Adrenalina, sport & hobby

Minte sanatoasa in corp sanatos - Antrenamente CrossFit in Bucuresti

Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:

 •   Termen de valabilitate 12 luni
 •   Banii inapoi garantat timp de 30 de zile
 •   Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile
 •   Nu ai costuri ascunse
 •   Ai o experienta de shopping la superlativ
 •   Voucher electronic personalizabil cu mesajul tau
Experienta verificata de echipa Experimenteaza.ro.
460 lei
Alege pachetul dorit - selectează o opțiune de mai jos:
In stoc
Adauga la wishlist
Descriere

Provoaca un prieten la un antrenament CrossFit! Incurajam pe oricine sa faca sport, prin experiente inedite. Tu ai auzit de CrossFit? CrossFit™ NORD BVS este sala afiliata la CrossFit™ Inc. USA, adica parte din comunitatea globala de CrossFit™. 

In acest moment, este cea mai de succes metoda de antrenament fizic, este un program de fitness ce combina multiple miscari multifunctionale, preluate din alte discipline (powerlifting, gimnastica, calistenice, pliometrice etc.) executate intens intr-o anumita perioada de timp, 12, 20, 30 sau 40 de minute. Iar in acest timp veti fi uimiti de ceea ce poate face corpul vostru.

La antrenamente se foloseste foarte mult greutatea propriului corp: tractiuni, flotari, genuflexiuni, burpees, rowing, alergare s.a.m.d. La clasa vei fi indrumat de un antrenor certificat CrossFit Level1 si Level2, care se ocupa de tine si cauta sa adapteze orice antrenament la nevoile, capacitatile si rezistenta ta. Niciodata doua antrenamente nu sunt la fel, iar schimbarea continua a exercitiilor duce la rezultate vizibile in foarte scurt timp. 

Daca acum afli despre CrossFit si beneficiile acestui tip de antrenament, antrenorii vor avea grija sa te acomodezi rapid. Daca e primul tau antrenament de acest gen, iti propunem sa incepi cu modulul Foundations - Introducere in CrossFit. In 8 sesiuni vei fi familiarizat cu cele 9 miscari fundamentale din CrossFit, care stau la baza oricarui antrenament de CrossFit, in cadrul unei grupe dedicate, sub atenta urmarire a antrenorului tau!

Mindset-ul CrossFit

La CrossFit nu trebuie sa concurezi cu nimeni si nu trebuie sa te compari cu ceilalti. Esti in competitie doar cu tine insuti. Astfel, vei vedea o evolutie in viata personala si profesionala si rezultate fizice si psihice remarcabile. Iti vei imbunatati imaginea personala, ceea ce duce la cresterea increderii in sine si, implicit, a dorintei de a face cat mai mult sport! 

De ce sa incerci CrossFit?

Vei apartine unei comunitati, ceea ce creeaza in scurt timp un spirit de echipa fantastic; iti vei dezvolta puternic competitivitatea, ceea ce se traduce prin evolutie individuala, si in viata personala, si profesionala; vei vedea rezultate fizice si psihice remarcabile: iti vei imbunatati imaginea personala, ceea ce duce la cresterea increderii in sine si, implicit, a dorintei de a face cat mai mult sport! 

Modulul CrossFit Foundations este dedicat persoanelor care doresc sa inceapa antrenamentele de CrossFit, indiferent de conditia fizica actuala sau de pregatirea sportiva. Antrenamentele de CrossFit includ lucrul cu greutati si bare olimpice si necesita insusirea corecta a tehnicilor aferente. Participarea la acest modul reprezinta minimul de ore necesare pentru familiarizarea cu acest gen de antrenamente. 

Te invitam sa incerci un antrenament profesionist de CrossFit in sala din nordul Bucurestiului!

Alege dintre pachetele:

Foundations Group - 8 sesiuni/30 zile - 8 antrenamente organizate in grupuri, pentru incepatori, pe o perioada de 30 de zile

Foundations Private - 8 sesiuni/ 30 zile - 8 antrenamente 1 la 1, pentru incepatori, pe o perioada de 30 de zile

Foundations Group - 8 sesiuni/30 zile + CrossFit Nelimitat/30 de zile - 8 antrenamente organizate in grupuri, pentru incepatori, pe o perioada de 30 de zile (prima luna) + acces la antrenamentele CrossFit si la sala de sport pe o perioada de 30 de zile (a 2a luna)

Foundations Private - 8 sesiuni/ 30 zile + CrossFit Nelimitat/30 de zile - 8 antrenamente 1 la 1, pentru incepatori, pe o perioada de 30 de zile (prima luna) + acces la antrenamentele CrossFit si la sala de sport pe o perioada de 30 de zile (a 2a luna)

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detaliile experientei:

 • Locatia se afla in Bucuresti
 • Experientele reprezinta abonamente lunare, valabile 30 de zile de la inceperea primului antrenament
 • Pentru ca partenerii nostri sa-ti poata activa pachetul CrossFit Nelimitat (30 zile), e necesar sa urmezi, mai intai, antrenamentele tip Foundations (30 zile). Aceste pachete, cumulate, reprezinta 60 de zile
 • Experienta este disponibila in 4 variante. Asigura-te ca selectezi pachetul corect la achizitionarea ei

 Important de stiut:

 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
 • Voucherul este valabil 12 luni pentru o persoana
Detalii ale experientei
7222

Fisa tehnica

Cadouri pentru
EA
EL
Localizare
Bucuresti
Tip experienta
Adrenalina, sport & hobby
Review-uri clienti
Nu exista review-uri

Lasa un review

 • Experienta:
Descrie acesta experienta in cuvinte simple
Acord GDPR:
6 motive sa cumperi de la noi
Experiente ce te-ar putea interesa

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu