Cadouri de Craciun pentru parinti si socri

Filtre active

Idei de Cadouri de Craciun pentru parinti

Credem că, deși sunt atât de diferiți, părinții noștri au un mare numitor comun: toți merită un „mulțumesc”. Sincer și din inimă. Din acest motiv, merită un cadou de-a dreptul memorabil - în fiecare zi, dacă e posibil. Dacă nu, trebuie măcar să profităm de sărbătorile pe care le avem pentru a ne arăta recunoștința.

Cadou Craciun pentru mama

Gândește-te din timp la cadou Craciun mama: ce idei îți vin în minte? Dacă e vorba de o geantă sau un parfum, ce-ar fi să îți mai reconfigurezi ideea o dată? Pentru că, să fim sinceri, mamele merită Tot. Adică - mult mai mult decât un cadou material. De aceea credem că experiențele sunt cadouri ultra-potrivite pentru ea. Iată cum să alegi experiența potrivită:

  • în funcție de vârstă - dacă tu ai 20 de ani, s-ar putea ca mama ta să aibă 40, deci încă va fi dornică de o experiență mai aventuroasă, plină de adrenalină
  • în funcție de hobby-uri - dacă mama ta e pasionată de gătit, cum s-ar simți dacă i-ai lua un curs de gătit cu un chef celebru? Cel mai probabil ar fi în extaz.

Cadou de Craciun pentru tata

Tata, primul protector al vieților noastre - ce cadou ar fi suficient de „wow” încât să rezume dragostea noastră pentru el? Cel mai probabil, răspunsul nu este un ceas. Poate mai mult decât femeile, bărbații adoră cadourile „povestibile” - cadourile care se transformă în amintiri:

  • alege cadoul în funcție de pasiunile tatălui tău și de...ce își dorea să fie când era mic. Poate visa să fie pilot, te-ai gândit? În cazul acesta, cum ar fi să îi oferi un zbor cu elicopterul? L-ai face să fie în extaz. Sau poate îl vezi uitându-se mereu la emisiuni de off-road: de ce să nu aibă parte chiar el de o astfel de experiență?

Idei de Cadouri de Craciun pentru socri

Socrii devin, cu timpul, părinții tăi spirituali - de aceea e important să le aduci aminte cât le ești de recunoscător. Iar când vine vorba de idei de cadou de Craciun pentru socrii, opțiunile sunt (aproape) nelimitate.

Cadou Craciun pentru soacra

Soacra ta ți-a oferit, practic, șansa de a-ți cunoaște partenerul / partenera. Nu crezi că merită un „mulțumesc”? Noi așa credem. De aceea e important să îți arăți recunoștința cât de des poți, Crăciunul fiind momentul ideal pentru asta.

Deși ai de ales dintre atât de multe experiente cadou de Craciun pentru soacra, te sfătuim să alegi experiențele care au la bază relaxarea: poate un tratament facial sau o terapie la spa? Cu siguranță mama ta soacră merită.

AICI gasesti mai multe experiențe potrivite pentru părinți sau pentru socri!

Cadou de Craciun pentru socru

Când alegi un cadou de Craciun pentru socru, ține cont, mai ales, de pasiunile sale: așa îi vei arăta socrului tău că ești atent/ă la dorințele pe care le menționează pe tot parcursul anului. Sau, și mai bine, consultă-te cu partenerul/partenera ta, care își cunoaște tatăl mai bine ca oricine.

Alege o experiență care să răspundă dorințelor socrului tău: poate fi vorba de turul unui castel medieval, de un tir cu arcul sau, de ce nu, de...o aventură off-road

De ce sa oferi o experienta drept cadou de Craciun pentru parinti sau socri?

Când vine vorba de alegerea unui cadou-experiență, un lucru e cert: totul este posibil. Un cadou experiență are o serie de beneficii pe care nu le putem ignora:

  • este mult mai intim decât un cadou material: îi arăți omului de lângă tine că ești atent la pasiunile sale
  • nu mai ai probleme cu livrarea
  • te asiguri că „cadoul” ajunge la timp la destinatar
  • cel care primește experiența se poate bucura de ea oricând, experiențele având valabilitate de un an
  • cadou-experiență este un cadou memorabil, care generează amintiri. Simplu, și totuși fascinant.

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu