Cadouri pentru baieti

Filtre active

Top idei de cadouri pentru baieti:

Vrei sa-ti faci fericit micutul? Fie ca ai nevoie de cadouri pentru baieti pentru fiul, nepotul sau fratele tau, un cadou potrivit este unul care sa-i reflecte interesele si sa-i starneasca atentia. Iata cateva sugestii care sa te inspire:

  • jocurile, accesoriile tehnologice, echipamentele sportive si consolele de gaming, sunt articole indispensabile;
  • experiente pline de adrenalina si suspans: scuba diving, curse de raliu insotite de adulti;
  • sedinte de box, scrima, zbor cu balonul cu aer cald, survol intr-un avion usor, cursuri de street dance;
  • cadouri personalizate: caricaturi funny.

Cadouri baieti sub 10 ani

Pentru copiii sub 10 ani, lumea inca e o aventura. Fiecare cadou ar trebui sa fie la fel de distractiv ca o evadare in jungla. Alege cadouri baieti sub 10 ani potrivite, cum ar fi jucarii LEGO, seturi de masinute, o racheta sau o minge de tenis semnata de un tenismen celebru

Cadouri baieti 11-14 ani

11-14 ani este varsta in care copiii incep sa devina mai pasionati de lucruri. Poti opta pentru cadouri baieti 13-14 ani care sa le raspunda propriilor interese. Alege cadouri ce combina gadget-uri, jocuri video, cursuri de echitatie si cursuri de sah. Le vor fi de mare ajutor in dezvoltarea personala.

Cadouri baieti 15-17 ani

Pentru adolescentii mai mari, cadourile ar trebuie sa fie interesante si creative. Selecteza asadar diverse echipamente pentru hobby-urile acestora, precum si vouchere ce implica vanatoare de comori, experiente de echitatie si caricatura care sa eternizeze momentul sau o execursie in Delta Dunarii.

Cadouri de majorat pentru baieti (de 18 ani)

Pentru tinerii care implinesc 18 ani, cadourile ar trebui sa ii ajute sa intre in viata de adult in stil mare. Poti alege cadouri pentru majorat pentru baieti de neuitat, cum ar fi aventuri Enduro off road in mijlocul naturii, o excursie cu masina 4x4 in munti sau o cursa de raliu si o caricatura funny care sa imortalizeze momentul. Tot pentru majorat, poti oferi si cursuri de pilotaj defensiv si sportiv care sa-i pregateasca pentru clipa in care vor conduce.

Experiente cadouri de Secret Santa sau de Craciun pentru baieti

De Craciun, cadourile sunt cele mai asteptate. De ce sa nu le oferi baietilor tai ceva special? Fie ca ai nevoie de idei cadou de Secret Santa pentru baieti de 14 ani sau cadouri pentru copii de 6 ani baieti de Craciun, alege ceva inedit. Cursuri de sah pentru dezvoltare personala, treasure hunt, o sedinta de scrima sau box ori cursuri de street dance, pot fi idei pe placul tuturor.

De ce sa alegi un cadou tip experienta pentru a-l oferi unui baiat?

Un cadou tip experienta pentru un baiat nu este doar un obiect, ci o oportunitate grozava de a trai momente si experiente noi si palpitante. Astfel de cadouri ii incurajeaza sa iasa din zona de confort, sa descopere lucruri noi si sa-si dezvolte abilitatile.

Ofera-i baiatului tau un cadou aventuros! Inspiratie si bucurie garantate! Livrarea instant in cutia postala electronica!

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu