O profesionistă adevărată şi un om deosebit de cald şi frumos! Machiajul ei devine artă iar eu mă simt minunată �. De fiecare dată voi apela la Valentina cu încredere şi mă voi lasa pe mâna ei. Niciodată nu i-am sugerat eu cum să mă machieze pentru ca ea ştie cum este mai bine pentru mine
Recomand Fundația Calea Victoriei pentru activitățile de dezvoltare personală organizate de un personal extrem de implicat și de pasionat. Aș reveni oricând, cu mare drag!
Nice place to have fun with your friends, super cool rooms and you’ll get a lot of cool pictures! Enjoy
O echipa de adevarati profesionisti, care pun siguranta pe primul loc astfel incat sa te bucuri de o lume fascinanta, lumea subacvatica!
Incepand cu zambetul primit la intrare din partea fetelor de la receptie; continuand cu profesionalismul instructorilor (aquagym, inot - pentru ca doar cu acestea am intrat in contact, deocamdata) si terminand cu conditiile oferite de Iaki Spa, pot spune ca sunt incantata ca am ales sa vin aici! Multumesc
Abia aștept să revin la vară! Un răsfăț istoric.
Great place for riding horses, reconnect with nature, not so far from Bucharest.
Un centru de relaxare excelent pentru sănătatea fizică și psihică a celor care ii calcă pragul.Programul de aqua gym minunat pentru toate varstele.
Echitatia este un sport nobil, in care rabdarea si pasiunea se imbina intodeauna armonios… Cam asta vei invata in vizitele la ferma din Nana.
Super experienta, fun si educativ. Oamenii super misto!
Foarte util de ajutor pentru multi adolescenti si tineri . Recomand !!!
Am fost pentru prima oara intr-un poligon si ne-am simtit excelent. Asta si datorita personal foarte amabil si rabdator, a stat si ne-a explicat ce nu facem bine, cu rabdare. Recomand!
Antrenorii sunt impecabili. Profesionisti. Simt ca Noah este in siguranta cu ei. Se dedica fiecarui copil in parte, in functie de personalitatea si toanele copilului, asa incat copilul sa invete armonios si nu fortat sau stresat. Locatia este de vis. Curata si igienizata. Sunt foarte fericita ca Aqua Swim ACS, a pus la dispozitie servicii de calitate, asa cum numai in strainatate am intalnit. Multumesc, Antonio, multumesc Aqua Swim !
Seriozitate, profesionalism si super echipamente la care se adaugă un circuit de nota 10.
Great place to spend time with friends & familly. great experience at autocross area, friendly and professional hosts with great toys for big boys!
Extraordinary place! The best place to chill..and kite.
Seriozitate,curățenie,profesionalism,respect și antrenor de calitate și pe plan fizic și profesional in materie de box !
E ceva unic in tara ceva nou de la calarit la tras cu arcul sau soimarit activitatii pe care nu le gasesti nicaieri. Foarte frumos iar staff-ul face totul ca cei mici si mari sa se simta perfect.
O experienta extraordinara. Echipa super profi care te ajuta sa experimentezi fiecare moment al saltului si o atmosfera super degajata si relaxanta la aerodrom. Cu siguranta revin!!!
I had a lovely time with the crew and all the participants at Comana. We had fun, we paddled into the sunset and had an awesome yoga session on the board. I'm planning at least one more adventure with them.

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu