Anul acesta, 1 iunie vine mai devreme pentru copiii cu nevoi speciale

de
Anul acesta, 1 iunie vine mai devreme pentru copiii cu nevoi speciale

Experimenteaza.ro, alaturi de Guilty Pleasure și Taxiul cu Bomboane, a dăruit copiilor cu nevoie speciale de la Școlile Speciale Nr. 5 și Nr. 3 din București o experiență unică: un atelier de prelucrare ciocolată și inițiere în arta prelucrării celor mai delicioase praline. Acțiunea face parte din programul "Ajută un copil să viseze", program pe care îl derulăm pe parcursul anului 2023 în colaborare cu partenerii noștri.

Timp de aproximativ 50 de minute, cei 20 de copii au aflat informații captivante despre istoria ciocolatei, au degustat mai multe sortimente de ciocolată din regiuni și plantații diferite și au învățat să-și creeze propriile praline. Cei mici și-au dezvoltat abilitățile de îndemânare, creativitatea și și-au aprofundat cunoștințele despre dulciurile de calitate. Cum era de așteptat, cel mai apreciat moment al evenimentului a fost degustarea de ciocolată și praline.

Aterlie ciocolata si praline

Echipa Experimentează a participat alături de copii la atelier și s-a bucurat cot la cot cu ei, a fost la fel de fascinata de etapele preparării pralinelor de ciocolată și la fel de uimită de savoarea unică a dulciurilor artizanale.

"Am primit mai mult decât am oferit: am primit ocazia de a empatiza într-un mod atât de ușor și de natural cu acești copii, care sunt speciali nu pentru că au deficiențe sau dizabilităţi, ci prin setea de frumos, dorința de a socializa și dorința de a fi mai buni. Echipa noastră a primit cel mai frumos cadou posibil: ocazia de a fi alături de ei în cel mai dulce mod posibil, cu un atelier de ciocolată și fericire!"

Misiunea Experimenteaza.ro este să ofere cadouri unice, experiențe și momente pe care să le povestești prietenilor ani la rând, amintiri memorabile. Concepem în permanență experiențe unice și de neuitat, genul de activități inedite la care nici nu te gândești, dar pe care ți le-ai dori în secunda în care auzi de ele. Ne propunem să le oferim copiilor emoția de care au atât de mare nevoie, să le arătăm că sunt utili și să scoatem în evidență stima de sine. Acest eveniment este doar începutul, vom continua, împreuna cu cei peste 600 de parteneri, să creăm momente unice și să oferim emoții și amintiri memorabile copiilor!

Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu