Cadouri pentru sef sau sefa de Craciun/Secret Santa

Filtre active

Cum alegi cadourile de Craciun/Secret Santa pentru sefi?

Șefii tăi sunt alături de tine pe tot parcursul tău - îți văd progresul, îți analizează erorile și lucrează cu tine pentru a le corecta. Dacă vrei să îi iei șefului un cadou, e clar că relația voastră este una proactivă, că vă înțelegeți și apreciați reciproc. Și un cadou de craciun pentru sef e modul perfect prin care să îi mulțumești pentru ce te-a învățat. În alegerea unui cadou pentru sef de craciun sau cadou pentru sefa de craciun, ține cont de următoarele aspecte:

  • ai grijă să nu alegi un cadou prea intim sau deplasat;
  • fii atent la dorințele pe care le menționează în timpul anului;
  • alege un cadou în concordanță cu stilul său de viață: dacă este pasionat de adrenalină, ce zici de un salt cu parașuta?

Ce cadou sa-i faci sefului tau de Craciun/Secret Santa?

Când vine vorba de cadou de craciun pentru sef (sau de Secret Santa) alege un cadou scos din anonimat; probabil, șeful tău se așteaptă să primească lucruri simbolice, precum căni sau magneți de frigider. Ce-ar fi dacă i-ai oferi un cadou cu mai multă însemnătate? Ține cont în primul rând de pasiunile lui:

Ține cont că un cadou de Secret Santa pentru șef nu trebuie să te coste o avere - poți găsi experiențe extraordinare la un preț cu adevărat accesibil.

Ce cadou sa-i faci sefei de Craciun/Secret Santa?

Dacă este un lucru pe care șefa ta îl merită după un an aglomerat, acela este, cu siguranță, relaxarea deplină. Ar fi dificil să îi faci un cadou material, întrucât s-ar putea să nu îi cunoști atât de bine preferințele sau lucrurile pe care deja le deține. Deci, o experiența va fi cadoul ideal - ia în calcul o zi de relaxare la spa, un masaj terapeutic. Sau, în funcție de preferințele ei, ce zici de un atelier floral sau un atelier de parfumerie?

De ce sa oferi o experienta drept cadou de Craciun pentru seful sau sefa ta?

Poate te întrebi „de ce să aleg o experiență și nu un cadou obișnuit?”. În primul rând, întocmai din acest motiv: că nu vrei un cadou obișnuit, ci unul memorabil. Iată de ce o experiență e cadoul perfect:

  • faci un cadou inedit, în care chiar ai depus efort;
  • scapi de întrebarea „oare nu are deja X obiect?”
  • scapi de grija livrărilor întârziate;
  • experiențele au valabilitate de 12 luni și pot fi schimbate;
  • faci un cadou care se va transforma, peste ani, într-o amintire.

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu