Cadouri pentru mama

Filtre active
(2)
1.059 lei
Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:   Termen de valabilitate 12 luni   Banii inapoi garantat timp de 30 de zile   Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile   Nu ai costuri ascunse   Ai o experienta...
Mama ta merită ce e mai bun, iar atunci când ai ocazia să îi faci un cadou, nu ezita - mai mult decât un cadou, orice dar vine ca un mulțumesc că exiști, mamă, iar asta e cel mai important. Să știe că ești alături de ea și că o apreciezi. Iar anul e fragmentat de ocazii în care poți face asta, deși mamele merită cadouri zilnic, fără să fie vreo ocazie specială. Ți-am pregătit câteva idei de cadouri inedite pentru mama ta.

Cum pregatesti cadoul pentru mama

Mai mult ca oricare altul, cadoul pentru mama ta trebuie să fie din suflet. Trebuie să îi arăți că merită ce e mai bun și că vrei să îi oferi bucurie reală, dincolo de cadouri simbolice și trecătoare. Înainte de a cumpăra cadoul pentru mama ta, asigură-te că îți amintești ce cadouri i-ai făcut până acum - nu vrei să îi cumperi ceva ce i-ai luat acum doi ani, așa-i? Cel mai bine e să înlocuiești cadourile clasice cu experiențe inedite, iar pentru asta trebuie să fii la curent cu disponibilitatea mamei tale (dacă are o frică foarte mai de înălțimi, n-o să îi poți dărui cadou un zbor cu balonul, de exemplu).

Cadouri ieftine pentru mama - Ce i-ai putea cumpara in loc de flori?

Dacă mama ta nu e cea mai mare fană a florilor (sau pur și simplu te-ai săturat să îi tot duci flori la fiecare aniversare), transformă buchetul de flori într-unul de...trăiri. La același preț chiar! Un aranjament floral deosebit ajunge și 300 de lei, iar în prețul ăsta îi poți cumpăra mamei tale o experiență desăvârșită, cum ar fi o ședință de masaj cu miere sau terapie prin plutire în săruri. Experiențele inedite nu trebuie să fie scumpe, pentru că poți găsi variante adaptate oricărui buget; ele cu siguranță o vor bucura și, mai mult de atât, o vor răsfăța și relaxa. Iar mamele merită mai mult decât oricine asta.

Cadouri pentru Ziua mamei

E martie, iar tu te întrebi din nou ce să îi cumperi mamei? Pentru că simți că ai epuizat toate ideile de cadouri, de la îmbrăcăminte la accesorii și înapoi. Acum e momentul în care ar trebui să iei în calcul o experiență.

Mama ta merită relaxarea desăvârșită, de aceea îi poți lua o sesiune SPA de șase ore pentru armonie totală sau un masaj terapeutic asiatic. Oricare dintre ele e o variantă care îi vor transmite mamei tale două lucruri: de abia aștept să mă relaxez! și se gândește la mine!. Mama ta va avea parte de un cadou de 8 martie pe care cu siguranță nu o să îl uite prea curând.

Idei de cadouri pentru mama de ziua ei

Ziua mamei tale este, în toată puterea cuvântului, o adevărată sărbătoare. E momentul să îi mulțumești cum se cuvinte pentru că face parte din viața ta, iar o experiență inedită e cadoul perfect. Cadoul pentru ziua ei trebuie să fie aparte, așa că poți să îi oferi un zbor cu balonul cu aer cald; va avea parte de un cadou la înălțime pe care nu îl va uita niciodată și care cu siguranță le va întrece pe celelalte. În afara de experiența unică, mama ta va mai obține ceva: amintiri. Iar ele sunt cel mai prețios cadou.

Dacă mama ta e pasionată de parfumuri, îi poți oferi nu un parfum, ci un atelier în care își va face propriul parfum - o experiență desăvârșită, alături de experți și esențe rare. Va avea parte nu doar de un parfum făcut fix pe gustul ei, ci și de câteva ore de liniște și relaxare, departe de orice griji ale vieții cotidiene.

Idei de cadouri pentru mama de ziua onomastica

Ziua onomastică e la fel de importantă, iar cadoul pentru ziua onomastică a mamei nu trebuie ignorat. Chiar dacă poate nu vrei să alegi o experiență la fel de complexă ca la aniversarea anilor ei, poți opta pentru ceva care să genereze amintiri și care să se încadreze și în buget. O astfel de experiență este o sesiune de terapie asiatică de lux, care cu siguranță o va încânta pe deplin.

Cadouri pentru mama de Craciun

Îi poți oferi mamei tale de Crăciun un cadou cu adevărat inedit: un atelier de patiserie și macarons cu chef; mamele vor constant să își îmbunătățească talentul de bucătărese, iar faptul că va reuși să învețe cum se face ciocolata franțuzească sau cele mai pufoase croissante cu siguranță o va încânta. Cadourile de Crăciun pentru mama ta pot fi și mai complexe de atât: îi poți oferi o experiență de relaxare care include masaj și look upgrade sau un city break într-un castel, pentru că acolo îi e locul, nu?

Cadouri pentru mama de Paste

Odată cu sărbătoarea pascală vine și sezonul florilor, așa că cel mai potrivit cadou pentru mama ta de Paște este un atelier floral cu un florar de lux - o experiență completă, o fuziune între culori și miresme care o vor înduioșa și îi vor da putere în continuare. Și pentru că știi că vrea să își îmbunătățească constant talentele de bucătăreasă, oferă-i un curs de cooking în care va crea 3 feluri delicioase ca la carte, cu ajutorul unui chef. Cadourile de Paște pentru mama ta trebuie să îi deschidă apetitul către lucruri noi și interesante, poate chiar să o scoată din zona de confort; toate acestea, pentru a genera amintiri de neuitat și de povestit și re-povestit.

Idei de cadouri pentru mama in functie de varsta

Dacă încă nu îți dai seama ce cadou i s-ar potrivi mamei tale, gândește-te și la vârsta ei; o experiența nu se potrivește întotdeauna pentru toate vârstele, de aceea e un aspect pe care trebuie să îl ai în vedere. La fel de important este să te gândești și la cât de tare e dispusă mama ta să iasă din zona de confort, pentru că nu vrei să îi oferi o experiență care să îi creeze teamă sau neplăceri, de exemplu.

Idei de cadouri pentru mama intre 30-40 de ani

Dacă mama ta are între 30 și 40 de ani, e perioada în care ai voie să experimentezi cu orice cadou, pentru că este cel mai probabil deschisă către nou și inedit. Ar bucura-o cu siguranță o experiență de familie, în care ați fi împreună; o astfel de experiență este o sesiune privată de Yoga pentru 2-4 persoane. Dincolo de relaxare și stare de bine, astfel de experiențe consolidează legătura dintre voi, vă aduc mai aproape unul de celălalt - iar asta e ce își doresc toate mamele: conexiuni puternice. Dacă mama ta e pasionată de beauty și make-up, e momentul perfect să îi oferi un curs profesional de make-up, pentru o schimbare inedită de look. Cadourile pentru mamele de 30 de ani și cadourile pentru mamele de 40 de ani trebuie să fie oneste, din inimă și în aceeași măsură, sonore și vibrante: trebuie să îi arăți mamei tale că vrei să o scoți din zona de confort, că vrei să îi oferi timp pentru ea, că ți-ai dedicat timp ca să găsești ceva cu adevărat unic.

Idei de cadouri pentru mama intre 50-60 de ani

Dacă mama ta are între 50 și 60 de ani, factorul în care trebuie să se scalde cadoul tău este relaxare. Acum, mai mult ca niciodată, mama ta merită să se simtă relaxată și răsfățată. Poți opta pentru ședințe de masaj sau terapii de lux la SPA, pentru că merită. Tot acum e momentul perfect pentru o deconectare de la realitatea plină de griji - pentru asta îi poți oferi o excursie de o zi într-un loc drag ei, cum ar fi poate Delta Dunării. O altă experiență inedită la care nu s-ar aștepta este un dejun gourmet pe un domeniu cunoscut, alături de un tur ghidat. Se va relaxa și va petrece timp de calitate alături de tine și cei dragi, iar asta e cel mai important. Aici găsești mai multe idei de cadouri pentru mama ta, dacă are între 50 și 60 de ani.

Idei de cadouri experiente pentru mama

Ai decis că vrei să îi oferi mamei tale mai multe experiențe de acum, pentru că generează amintiri și momente de neuitat, dar încă nu știi ce să alegi? Am pregătit o selecție cu cele mai apreciate cadouri - experiențe pentru mame, care cu siguranță o vor bucura și pe a ta:

Nutritionist online

Pentru că pui preț pe sănătatea ei, o vizită la un nutriționist online va fi cadoul potrivit pentru 8 martie sau onomastica ei. Întâlnirea cu nutriționistul online este un cadou popular și iubit în rândul mamelor, întrucât reprezintă o necesitate, iar faptul că întâlnirile se desfășoară online face din asta un cadou extrem de accesibil.

Curs de barista pentru mamele pasionate de cafea

Dacă mama ta e iubitoare de cafea, un curs de barista e cadoul perfect. Mamele care consumă și îndrăgesc cafeaua nu acum cum să nu iubească și acest curs, în care vor învăța alături de un barista profesionist cum să își prepare cea mai delicioasă cafea, cu spumă, latte art și tot ce trebuie.

Zbor cu balonul cu aer cald

Dacă vrei să îi oferi mamei tale o experiență la înălțime, pe care cu siguranță o va povesti tuturor colegelor de birou, zborul cu balonul cu aer cald este varianta pentru care ar trebui să optezi. O doză bine-meritată de adrenalină, o priveliște superbă și liniște deplină - asta merită și cu siguranță asta își dorește mama ta.

Curs de gatit

Cursul de gătit este opțiunea de experiență-cadou foarte populară în rândul mamelor pasionate de arta bucătăritului; alături de un chef grozav, mama ta va învăța să își perfecționeze tehnicile culinare și, mai mult de atât, poate aduce cu ea și un invitat care să guste preparatul, iar cu puțin noroc s-ar putea să fii chiar tu acela.

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu