Cadouri pentru Cuplu

Cadouri inspirate pentru cuplu

Filtre active
(7)
450 lei
Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:   Termen de valabilitate 12 luni   Banii inapoi garantat timp de 30 de zile   Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile   Nu ai costuri ascunse   Ai o experienta...

Idei de Cadouri pentru Cuplu

Să fie folositor, dar și memorabil? Să nu coste prea mult dar, în același timp, să nu pară ieftin. Să li se potrivească. Să îi pună în valoare. Să îi bucure. Să le amintească celor doi de tine și de gândurile tale bune care au însoțit acest gest și să nu își piardă valoarea odată cu trecerea timpului?

Alegerea unui dar pentru un cuplu nu e treabă ușoară pentru că intră în joc mai multe variabile. Vârsta, hobby-urile, statutul social, educația, ocazia pentru care vrei să cumperi cadoul. Logodna implică un dar totalmente diferit față de inaugurarea unei locuințe. Pe de altă parte, un cadou pentru cuplu nu implică în mod obligatoriu cumpărarea câte unui cadou pentru fiecare dintre cei doi parteneri.

Găsește-ți inspirația în sugestiile noastre și alege un cadou-experiență de care să se bucure cei care urmează să-l primească. Această categorie a fost creată pentru a te ajută să le faci un cadou deosebit cuplurilor importante din viața ta și/sau partenerului sau partenerei tale, fără să-ți mai pierzi răbdarea umblând prin magazine.

De ce sa tii cont atunci cand alegi cadouri pentru cuplu

Când și pentru cine alegi un cadou-experiență? Când e mai potrivit un cadou-simbolic sau unul practic? Răspunsurile pentru astfel de întrebări-cheie te ajută să iei decizia potrivită, iar dacă există reguli de etichetă și recomandări general-valabile pentru atunci când îți dorești să faci un cadou, acestea se aplică și în cazul cuplurilor. Cele mai importante repere de care trebuie să ții cont atunci când alegi un dar pentru un cuplu sunt hobby-urile acestora, vârstă, relația pe care o ai cu destinatarii, ocazia pentru care faci darul respectiv.

Hobby-urile si pasiunile celor doi

Poate cel mai grăitor reper - dacă fac sport împreună, dacă sunt foarte deschiși și încearcă lucruri noi, dacă le plac călătoriile, dacă sunt pasionați de gătit sau sunt împătimiți ai adrenalinei, ar trebui să te ajute în a te decide destul de repede la un dar potrivit. Te poți orienta către cadouri pentru a le susține aceaste pasiuni.

Varsta cuplului pentru care oferi cadoul
 
Indiscutabil, un reper la fel de important precum hobby-urile, vârstă și interesele specifice sunt detalii care te ajută în orice situație în care vrei să dăruiești ceva. Pentru cuplurile în care diferența de vârstă este destul de mare, trebuie să ții cont de interesele comune ale celor doi și să alegi un dar de care să se poată bucura amândoi.

Relatia pe care o ai cu cei doi
 
Cadoul pentru vărul tău și soția acestuia poate fi unul mai personal, pe când un dar pentru un coleg de serviciu sau un partener de afaceri și partenera lui va trebui să fie mai formal. Așadar, relația pe care o ai cu cei doi este un factor important în alegerea unui dar potrivit. Dacă, însă, abia ai întâlnit cuplul căruia urmează să-i faci un cadou, poți opta pentru un cadou oficial, inspirat de profesiile, statutul persoanelor sau un cadou pentru casă sau în funcție de anotimp.

Cum alegi un cadou pentru cuplu in functie de ocazie?

În funcție de ocazia pentru care cumperi acest cadou, îți va fi mai ușor să te orientezi pentru a alege ceva în concordanță cu nevoile specifice. Dacă este vorba despre o petrecere de logodnă, cadourile simbolice sunt preferabile celor foarte practice; dacă însă este vorba despre o petrecere de casă nouă, te poți orienta și către obiecte utile.

Cadouri de Craciun pentru cuplu

Alegerile și opțiunile pe care le facem, contează și pot face diferența în viața cuiva. Din această perspectiva am adunat peste 600 de cadouri-experiență pe site-ul nostru, astfel încât blocajele pe care le poți întâmpina atunci când “vine vremea colindelor” să nu mai fie o problemă. Un cadou-experiență se potrivește unei multitudini de ocazii și răspunde personalității și hobby-urilor destinatarilor. Unele experiențe pot fi personalizate în așa fel încât să poți adresa preferințele individuale ale cuplului.

De exemplu, dacă el este gurmand iar ea e fanul alimentației sănătoase, poți opta pentru un curs pentru o alimentație sănătoasă. Acesta are loc într-o ceainărie și împacă, din multe puncte de vedere, și capra, și varza. Sau, cărui cuplu nu i-ar plăcea ca, în prag de Crăciun, să se armonizeze cu atmosfera festivă, elegantă și sacră a celei mai frumoase sărbători de peste an și să primească, poate chiar acasă, poate la sediul firmei, un cor de colindători profesioniști care să aducă liniștea și pacea după care tânjim în perioada de final de an.

Cadouri de Paste pentru cuplu

Paștele, în prag de primăvară și cu natura în plină renaștere, parcă pompează fiecăruia dintre noi viață în vene și dorința de a încerca ceva nou. Iar atunci când poți împărtăși euforia noilor experiențe cu partenerul tău de viață, ai certitudinea că ești cea mai fericită persoană din lume. Cadourile-experiență au fost create tocmai pentru a onora poftă de viață și conexiunea care stau la temelia unui cuplu durabil. O cină romantică într-un restaurant gourmet, un masaj aromaterapeutic într-un centru de aromaterapie sau o piesă de teatru senzorial inspirată chiar de povestea de dragoste a cuplului pentru care cauți un dar, sunt doar trei exemple din cele peste 600 de experiențe pe care ți le punem la dispoziție. Fii creativ, nu te crampona de bariera prețului sau de gândul că darul pe care ți-l imaginezi pentru cuplul tău favorit nu e posibil. Este! Noi chiar putem personaliza orice experiență disponibilă pe site.

Cadouri cuplu pentru nunta si cununie civila

Dacă n-ai ști, ai zice că mirii sunt singurii cărora le tremură genunchii de emoții la cununia civilă. Însă nu, toți cei cărora le trece prin cap să nu meargă la eveniment cu mâna în buzunar, se trezesc în fața aceluiași tăvălug de emoții: ce cadou se ia la cununia civilă? Nu degeaba ți-a apărut în cale experimenteaza.ro cu suita sa de experiențe.

Ajută-ți cuplul favorit să aleagă o experiență trash the dress sau să petreacă orele tensionate dinaintea ceremoniei la un spa de lux pentru a scapă de emoțiile și stresul inerente acestui eveniment. Ba chiar le poți da o mâna de ajutor și cu configurarea ceremoniei și le poți oferi căsătoria civilă pe mare în larg, la bordul unui yacht cu vele…Ce poate fi mai romantic decât cei doi, înconjurați de invitații lor, având parte de o incredibilă căsătorie pe mare la bordul unui yacht cu vele, în largul marii? O idee inedită, și îndrăzneață deopotrivă, care fără îndoială va asigura întipărirea acestei zile speciale în mințile tuturor celor prezenți.

Cadouri cuplu pentru aniversarea casatoriei

Pentru că și-au promis: “împreună la bine și la greu”, iar pentru ei cuvântul dat era sfânt, ar fi frumos ca darurile pe care le primesc de fiecare dată când aniversează un an nou adunat în buchetul amintirilor să fie unul care onorează această intenție. Sigur, cu cât cuplul este mai sudat, cu atât dilema ta cu privire la alegerea darului este mai mare. Ce părere ai de o ședința foto de epoca pentru sărbătoriți, o plimbare într-o mașină de epoca sau cursuri de îngrijire a unui nou-născut? Din cele peste 600 de experiențe, poți alege una potrivită numărul de ani pe care îi aniversează! Cu siguranță, experimenteaza.ro îți poate oferi și alte idei de cadouri-experiență. Crează alături de noi cadouri de aniversare inedite și personalizate, pentru că tu să fii părtaș la amintiri ce durează o viață.

Cum alegi un cadou pentru cuplu in functie de relatia/gradul de rudenie cu cei doi?

Când vine vorba de idei de cadouri pentru familie fiecare dintre noi a rămas, nu doar o dată, în impas. Înainte de Sărbători sau de evenimente în familie, e întotdeauna dificil să găsești ceva potrivit pentru fiecare membru. Pe experimenteaza.ro poți găsi experiențe potrivite pentru fiecare membru al familiei tale indiferent de gradul de rudenie sau de bugetul disponibil.

Cadouri pentru un cuplu de prieteni

Cum ar fi dacă i-ai scoate din zona de confort și le-ai dărui un zbor cu balonul cu aer cald? Poate că deja sunt dependenți de adrenalină și de experiențe noi, iar tocmai acest zbor cu balonul completat cu un escape room le-ar pica la fix. Iar dacă îi știi dependenți de muncă, scoate-i din deadline-uri și project management cu o sesiune de relaxare în doi și coaching de cuplu, combinat cu look upgrade.

Cadouri pentru cuplu nasi sau fini

Cadourile pentru fini sau pentru nași pot avea  atât un rol practic, cât și un impact emoțional puternic. Sfatul nostru este să faci întâi o mică cercetare și să afli ce anume și-ar dori cu ocazia sărbătorilor sau aniversărilor. Inspiră-te din viața de familie pe care o au, alegând un cadou în funcție de anumite criterii, precum stilul de viață pe care îl au, personalitatea cuplului, configurația familiei lor.

O zi plină de experienţe memorabile în Secuime, de neuitat pentru copii, dar nu numai, cu vizite la un studio foto vechi, cu fotografierea întregii familii cu o camera veche de 100 de ani, cu fundal, decoruri şi alte accesorii de epocă şi pe care o veţi primi ulterior prin poştă, după procesarea să de 3 zile, cu vizită la o fabrică de ciocolată e doar o experiență pe care o găsești pe experimenteaza.ro. Poți, la fel de bine, să alegi să le oferi câteva zile de echitație și de tras cu arcul la o pensiune din Covasna.

Cadouri pentru parinti sau socri

Cu siguranță nu vei da greș, indiferent de alegere, pentru că pe ei îi vei mulțumi și cu simpla ta prezență la masă. Totuși, în funcție de buget, pasiunile lor și preferințe, poți alege să le dăruieşti electrocasnice, electronice, poate un nou televizor sau poți alege variante mai economice. Sau poți alege să le oferi posibilitatea de a se relaxa și de a se bucura de un city break în care vor învață să gătească produse locale sau vor fi cazați într-un castel medieval; ori vor explora cotloanele pline de frumuseți nebănuite ale Deltei Dunării. Experiențele-cadou sunt valabile șase luni din momentul achiziției și îți dau posibilitatea să le oferi părinților și socrilor tăi surpriza vieții lor.

Idei de cadouri pentru aniversare cuplu

Pe parcursul unei relații trecem prin mai multe etape, prin care ne descoperim unul pe celălalt, înțelegem ce înseamnă să ierți și să te bucuri pentru cineva, să iubești și să vrei să-ți petreci viața alături de cineva. Indiferent însă, de câți ani ești într-o relație, nu scapi de dificultățile alegerii unui cadou pentru acel cineva.

La început este dificil pentru că nu vă știți prea bine, apoi trece timpul și trebuie să păstrezi ștacheta. Nu poți s-o nimerești o dată și după, să o dai în bară… Între timp se întâmplă mai multe lucruri în relația voastră și vrei să arăți că te-ai maturizat și că acum vă cunoașteți mai bine… Un cadou greșit poate transmite mesaje nedorite și poate strica oricând o relație.

Idei de cadouri pentru 3 luni de relatie

Cumpară-i un cadou simplu, dar drăguț. Ceva relaxat, nu foarte scump, dar care să arate totuși că ești atent/ă la ce îi place, știi ce hobby-uri are și ce îl/o interesează. Nici prea personal, dar nici total detașat. Nu vrei să transmiți mesajul greșit însă vrei să știe că o plăci și ai gânduri serioase. Cu siguranță vei face senzație dacă alegi o plimbare cu mașină de epoca sau ciocolată personalizată cu mesajul tău romantic și o escapadă relaxantă la un spa de lux.

Idei de cadouri pentru 6 luni de relatie

Între 3-6 luni, sunteți oficial un cuplu, dar sunteți încă în faza de cunoaștere. Deși nu v-ați cunoscut unul părinții celuilalt, totuși aveți gânduri serioase. Darurile potrivite sunt cele care să sublinieze interesul pe care îl ai despre viața și pasiunile sale. Nu trebuie să fie ceva prea pretențios, ideea este să îi arăți că te-ai gândit la el/ea atunci când ai făcut alegerea. De exemplu, o sculptură făcută de voi doi în timp ce petreceți un weekend într-un peisaj idilic, o caricatură funny sau un dejun gourmet pe domeniul Manasia sunt cadouri-experiență potrivite în această etapă a relației voastre.

Idei de cadouri pentru 1 an de relatie

Nu strică puțin mai multă generozitate la 3 luni de relație ca să securizezi și următoarele 3. Poți încerca o cazare într-un castel de poveste, cu cină inclusă. O vacanță pe yacht, pe Mediterana sau un mesaj romantic pe marele ecran VIP din cinema-ul de la Băneasa - fix ca in filmele americane.

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu