Filtrare dupa

Cadouri de Craciun pentru nasi si fini

Filtre active

Cadouri de Craciun pentru nasi

Nașii sunt părinții noștri spirituali, așa că se cuvine să le oferim, de fiecare dată când avem ocazia, un „mulțumesc” sincer și din inimă - și ce ocazia mai potrivită decât Crăciunul? Și, dacă ești în pană de idei când vine vorba de idei de cadouri de craciun pentru nasi, ți-am citit în gândurile și îți venim în ajutor.

Idei de cadouri de Craciun pentru nasii de botez sau de cununie

Nașii de cununie ne sunt prieteni și părinți în același timp - sunt acolo pentru noi și...poate ne și ceartă, dacă e cazul. În orice caz, e datoria noastră să aratăm cât de recunoscători le suntem - deci, ce cadou le vom face de Crăciun?

Mulți fini se gândesc la cadouri comune, precum lenjerii de pat sau ceasuri de perete - ceea ce e o idee bună, dar totuși, cât de memorabile sunt aceste cadouri? Nu foarte. Iată ce credem noi că e memorabil: o experiență.

Iar când vine vorba de nașii de botez, lucrurile nu diferă - sunt păzitorii noștri cei mai de preț, după părinți. Așa că un ceas sau o bijuterie nu credem că ar fi un cadou suficient de sonor, de intim și remarcabil.

Cadouri de Craciun pentru nasa

Cum alegem un cadou de Craciun pentru nasa? Dacă și tu te întrebi acest lucru, îți venim în ajutor cu doi pași la care poți apela pentru a alege cadoul potrivit:

 • gândește-te la pasiunile sale: nașa poate fi pasionată de gătit, de parfumerie sau de echitație. Știai că există câte o experiență legată de fiecare dintre hobby-urile menționate mai sus? Alegând asta, îi vei arăta nașei tale cât de atent/ă ești la dorințele pe care le menționează de-a lungul anului.
 • ia în calcul și vârsta: daca nașa ta are 20, 30 sau 40 de ani, va fi dornică poate de aventură și adrenalină; dacă are 50+, cadoul ideal ar fi o super-experiență de relaxare la un salon spa, de exemplu.

Cadouri de Craciun pentru nas

Când vine vorba de alegerea unui cadou pentru nas, lucrurile pot părea mai simple decât în cazul nașei. Dacă ne întrebi pe noi, poți alege cadoul ideal ținând cont de un aspect aparent bizar:

 • ce își dorea nașul tău să fie când...era mic? Nu glumim - gândește-te. Poate visa să fie pilot (și îi poți oferi o aventură cu elicopterul) sau poate își dorea să fie pilot de curse - iar experiența ideală ar fi o aventură off-road.

Idei de cadouri de Craciun pentru fini

Și nașii trebuie, în fond, să le mulțumeacă finilor că i-au ales, practic, să le fie părinți spirituali. De aceea, când vine vorba de alegerea cadoului pentru fini, opțiunile sunt chiar nelimitate. Și nu exagerăm:

 • fini tineri și pasionați de adrenalină: poți opta pentru un salt cu parapanta, un zbor cu balonul cu aer cald sau o aventură off-road;
 • fini proaspăt căsătoriți: alege un cadou romantic, o experiență de neuitat în doi la un spa de lux sau un citybreak „iubăreț” în locul lor favorit;
 • fini adolescenți: atunci când botezi și finul tău ajunge la vârsta adolescenței, cadourile pot deveni dificile; sfatul nostru este să optezi pentru o experiență „povestibilă” - adolescenților ce place să povestească. Deci, alege ceva despre care de abia să aștepte să le povestească prietenilor lor - poate fi și ceva wild, precum un zbor cu motodeltaplanul.

De ce sa oferi o experienta drept cadou de Craciun pentru nasi sau fini?

„Dar nu pot alege un cadou material, clasic?”. Ba desigur că poți - însă haide să îți spunem câteva motive pentru care ar trebui să oferi o experienta drept cadou de Craciun pentru nași sau fini:

 • este un cadou mult mai personal, intim, care arată că te-ai străduit cu adevărat
 • este un cadou personalizat și inedit
 • scapi de grija livrărilor întârziate
 • experiența are valabilitate de 12 luni
 • nu te mai gândești la „hmm, oare nu am mai cumpărat asta și anul trecut?”.

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu