Cum functioneaza?

Experiente memorabile in 4 pasi simpli!

1. Cumperi experientele dorite

Alegi experientele dorite, le adaugi in cos si alegi cum doresti sa primesti voucherul:  electronic (prin email, primit instant) sau fizic (printat, primit prin curier rapid). Finalizezi comanda, alegi un mesaj personalizat care sa apara pe voucher in limita a 250 de caractere (il poti insera usor in sectiunea dedicata din cosul de cumparaturi) si platesti sigur si rapid folosind cardul tau pe platforma securizata mobilPay sau prin transfer bancar in contul RO44BTRLRONCRT0536601701.

2. Primesti voucherul prin email sau curier rapid

Poti alege sa primesti voucherul in format electronic (prin email) sau fizic (printat).

Voucherul electronic
se trimite prin email pe adresa inregistrata in contul tau de client sau introdusa la plasarea comenzii (in cazul in care alegi sa comanzi fara a crea cont). Acesta este gratuit iar trimiterea se face instant, in maxim 5 minute dupa finalizarea comenzii, in masura in care alegi sa platesti online cu cardul. Retine ca la comenzile la care alegi plata prin transfer bancar, voucherul va fi emis dupa ce plata este confirmata.

Voucherul fizic (printat) se trimite prin curier rapid si costa 50 de lei. De regula este trimis in 24 - 48 de ore lucratoare de la plasarea comenzii.

3. Ne informezi cand doresti sa efectuezi experienta

Toate voucherele sunt valabile 12 luni de la data cumpararii experientei, perioada in care poti sa programezi si sa efectuezi experienta.

Pentru a efectua experienta tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi folosind formularul disponibil in pagina de contact selectand la subiect "Programare experienta". Daca este mai simplu pentru tine, ne poti contacta si folosind pagina noastra de Facebook sau adresa de email: contact@experimenteaza.ro

Va trebui sa ne oferi in campul "Mesaj" urmatoarele informatii: numele si prenumele tau, codul de voucher (il gasesti pe voucherul primit), 2 date la care doresti sa programezi experienta si un numar de telefon pentru a te putea contacta.

4. Ne ocupam noi de programarea experientei

Tinem cont de toate preferintele tale, contactam furnizorii si ne ocupam de programarea acestora pentru tine. Astfel, tu nu trebuie sa faci nimic ci doar sa te bucuri de o experienta memorabila!

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu