Activitati cadou iubit, logodnic & sot

Filtre active

Prieten, iubit, soț, tată, frate, coleg sau șef - ca să depășim din start acest prag - există darul perfect pentru oricine. Crede-ne pe cuvânt, suntem experți. Nu e nevoie mulți bani sau de mult de timp pentru a face un cadou care, realmente, să fie apreciat. Dacă n-ai idee ce cauți și, în special, CUM să alegi, te invităm să treci prin acest articol a cărui intenție este să te ajute să-ți creezi propriul sistem de lucru atunci când ești pusă în situația de a cumpăra un dar care să-i impresioneze pe bărbații importanți din viața ta.

Am observat o tendința de a extra-complica modul în care alegem un cadou pentru cei apropiați și de a ne crampona în over-thinking de fiecare dată când, în lumina reflectoarelor, sunt bărbații dragi din viețile noastre.

Suntem de acord - nu-i cel mai ușor lucru să-i faci cadou unui bărbat. Haine, genți, bijuterii, parfumuri - întregul arsenal potrivit pentru femei își pierde forța atunci când intră pe pământ masculin.

Așadar, înainte de a ne avânta în tărâmul darurilor fără de sfârșit, ține minte atunci când vrei să impresionezi un bărbat cu un dar:

 1. Gândește simplu și smart.
 2. Pornește de la nevoile sale de bază și de la ce ar putea avea nevoie ca să aibă, de pildă, rezultate la locul de muncă sau în business, ca să se simtă cât mai confortabil; sau cum l-ai putea ajuta că să obțină ceea ce își dorește cu ardoare.
 3. Less is more - și se potrivește mănușă bărbaților. De vreme ce aceștia sunt direcți și nu complică defel situațiile și contextele. Nu complica nici tu o alegere ce ar trebui să fie mai mult decât evidentă. S-ar putea să nu aibă nevoie de un dar prea sofisticat și, prin urmare, să nu îl aprecieze la adevărată valoare.
 4. Fii atentă și observă ce alegeri face singur - ce cumpără, ce hobbyuri îl pasionează, ce planuri de carieră are etc. De obicei, răspunsurile sunt sub nasul nostru.
 5. Amplifică ceea ce ai aflat și încearcă să-l surprinzi. De exemplu, dacă e pasionat de fotografie, probabil că ai fi tentată să îi cumperi un obiectiv nou. Însă, înainte să te lansezi în achiziții, fă puțin research. Un trepied care să funcționeze cu camera pe care o are deja îi poate permite să încerce noi tehnici de fotografie și să folosească celelalte echipamente pe care le are deja. Sau o excursie într-un loc neobișnuit îl poate inspira să înceapă proiectul acela fotografic pe care și-l tot plănuiește.

Pe lângă regulile de mai sus, aplică și următoarele două filtre:

Flitrul 1 - în ce moment al vieții sale este soțul sau iubitul tău? De obicei, aici aveam de-a face cu două categorii - cei orientați spre carieră și cei orientați spre hobby-uri.

Filtrul 2 - are vreun interes specific? Mașini, plimbări, călătorii, mers cu bicicleta, e pasionat de sneakersi sau de tehnologie? Sau e cooking freak?

Soț, tată, frate, șefi, colegi de muncă - recomandarea noastră este să îți urmezi acest un sistem în care ții cont de cele 4 reguli de aur - util, relevant, necesar și surprinzător combinate cu cele două filtre de interes. Astfel eviți capcană overthinking-ului și te poți orienta astfel încât să iei o decizie potrivită.

Idei de cadouri pentru barbati in functie de ce reprezinta pentru tine

Gândește-te la modul în care un cadou oferit unui bărbat din viața voastră îi poate aduce beneficii pe termen lung. Acesta îi susține interesele sau îndeplinește o nevoie? Este ceva ce ar cumpăra pentru el oricum dacă ar putea? Dacă răspunsul este „da” la aceste două întrebări, ești pe drumul cel bun. Nu este nevoie să complici procesul cu propriile idei despre ceea ce ai dori să primești. Keep it simple. Direcționează-ți energia, timpul și banii spre o achiziție care să oglindească lucruri pe care el și le dorește cu adevărat. Va aprecia micile gesturi aleatorii la fel de mult cum îi va plăcea să primească și mai multe cadouri practice sau memorabile.

Idei de cadouri pentru sot, iubit

Așadar, pornind de la interese și dorințe, dacă soțul tău este preocupat de creșterea profesională și este într-o etapă în care rezultatele și evoluția sunt foarte importante, pentru a găsi darul ideal pornește de la natura muncii pe care o face. Un medic, un manager de vânzări și un antrenor de fitness au dorințe și nevoi diferite.

Gândește-te la ce îl va ajuta să își atingă obiectivele carierei sau să devină mai eficient. De exemplu, se plânge de un instrument specific pe care îl folosește și poți găsi un înlocuitor mai eficient, care să-l ajute să-și facă treaba mai ușor sau mai repede?

Dacă este pasionat de fitness poți încerca oricând o oglindă smart pe senzori sau o pereche de pantofi de sport ultimă generație cu tehnologie încorporată care să-l ajute să își îmbunătățească performanțele - da, pentru ei rezultatele contează mereu.

Dacă e pasionat de gătit, încearcă un sous-vide cooker sau un set de cuțite top-chef, un set de mirodenii rare sau chiar un curs de gătit cu un chef profesional și o degustare gourmet. Experiența completează competența, știi cum se zice. În această direcție poți plusa cu un circuit profesionist amețitor și o experiență gourmet – cu acest cadou nu ai cum să dai greș, mai ales că la final se va bucura și de o experiență gourmet pe care nu o va uita prea curând.

O escapadă precum un  city break într-un boutique hotel de 5 stele și traseu cu ATV-ul nu strica niciodată - un cadou inspirat pentru el, dar și pentru tine, el se bucura și de o experiență off road cu ATV-ul, timp în care tu te poți delecta cu o sesiune de shopping. Dacă soțul sau iubitul tău este pasionat de mașini de epocă, marchează un moment important din viață oferindu-i posibilitatea să conducă o astfel de mașină și inchiriaz-o.

Dacă este aniversarea primei întâlniri sau a căsătoriei, ofera-i un weekend în Brașov, presărat cu experiențe romantice. Dacă are un job stresant, mergi pe o experiență asiatică de 4 ore într-un spa de lux.

Iar daca e pasionat de masini de lux, ofera-i posibilitatea de a conduce un Ferrari 458 o zi întreagă în Italia. În plus, are cazarea asigurată într-un hotel de lux de 4 stele.

Dacă mai simți nevoia de a completa experiența, îți lăsăm aici și un scurt top de lucruri drăguțe pe care le poți oferi soțului tău (strict părerea noastră):

 • faimoasele “Teragun”, aparate de dentensionare musculară;
 • căni smart cu timer și controler de temperatură. Nouă ne plac cele de la ember.com;
 • sofisticatele  pălării Teresa Foglia - toată lumea are nevoie de un accesoriu statement;
 • sticle de apă cu tehnologie smart încorporată - nouă ne plac cele de la LARQ;)
 • un espressor de top care îi alimentează setea de competitivitate în aromă de cafea proaspătă la orice oră.

Idei de cadouri pentru tata

Scule cu care pot meșteri prin casă, cât mai multe ocazii să stea cu nepoții, jocuri, instrumente de scris elegante, băuturi fine vechi? Tații par să nu-și dorească niciodată ceva poate, tocmai de aceea, fie că plănuim să cumpărăm ceva serios sau ceva total atipic și amuzant, mai mult ca sigur că se vor bucura.

Ce credem noi că ar fi de-a dreptul cool să îi oferi tatălui tău:

 • petrece timp cu el, mai ales dacă, de obicei, programul tău este încărcat și nu ajungi să te bucuri realmente de câteva ore liniștite. Completează cu un scotch vechi sau un whisky pe care dorea să-l guste dintotdeauna.
 • îndeplinește-i un vis sau o dorința - încearcă un cadou-experiență. Ai diverse variante precum curse cu o mașină de curse, sărit cu parașuta, o plimbare cu balonul, pilotat un avion de vânătoare, sărituri-bungee. Alte cadouri- experiență, mai practice, includ cursuri de gătit, alpinism pe gheață, cursuri de prim-ajutor în sălbăticie / în aer liber. Poți ruga și restul familiei să participe pentru a reduce costurile și îi va ajuta pe frații tăi să găsească un cadou potrivit. De exemplu, testarea unei mașini de raliu BMW sau Golf GTI pe un circuit profesionist – dacă este pasionat de raliuri, SAU Soimarit și tir cu arcul – dacă iubește aventură și provocările noi.
 • fă-i o surpriză și aranjează o întâlnire cu o persoană foarte apropiată pe care nu a văzut-o de foarte mult timp si du-i într-o vizită la cramă Rotenberg cu degustare de vin. În plus, va beneficia și de o plimbare ghidată în vie. La final, va fi „răsplătit” cu o sticlă de vin de colecție, ambalată într-o frumoasă cutie de lemn.
 • un dar sentimental precum un tricou “Best dad” sau o scrisoare de recunoștință.

Idei de cadouri pentru colegul de munca

Cumpărăturile pentru colegi pot deveni o paradă nesfârșită de lumânări parfumate, felicitări și bomboane, sticle de vin sau cravate neinspirate. Este adevărat că e mai ușor să cumperi cadouri de impact pentru cei mai apropiați prieteni și devine mai greu odată ce intră în joc subtilitățile și profesionalismul de la locul de muncă. Dar există munți de cadouri excelente pentru colegi. Și nu trebuie să fie scumpe. Cadoul ideal pentru colegul de muncă este bine ales, unic și aterizează undeva la mijloc între casual și scump. Ca de exemplu, un cadou experiența precum:

 • Barista pentru o zi – dacă sărbătoritul adora cafeaua și este curios sa știe secretele din spatele preparării de către profesioniști a celei mai bune cafele.
 • Curs de masterclass cooking – pentru un bărbat pasionat de gătit și de arta culinara, un curs în care va crea un meniu cu trei feluri, alături de un  Chef, este alegerea perfectă.
 • White Collar Boxing – dacă este pasionat de sporturile de contact și are un job stresant, se va relaxa cu o ședința de box, pe care cu siguranță nu o va uita prea curând.

Ca să ne asigurăm că va mai încerca o data experiența, am întări amintirea cu:

 • O sticlă de apă cool & hip și o cană funny care să-i amintească mereu că face parte dintr-o echipa care ține la el;
 • Un set de ceaiuri rare;
 • Seturi de șosete colorate, ușor de asortat dar, în același timp, cu gust;
 • Un filtru Chemex pentru cafea;

Idei de cadouri pentru sefi

Eticheta pentru achiziționarea darurilor pentru șefi spune ca orice dar faci, sa ai grijă să nu îl facă pe șeful tău sa se simtă inconfortabil. Ne place să ni se recunoască meritele indiferent de poziția în scara ierarhică, așa că, pentru șeful tău, ia în considerare posibilitatea de a face un dar în grup alături de colegii tai. Dacă alegi să-i faci un cadou doar tu, fii discret. Alege un cadou simplu, sincer și pe care ți-l permiți. Un ziar / revista originale din ziua nașterii sale sau din orice zi pe care o considera importanta – un cadou deosebit  și unic poate fi un ziar sau o revistă publicată în ziua în care s-a născut acesta

Atunci când oferi cadouri excesive, vei pune subconștient presiune pe destinatar să răspundă la fel însă, dacă întreaga echipa participa sigur se va simți apreciat dacă va primi un tur culinar in Barcelona, Catalonia – pentru pasionatul de calatorit si de preparatele culinare tradiționale ale altor culturi sau turul culinar in Roma, Italia – dacă este pasionat de cultura italiană si de preparatele tradiționale din aceasta tara

Idei de cadouri pentru barbati in functie de varsta

Idei de cadouri pentru barbati de 20 de ani

Bărbații în vârstă de 20 de ani sunt mai aventuroși și dornici să încerce experiențe noi, pline de adrenalină. Ce i-am dărui noi unui tânăr de 20 de ani? Cam tot ce vezi în secțiunea experiențe și adrenalină :)) precum un zbor de initiere cu avionul deasupra litoralului romanesc, un salt cu parasuta in tandem sau o sesiune de drive a Porsche!

Plus un mic-extra ca să-i depășești absolut așteptările.

 • un shower-speaker - pentru că sigur nu se poate dezlipi de muzică și de tehnologie;
 • perechea aceea de Nike Revolution 4 cu tehnologie încorporată (da, sunt de alergat);
 • un stand de încărcare a arsenalului Apple - telefon, ceas, tabletă;

Idei de cadouri pentru barbati de 30 de ani

Un studiu recent arată că majoritatea bărbatilor de 30 de ani preferă să primească cadouri de experiență în comparație cu orice altceva, urmate îndeaproape de haine și accesorii și, în cele din urmă, de electronice și decor pentru casă (cei care se apropie de 40 de ani).

Ce le-am dărui noi:

 • 24 de ore de adrenalină și aventură - zbor cu elicopterul, echitație, planorism, săritură cu parașuta - prima zi a lui 30 trebuie să fie memorabilă! Rafting in Buzau, unde se afla cel mai lung tur de rafting din tara. Experienta la mansa unui Airbus A320 sau tirul cu arcul in mijlocul naturii
 • O experiență Food & Drink - alege fie locația cea mai apropiată de el sau undeva unde știți că dorește să ajungă și rezervați pentru o zi.
 • Orice fel de gadget care îi poate da vitează, agilitate, eficientă, coolness: chargere cu bluetooth, ceasuri-smart și lista e deschisă;
 • Abonamente trendy la furnizori de băuturi fine, tutun sau, de ce nu, la berea sa favorită.

Idei de cadouri pentru barbati de 40 de ani

40 de ani e o vârstă-cheie pentru un bărbat. Vorbim de tipul de ocazie ultra-specială care e marcată de obicei cu un cadou extra-special. Odată cu acesta vin, după sine, întrebări de tipul - care sunt cele mai bune idei de cadouri de 40 de ani pentru bărbați? Cât de mult ar trebui să cheltuiesc? Cine îl poate personaliza? Iar alegerea devine și mai dificilă atunci când acest bărbat chiar are totul. Deci, trucul aici este să găsești un cadou pe care nici măcar nu știa că îl vrea. Ceva rar, experiențial sau rar și extrem de bine-planificat.

Așadar, ce am face noi:

 • I-am face un abonament la un masterclass la care visează continuu în ultimii 3 ani
 • Am completa cu un scotch vechi, un coniac rar sau un Macallan ediție specială, alături de un set de pahare originale. Pentru că bucuria unui masterclass să fie savurată alături de finish-ul catifelat al băuturilor fine. Vă aprecia, cu siguranță, faptul că ai încercat să creezi o atmosfera plăcută!
 • Butoni personalizați, pantofi de piele făcuți pe comandă, o servietă vintage, o lampă de birou smart sau un set de gătit smart dacă e pasionat de gătit si  la un curs de cooking online cu un Chef celebru .
 • Însă, cu siguranță ar aprecia la fel de bine o sesiune de coaching în ultimele trenduri masculine (da, la 40 de ani vă fi interesat să arate bine), un city-break într-un colț de lume ce îi promite degustări și seri linistite, o cină cu sportivul sau preferat sau, de ce nu, o zi de aventura offroad la bordul unui UTV ori o experienta demna de o scena desprinsa din filme - 10 minute pe un circuit profesionist, cu o masina la alegere

Idei de cadouri pentru barbati de 50 de ani

Ne punem la bătaie inspirația și facem tot posibilul ca, pentru bărbații din viața noastră ce împlinesc 50 de ani, să găsim darurile cele mai grozave. Pentru că, în general, acești bărbați ne sunt tati, unchi, soți - așadar, au fost sprijin și plasă de siguranță dintotdeauna. Au ajuns la vârstă în care le celebrăm contribuția și îi ajutăm să descopere relaxarea, noi hobby-uri, să se bucure de familie, poate de statutul de bunic samd.

 • Poți începe simplu cu seturi de unelte, cu decantoare de whisky sau de vin, cu sisteme de afumat pentru whisky sau vin.
 • Poți continua cu darurile-experiență - o sesiune de gătit, de ce nu - o săritură cu parașuta sau planorism, o survolare cu elicopterul sau un city-break relaxant. Atelier de patiserie / macarons / ciocolata frantuzeasca sau spa la mare ?
 • Sau ajută-l să își îndeplinească un vis pe care l-a avut dintotdeauna - sigur și-a dorit cu ardoare un anumit obiect, să ajungă într-un anumit loc sau să învețe ceva în mod special (de exemplu să piloteze un avion ultra-ușor). Poate părea complicat dar, dacă implici și restul familiei, atunci și o excursie în Peru poate fi ușor de realizat.  Ce zici de  un tur culinar in Barcelona, Catalonia?

Idei de cadouri pentru barbati de 60 - 70 de ani

Aniversările a 60 sau 70 de ani ar trebui să fie focalizate pe a găsi o modalitate de a-i face pe sărbătoriți să simtă că au realizat lucruri deosebite, că sunt capii unor familii unite și iubitoare și că anii care vor urma vor fi luminoși și liniștiți. Deja, în amurgul vieții, ne dorim mai puțin lucruri și mai mult experiențe, timp alături de cei dragi, să ne bucurăm de hobby-uri, să descoperim noi modalități de a ne păstra activi și, dacă sănătatea permite - să călătorim. Desigur, aceste aspecte pot face dificilă găsirea cadoului perfect însă obiectivul dăruitorului este să-și facă sărbătoritul să se simtă special.

Poți încerca să îi oferi:

 • o sesiune de relaxare la spa,
 • o călătorie în balonul cu aer cald sau o calatorie cu autorulota
 • un workshop de olărit sau de pictură sau o cursă într-o mașină de epocă.
 • Un tur culinar in Roma
 • Iar dacă are poftă de adrenalina, poate o cursa cu o mașină cu câteva sute de cai putere...

Idei de cadouri pentru barbati in functie de ocazie

Cadoul perfect pentru ziua de naștere a celui mai bun prieten trebuie să poată fi deschis de față cu familia. De aceea, a tine cont de ocazia pentru care faci darul este vital…Indiferent dacă destinatarul va aprecia sau nu alegerea ta, trebuie să iei în considerare ceea ce este potrivit să deschizi în fața altor persoane care ar putea fi prezente.

Ocazia poate dicta, de asemenea, tipologia pentru cadou. Pentru reperele majore, cum ar fi nunțile, vei alege un obiect care va fi util pe măsură ce se trece la un nou mod de viață. Pentru zilele de naștere, vei alege cadouri mai amuzante, desigur.

Înainte de a te lansa în a face research, ține cont de următoarele sugestii:

 • Setează-ți bugetul;
 • Gândește în culori - oricât de ciudat ar suna. Oricine are o culoare favorită  care denotă o stare de spirit. Indiferent dacă alegi o experiență sau un obiect fizic, culoarea favorita e un filtru care te poate ajuta mai mult decât crezi;
 • Ține cont de hobby-urile și de pasiunile bărbatului;
 • Nu te teme să gândești la scara mica - suna, din nou, ciudat. Ce înseamnă să gândești la scară mica? Gândește-te la o serie de obiecte mici pe care le-ar putea aprecia și grupează-le pentru a crea un cadou interesant. Acesta poate fi un mod ideal de a prezenta articole mai puțin costisitoare, care ar fi totuși foarte apreciate;
 • Gândește în parametrii unicității.

Idei de cadouri pentru barbati de ziua nasterii sau ziua onomastica

George, Ion, Mihai, Gabriel, Marian, Florin - cele mai populare prenume românești - avem pregatite pentru voi experiențe de categorie grea. Preferatele noastre sunt:

Sigur, pot fi oricand completate de experiențe precum sky-diving, planorism, pilotat mașini de curse, tras cu arcul, gătit,  speakere portabile, pedometre, abonamente de un an la șosete, degustări de băuturi fine samd.

Și lista e abia la început - în speță pentru că, pornind de la sistemul pe care îl găsești la finalul acestui articol vei putea să-ți construiești singură modalitatea de identificare a celui mai potrivit dar.

Idei de cadouri de Craciun si Secret Santa pentru barbati

Nu ne-am putut abține, trebuia să punctăm un “santa baby” pentru că de Crăciun nu ai cum să scapi de stresul cadourilor.

Dacă, desigur, te gândești la cadouri ca la un stres. Având în vedere că de Crăciun se cumpără cele mai multe daruri și e o nebunie completă în jurul parfumurilor, sticlelor de vin, aparatelor de bărbierit, hainelor, cărților și felicitărilor, cum ar fi dacă ai ține cont de principiul originalității și ai dărui soțului, fratelui, tatălui sau iubitului o experiență de care să se bucure realmente.

Dealtfel, nu se exclud una pe cealaltă - poți să-i oferi un salt cu parașuta sau un atelier degustare de vinuri alese plus un parfum.

Crăciunul e ocazia potrivită de a ieși din darurile tradiționale, crede-ne, va primi destule de la cei din jur. O rupere de ritm cu un dar-experiență pică la fix: o zi de aventura offroad la bordul unui utv – dacă este pasionat de munte și de offroad sau tips and tricks de conducere defensiva – dacă este sofer precaut.

Idei de cadouri de Valentine’s Day si Dragobete pentru barbati

Ziua Îndrăgostiților ridică întotdeauna semne de întrebare. Ar trebui să îi cumperi un cadou? Teoretic, se pare că nu.

Pe de cealaltă parte, eticheta instaurată în jurul Zilei Îndrăgostiților spune că nu e nevoie să fii îndrăgostit pentru a celebra. Te poți raporta la aceasta ca la un prilej de a-ți exprima recunostinta pentru cineva drag din viața ta.

Însă, dacă vrei să-i faci iubitului tău un dar deosebit, află că florile de Sf Valentin sunt acceptabile și pentru bărbați, că portretul tau personalizat pictat manual – este un cadou original și romantic, în același timp, că îl poți scoate în oraș la o cină romantică sau vă puteți bucura de experienta de spa pentru cuplu sau că puteți pleca un weekend într-o escapadă într-un castel vechi, într-un sat de munte unde să degustați bunătăți locale sau să faceți parapantă sau planorism. În general, zilele de Februarie sunt din ce în ce mai plăcute așa că s-ar putea să vă puteți bucura de o panoramă superbă dintr-un balon cu aer cald și să ciocniți un vin aristocratic. Sună...romantic, nu? Și nici nu am pomenit ciocolata… Desigur, mai exista și varianta de a opta pentru un curs pentru o relatie fericita pentru a elimina posibilele tensiuni din relație. 

Idei de cadouri de Paste pentru barbati

Sigur, un set de grătar sau un cooler de bere suna bine, însă, la fel de interesant e un smart-watch care să-l ajute să își măsoare performanțele la alergat. Sfatul nostru este să te folosești de Paște pentru a-l susține în a face mișcare sau pentru a-i hrăni dorință de a hoinări. Mergi pe dinamism - nu are cum să nu-i placă! De exemplu, cu antrenamentul online pentru drobul de Paste îi poți oferi o sesiune antrenament alături de un antrenor cu 14 ani de experienta. Antrenamentul se ține online, desigur, și are o durată de 45 de minute.

Dacă tot e Paște, fă din vremea care se încălzește aliatul tău.  O tură cu o mașină de epoca sau de curse, mountain biking sau cățărat. Încercați seri într-un castel sau cina într-un restaurant de lux. Un survol de oraș cu elicopterul și, de ce nu, un autograf de la sportivul sau preferat.

Idei de cadouri de majorat pentru baieti

Ce ai putea să dăruiești unui băiat care intra în anii maturității?

În primul rand, e bine să vezi care îi sunt pasiunile și interesele. Poți încerca un voucher-cadou care să le alimenteze simțul aventurii și nevoia de viteză. Un voucher de parașutism de ziua lor ca să experimenteze cum adrenalina e inunda corpul, în timp ce cad spre pământ la 200 km / h, în timp ce sunt legați de un parașutist experimentat și profesionist. O experienta de karting indoor sau o Iron Man - Titan Race. După o zi de naștere extremă, se vor simți siguri pe sine și vor avea încredere că vor realiza tot ceea ce își propun. Pe de alta parte, un portofel din piele sau un kit de bărbierit îi vă permite să intre în lumea adulților cu stil. La fel cum o sticla de băutură fină îl va face să aprecieze, de devreme, calitatea.

Idei de cadouri de lux pentru barbati

Dacă ești în căutarea unui cadou elegant, pentru un bărbat pretențios, avem și în acest caz cateva propuneri pentru tine.

Mănuși din piele cu touchscreen, holdere de pașaport cu tehnologie RFID, deschizător de sticle de vin sau holdere minimaliste pentru cuțite, set de bărbierit și de îngrijire, gadgeturi rezistente la apă, papuci de casa tricotați din cașmir samd.

Desigur, toate cele de mai sus sunt eclipsate de cadouri experiența precum excursii și city-breakuri sau degustări rafinate, masterclass-uri cu chefii săi favoriți sau, de ce nu, o cină cu sportivul sau preferat, relaxare si rasfat la un spa de renume, vacanta pe velier, un weekend intr-un conac de 5 stele si traseu de aventura urbana in Brasov sau un masaj de cuplu intr-un centrul de lux Epoque Spa.

Idei de cadouri haioase pentru barbati

Dacă ești în căutarea unui cadou haios pentru un bărbat din viața ta, alege o experienta inedita, de care sa se amuze mult timp de acum inainte.

Sugestiile noastre sunt:

 • Bubble soccer – ce poate fi mai amuzant decât să joci un meci amical înfășurat într-o minge gigantică de plastic care îl protejează de orice lovituri. Se va putea bucura de experiența alături de alte 5 persoane.
 • Plimbare cu tuk-tuk-ul – o experienta unica în Bucuresti mai ales ca e specifică țărilor asiatice.

Idei de cadouri inedite pentru barbati

Darul inedit se face doar dacă îl cunoști foarte bine. Inedită poate fi pentru el o ieșire la un restaurant de lux sau o sesiune de tras cu arcul, de planorism, un zbor cu balonul sau o sesiune de scuba diving.

La fel de inedită e o seara într-un castel medieval sau o cină romantică. Dacă îi place sportul, de ce să nu îi faci cadou o cină cu sportivul preferat sau un autograf dedicat al acestuia sau un cursuri de pilotaj defensiv si sportiv la bordul unui Alfa Romeo.

Tu alegi ;).

Idei de cadouri personalizate pentru barbati

Vrei să-i oferi un cadou personalizat, care să-i amintească mereu de ziua în care l-a primit? Asigură-i participarea la o cursa reală de raliu, iar la final va primi și o caricatură care să imortalizeze momentul: cursa de raliu si caricatura care sa imortalizeze momentul. Fă-i o surpriza plăcută și dăruieste-i un portret cu toți membrii familiei într-un pictorial de familie.

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu