Cadouri de Secret Santa

Filtre active
(0)
59 lei
Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:   Termen de valabilitate 12 luni   Banii inapoi garantat timp de 30 de zile   Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile   Nu ai costuri ascunse   Ai o experienta...
Ești la job și e decembrie - deja se simte în aer agitația și emoția, nu? Nu doar pentru că urmează un mult-așteptat concediu, ci și pentru acel Secret Santa care vă face să zâmbiți și să vă împrieteniți și mai mult. Crăciunul la birou e motiv de re-conectare cu cei din jur - și avem nevoie de mai multe astfel de momente. Deci, tu ce cadouri de Craciun/ Secret Santa pentru colegi te pregătești să cumperi?

Cum alegi cadourile de Craciun/Secret Santa pentru colegi?

Când alegi un cadou de secret santa pentru coleg, trebuie să iei în calcul mai multe aspecte: vârsta sa, dar și relația dintre voi și stilul său de viață. Și, cel mai important lucru, dacă ne întrebi pe noi: nu lua un cadou...ca să fie. Știm cu toții acele cadouri „simbolice”, căni și magneți de frigider. Alege un cadou care să conteze.

Idei de Cadouri de Craciun si Secret Santa pentru colege

Dacă te gândești ce cadou de secret santa pentru colega sa alegi, ține cont, în primul rând, de personalitatea ei; încearcă să nu faci un cadou mult prea personal, dacă voi nu sunteți atât de apropiați - în schimb, încearcă să mergi la sigur, cu un cadou experiență super-impresionant, care să conteze. Ce zici de o sesiune de relaxare la un spa de lux? Nu credem că există vreo colegă căreia nu i-ar plăcea acest cadou.

Idei de cadouri de Craciun si Secret Santa pentru colegi

În alegerea unui cadou de craciun pentru coleg, gândește-te, în primul rând, la pasiunile pe care le are: poate are pe desktop o imagine cu niște cai superbi. Ce-ai zice să îi faci cadou un curs de echitație?

Sau poate știi că e pasionat de adrenalină și aventură, caz în care un off-road sau un salt cu parapanta cu siguranță te va face să fii colegul lui preferat.

De ce sa oferi o experienta drept cadou de Secret Santa pentru colegii de munca?

Știm că poate ar fi mai ușor să iei de Secret Santa pentru colegi un cadou corporate obișnuit, acel „simbolic” care nu credem că place cu adevărat cuiva. Însă iată de ce credem că ar trebui să oferi o experiență:

  • arăți că ai investit cu adevărat timp în conturarea unui cadou inedit
  • scapi de grija livrărilor întârziate
  • experiențele au valabilitate 12 luni
  • experiențele pot fi schimbate, dacă destinatarul își dorește asta
  • oferi un cadou unic, memorabil, care se va transforma într-o amintire de neuitat.

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu