Idei cadouri pentru colegi de munca

Filtre active
(0)
59 lei
Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:   Termen de valabilitate 12 luni   Banii inapoi garantat timp de 30 de zile   Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile   Nu ai costuri ascunse   Ai o experienta...

Idei de cadouri unice pentru colegii de munca

Vrei sa alegi cadouri pentru colegii de munca distractive si originale pentru a sparte gheata? Ofera-le ceva memorabil, un cadou pentru colegi pe care sa nu il uite niciodata. Iti propunem cateva idei care ii vor surprinde in mod placut:

  • experiente unice - o zi off-road, escapde room, o sesiune de karting, un test drive cu o masina puternica;
  • cadouri personalizate - o sesiune de coaching si dezvoltare personala, un curs pentru controlarea emotiilor sau o caricatura funny;
  • cadouri pentru colegii de munca care promoveaza starea de bine - o zi de golf, un voucher la SPA;
  • cadouri gourmet - atelier de ciocolata, degustare de vin si branzeturi.

Sfaturi utile pentru a alege cadouri pentru colege de serviciu

Cand alegi cadouri pentru colege, tine cont de interesele si preferintele lor. Surprinde-le cu experiente care sa le ofere clipe de distractie cum ar fi un zbor cu parapanta. Alege un cadou pentru colega ta care sa-i implice intreaga familie, o zi de drumetie. Nu uita sa selectezi ceva care sa reflecte relatia de colegialitate si prietenie dintre voi.

Ce cadou sa-i fac unei colege?

Pentru o colega, poti alege un cadou care sa-i reflectele pasiunile. Sau o experienta care sa o ajute sa se dezvolte. Ii poti oferi acces la un curs pentru controlarea emotiilor, public speaking. Un voucher pentru o experienta de relaxare la YOGA ar putea fi, de asemenea, un cadou deosebit.

Ce cadou sa-i fac unui coleg?

Pentru un barbat, cadourile care propun experiente aventuroase vor fi cu siguranta pe placul tuturor. Pentru cei pasionati de aventura, poti alege cadouri pentru colegi care sa le ofere experiente pline de adrenalina. Curse off-road, plimbari cu avionul, rafting, caiac, sau de ce nu, o vizita la o berarie subacvatica.

De ce sa alegi experiente cadou pentru colegii de munca?

In loc sa alegi cadouri pentru colegii de munca traditionale, ofera-le experiente inedite. Le oferi oportunitatea de a trai momente deosebite si unice. Ii vei face sa se simta speciali, sarbatoriti, si, in functie de experienta cadou aleasa, le vei oferi sansa sa isi dezvolte abilitatile sau infrunte fricile.

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu