De 1 iunie, alături de partenerii noștri, dăruim bucurie copiilor hipoacuzici

de
De 1 iunie, alături de partenerii noștri, dăruim bucurie copiilor hipoacuzici

Experimenteaza.ro, alaturi de Art & Hobby Studio și Taxiul cu Bomboane, a dăruit copiilor cu nevoie speciale de la școala pentru Surzi nr 1 din București o experiență unică în cadrul unui atelier de artă și hobby. Acțiunea face parte din programul "Ajută un copil să viseze", program pe care îl derulăm pe parcursul anului 2023 în colaborare cu partenerii noștri.

Sentimentul trăit astăzi de echipa Experimentează a fost sintetizat foarte bine de prietenii noștri de la Taxiul cu Bomboane într-o singură frază pe care ne permitem să o preluăm mai jos:

"Totul este să vrei și să îți dorești din tot sufletul să lași ceva memorabil în urma ta! Inclusiv niște amintiri frumoase în sufletul unor copii mai puțin norocoși! Haideți lângă noi! Haideți cu noi și veți deveni într-o clipă mai bogați cu niște prieteni, cu câteva fapte și gânduri bune, cu amintiri de neimaginat!"

Art & Hobby pentru copii hipoacuzici

Misiunea Experimenteaza.ro este să ofere cadouri unice, experiențe și momente pe care să le povestești prietenilor ani la rând, amintiri memorabile. Concepem în permanență experiențe unice și de neuitat, genul de activități inedite la care nici nu te gândești, dar pe care ți le-ai dori în secunda în care auzi de ele. Ne propunem să le oferim copiilor emoția de care au atât de mare nevoie, să le arătăm că sunt utili și să scoatem în evidență stima de sine. Vom continua, împreuna cu cei peste 600 de parteneri, să creăm momente unice și să oferim emoții și amintiri memorabile copiilor!

Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu