Experiente si cadouri corporate

Vrei sa traiesti o experienta noua sau vrei o idee de cadou inedit numai bun de oferit angajatilor sau partenerilor? Experimenteaza iti garanteaza ca toate cadourile facute angajatilor sau partenerilor nu raman simple obiecte, ci devin momente memorabile.

Experimenteaza ofera solutii de cadouri inspirate pentru angajati si parteneri, o metoda foarte avantajoasa de bonusare si recunoastere folosita in companii.

Noi iti schimbam recompensele standard in experiente interesante, oferind angajaților amintiri si emotii care vor dura toata viata. De ce? Pentru ca vei avea un impact real asupra motivației și moralului echipei tale, ajutandu-te sa-ti atingi obiectivele ambitioase de afaceri.

Avem cea mai variata gama de experiente din care pot alege angajatii si o echipa de vanzari dedicata, care iti va oferi tot suportul necesar pentru:

Intalnirile cu echipa

Intalnirile cu echipa sunt extrem de importante, de aceea avem pregatite pentru tine experiente inedite care vor crea angajatilor sau partenerilor tai momente memorabile. Fie ca iti doresti un team building, treasure hunt, escape room, o degustare vin sau o experienta barista, ne place sa cautam solutii noi, inedite, adaptate nevoilor tale, pe care le implementam cu ajutorul partenerilor nostri.

Pentru mai multe detalii si oferte personalizate, te rugam sa ne contactezi folosind datele de mai jos:

corporate@experimenteaza.ro
0746 736 336

Intalnirile de business cu parteneri de afaceri

Pentru intalnirile cu partenerii de afaceri iti propunem experiente in locatii de top, care sa creeze o atmosfera relaxanta si memorabila, ideala pentru astfel de evenimente.

Fie ca vorbim despre un restaurant uimitor, situat la ultimul etaj, cu o panorama impresionanta a orasului, un restaurant clasic ce te poarta intr-o calatorie in timp, in Bucurestiul de odinioara sau un restauirant unde poti servi o cina misterioasa, pe nevazute, iti garantam o experienta de neuitat!

Pentru mai multe detalii si oferte personalizate, te rugam sa ne contactezi folosind datele de mai jos:

corporate@experimenteaza.ro
0746 736 336

Recunoasterea si bonusarea angajatilor

Avem o multime de optiuni de cadouri inedite, angajatii si clientii tai se vor simti cu adevarat apreciati, vor beneficia de activitati de neuitat, cum ar fi conducerea unui super masini, salt cu parasuta sau zbor cu balonul, sau o cina romantica la un restaurant de renume cu stele Michelin.

Iti oferim si oportunitatea de a oferi Card Cadou de orice suma, cu care isi va putea alege exact cadoul dorit din cele peste 1000 de experiente! In plus, poti adauga pe cardul cadou mesajul dorit, cum ar fi “Cel mai bun vanzator al lunii” sau “Cel mai bun coleg “.

Pentru mai multe detalii si oferte personalizate, te rugam sa ne contactezi folosind datele de mai jos:

corporate@experimenteaza.ro
0746 736 336

Cadouri pentru aniversarea colegilor sau managerilor

Managerii tai sunt alaturi de tine pe tot parcursul tau - iti vad progresul, iti analizeaza erorile si lucreaza cu tine pentru a le corecta. Daca vrei sa ii iei managerului un cadou, e clar ca relatia voastra este una proactiva, ca va intelegeti si apreciati reciproc.

Esti in cautare de cel putin un cadou pentru colegi iar când vine vorba de idei pentru un astfel de cadou, vorbim de o adevarata cautare de comori. Cum poti cumpara cadouri originale, care să fie si inedite, dar sa si impresioneze? Ei bine, raspunsul e mai simplu decat crezi: Experimenteaza.ro.

Pentru mai multe detalii si oferte personalizate, te rugam sa ne contactezi folosind datele de mai jos:

corporate@experimenteaza.ro
0746 736 336

De ce sa alegi Experimenteaza ca solutie pentru Compania ta?

Simplu! Pentru ca suntem cel mai mare și mai inspirat furnizor de experiențe din Romania, indeplinind peste 10.000 de vise ale clientilor si partenerilor nostri incepand cu anul 2017. Oferta noastra contine aproape 1000 de experiente de la peste 600 de parteneri si se imbogateste lunar cu zeci de experiente noi care se adauga celor deja existente.

Avem solutii adaptate nevoilor companiei tale si oferim experiente in toate zonele tarii, in orase precum: Bucuresti, Iasi, Timisoara, Constanta, Brasov, Cluj Napoca, Oradea sau Sibiu. Pentru mai multe detalii si oferte personalizate, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru corporate:

Email: corporate@experimenteaza.ro
Telefon: 0746 736 336

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu