O locatie ce promite multe si livreaza extrem de prost. Nu exista proces de checkin, puteam sa trimit pe altcineva in locul meu. Am ajuns, am spus ca avem o rezervare si am fost poftiti in camera: fara nicio informatie despre ce este in jur, la ce ora se face degustarea, la ce ora este micul dejun etc. Camera ce are pretentii de hotel de 4 stele este o camera ok decorata, aproape curata, mai putin baia care era plina de panze de paianjan (bonus, am omorat doi). Cazarea arata bine, pacat ca oamen
-------------------------------------------------------------------
Buna ziua, Cristi,

Multumim pentru feedback-ul oferit aici si pe email. Experimenteaza este alaturi de toti clientii sai si isi propune sa ofere tuturor experiente memorabile si unice.

Am inteles ca experienta ta nu a fost exact asa cum tu ai dorit. De aceea am contactat partenerul nostru si i-am oferit feedback-ul de la tine. Suntem in asteptarea unui raspuns de la acesta si imediat ce il avem, te vom contacta pentru mai multe detalii si pentru a vedea cum corectam aceasta situatie.

Echipa Experimenteaza.
Am avut rezervat un pachet la Crama de Piatra , cu cazare si degustare incluse . O locatie situata intr-un peisaj placut insa experienta traita acolo a fost una foarte neplacuta. Personalul in frunte cu proprietarul te trateaza ca si cum ai fi un musafir nepoftit, serviciile de cea mai slaba calitate. Degustarea a avut loc abia dupa ce am insistat . Portii de mancare foarte mici la sume piperate. Nu se acorda atentie clientilor , este ca satul fara caini. Nu recomad aceasta locatie.

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu