Filtrare dupa

Pret

Pret

  • -

Localizare

Localizare

Cadouri pentru

Cadouri pentru

Escape Room: Participa la cea mai frumoasa experienta alaturi de cei dragi

Filtre active
(7)
450 lei
Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:   Termen de valabilitate 12 luni   Banii inapoi garantat timp de 30 de zile   Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile   Nu ai costuri ascunse   Ai o experienta...

Indiferent de sezon, distracția va fi mereu în trend. Dar hai să o facem și mai distractivă decât banalul. Și mai inteligentă. Despre ce vorbim? Ai ghicit - jocuri de evadare de tip escape room, care nu doar că sunt distractive, însă îți pun realmente mintea la contribuție. Tu cum ai ieși...dintr-o mină de aur? Sau dintr-o închisoare?

Ce este Escape Room?

Escape Room este un concept din ce în ce mai întâlnit la noi în țară - practic, într-un escape room ești într-o poveste: la închisoare, într-un lift, într-o casă bântuită, în Vestul Sălbatic. Ce ai de făcut? Să lucrezi împreună cu echipa ta pentru a-ți da seama care e ieșirea din acea încăpere. O vânătoare de indicii are loc în timp ce spațiul pare că te „sabotează”. Mai greu decât pare. Mai distractiv decât ai crede.

Cum se joaca Escape Room? Reguli generale

Cum ne jucăm într-un Escape Room? Nimic mai simplu și totuși extrem de complicat:

  • îți alegi camera în care vrei să fii captiv împreună cu echipa ta și o rezervi
  • sunteți încuiați acolo pentru un anumit interval de timp
  • începeți vânătoarea de indicii ca să puteți scăpa din escape room.

De ce merita sa incerci un Escape Room?

Pentru că e și distractiv, și inteligent. Îți antrenezi simțul de observație și concentrarea iar, dacă îți plac jocurile de logică, un escape room garantat va fi pe placul tău. În plus, petreci timp de calitate cu prietenii tăi și încercați să rezolvați misterul împreună.

Cat costa un Escape Room? Preturi

Prețul unui escape room diferă în funcție de mai multe aspecte: cu cât gașca ta va fi mai mare, cu atât prețul va fi mai mic (5 prieteni vor plăti aproximativ 45ron/persoană); de asemenea, camera pe care o alegeți face o diferență la preț, dar și ora și momentul din săptămână.

Cine poate participa la Escape Room?

Fiind pe diferite niveluri de dificultate, escape room poate fi jucat de oricine - adulți sau copii. Fie că vii cu familia sau colegii de la job, Escape Room o să vă conecteze mai mult ca niciodată înspre a rezolva împreună un mister inedit.

Exista limita de varsta?

Limita de vârstă se stabilește în funcție de camera pe care o alegeți - în unele camere există limită de vârstă de 14 ani, în timp ce în altele nu.

Care este numarul maxim al persoanelor care pot participa la Escape Room?

La Escape Room pot participa între 2 și 6 persoane - cu cât mai mulți prieteni vă adunați, cu atât mai repede veți reuși să rezolvați misterele. Sau...nu?

Cand este ideal sa alegi Escape Room drept cadou experienta?

Oricând simți nevoia de o evadare din cotidian. Pentru că un escape room îți aduce un timp de evadare, în care lași în exterior toate grijile și problemele. Oferă un astfel de cadou experiență colegilor de la job - surprinde-i astfel în weekendul în care îți spuneau că nu au planuri. Sau anunță-ți familia că așa veți petrece o după-masă de vineri, iar un Escape Room va fi, cu siguranță, cadoul favorit al celor iubitori de distracție smart.

Cat dureaza un joc de Escape Room?

Un joc de escape room durează 60 de minute. Dacă reușiți să evadați mai repede de atât, durata jocului se scurtează.

Recomandari generale de care sa tii cont inainte de inceperea jocului

  • Vei avea parte de o experiență cu adevărat interactivă, în care toate simțurile tale vor fi implicate, așa că nu te aștepta să rezolvi misterul stând pe scaun;
  • Minorii de până la 12 ani trebuie să aibă în echipa lor minimum un adult;
  • Dacă vrei să organizezi un teambuilding într-un escape room, asigură-te că rezervi spațiul cu cel puțin o săptămână înainte;
  • Nu trebuie să vii neapărat însoțit - poți fi „grupat” într-o echipă și cu oameni necunoscuți, pentru că un escape room favorizează socializarea și interconectarea.

Intrebari si raspunsuri

„Dar dacă nu termin jocul la timp ce se întâmplă?” Pentru că știm că acest concept îți stârnește întrebări, ți-am pregătit răspunsurile:

Este necesara o pregatire speciala pentru Escape Room?

Nu trebuie să te pregătești în niciun fel pentru Escape Room - doar să te asiguri că ești odihnit și plin de energie.

Pot participa adulti si copii la un joc?

Da, la joc pot participa atât minori, cât și adulți - copiii de până la 12 ani trebuie însoțiți în echipă de un adult, iar unele camere au limită de vârstă de 14 ani.

Cat de grele sunt jocurile de Escape Room?

Fiecare joc din Escape Room are o dificultate diferită, așa că îl poți alege pe cel care ți se potrivește.

Este necesar un echipament special pentru Escape Room?

Nu e nevoie de echipament special pentru Escape Room - asigură-te că ești îmbrăcat și încălțat confortabil, astfel încât să poți fi suficient de agil.

Escape Room este periculos?

Escape Room nu aduce niciun pericol, nu este construit ca să provoace accidentări sau alte incidente de acest fel - sunteți monitorizați în permanență, însă nu există niciun pericol, tu și echipa ta sunteți în deplină siguranță.

Ce se intampla daca nu reusesti sa iesi din camera in timp util?

Dacă nu ieși în 60 de minute, stai liniștit - nu rămâi blocat. Ușile se vor descuia, iar jocul s-a terminat, însă cu siguranță distracția va rămâne cu tine mult timp înainte. De asemenea, dacă vrei să ieși înainte de final (deși nu credem că vei vrea), poți comunica cu operatorii și vei ieși.

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu