenalină. Nici nu ai idee cât de frumoasă este Constanța și de sus – te poți convinge de acest lucru în cadrul unui survol cu elicopterul sau cu avionul deasupra litoralului.

Activități în Constanta pentru adulți

După 2-3 zile petrecute pe plajă, parcă ai vrea să încerci și alte activități, iar Constanța nu dezamăgește la capitolul activități pentru adulți. Activități pentru el sau ea, activități de realizat în cuplu, activități pline de adrenalină sau relaxante – le poți bifa pe toate la malul mării.

Experiențe în Constanța pentru EA

Majoritatea femeilor își doresc să se relaxeze cât mai mult în concediu, iar acest lucru se observă și în preferințele pentru activități care le ajută să scape de tensiune și să își reîncarce bateriile. Ai ghicit, activitatea cea mai populară în rândul femeilor este o vizită la SPA. Însă, dacă vrei să îți surprinzi iubita cu o experiență de vis în Constanța, nu uita de ideea cu cererea în căsătorie inedită.

Activități pentru EL în Constanța

De cealaltă parte, bărbații vor cât mai multă adrenalină sau mișcare fizică. Dacă știi că partenerul tău este un sportiv înfocat, îl poți înscrie la un curs de Kitesurfing, cât tu te relaxezi pe plajă sau la SPA. O ședință de tragere la poligon sau un survol cu avionul reprezintă alte idei de activități pentru el care îl pot surprinde într-un mod plăcut, dacă iubește adrenalina - ține minte aceste experiențe pentru momentele în care ești în pană de idei de cadou cu o anumită ocazie.

Experiențe pentru cupluri în Constanța

Dacă vă place să vă petreceți timpul împreună și sunteți în căutare de activități de cuplu, puteți opta pentru o noapte romantică la bordul unui yacht, o vacanță într-un glamping de lux din Năvodari sau pentru o experiență de Scuba diving. Astfel de experiențe vă ajută să creați amintiri pentru o viață întreagă și vă consolidează și mai mult relația de cuplu.

Activități pentru copii Constanța

Există multe activități de vară pentru copii Constanța la care îl poți înscrie pe cel mic, însă sfatul nostru este să nu uiți să treci pe listă Muzeul Simțurilor, o experiență de care se va bucura orice copil. Muzeul Simțurilor nu face parte doar din categoria activități Constanța copii, fiind potrivit chiar și pentru adulți. Lucrurile distractive și educative pe care le vei învăța aici te vor fascina. Fiecare simț va fi stimulat într-un mod în care îți va trezi imaginația și îți va sfida percepția. După o vizită la acest muzeu, vei fi mult mai atent la lucrurile din jurul tău și la modul în care le percepi.

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu