Loc special, Atmosfera deosebita, Oameni calzi, Ceaiuri alese, Dulciurile delicioase, O sa revenim negresit!!!
Bohemia Tea House este un loc in care, asa cum s-a si dorit de creatorii conceptului, timpul parca nu se mai scurge cu repeziciunea si agitatia comuna zilelor cotidiene, ci parca el insusi isi ia un ragaz de liniste si beatutudine, alaturi de o ceasca de ceai aromat. Fotoliile confortabile de la mansarda te indeamna la tolaneala si, alaturi de placuta muzica ambientala pusa in surdina, iti confera confortul si lejeritatea propriului camin. Pentru ca asa este la Bohemia-te simti ca acasa. Dar, in plus, te poti bucura de ceaiuri in atatea sortimente cate nu ti-ai fi inchipuit, alaturi de bunataturile home-made, aduse de cipuri vesele si ospitaliere.nnPe scurt, o maniera boema de petrecere a timpulu liber, care, cu certitudine, va capata regularitate!
Astazi am descoperit un loc de suflet care va deveni ceainaria noastra preferata (o dorinta fermecata)
Bohemia Tea House – the name quickly suggests what kind of feelings you can experience there. A special arrangement of the chairs and tables, not higher than the ground, would transport you in Wonderland’s World. Either if you plan a gathering with your friends or a romantic date, there is not another place more suitable
Life is tea with you & me. Cel mai bun tort cu Mascarpone mancat ever!!
Cu mâna pe inimă, vă pot spune că din ochii unui mic ,,critic“ al ceainăriilor, aceasta se numară printre fruntașe. Deși merg destul de des prin Oktober, Harley ori Club A, simt nevoia de a mă retrage într-un loc mai pașnic, în care să mă pot bucura de un ceai gustos.

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu