Cadouri de Craciun pentru iubit sau sot

Filtre active

Cum te pregatesti pentru a-i lua iubitului/sotului cadou de Craciun:

Perioada sărbătorilor de iarnă este încărcată în emoție și stare de bine. Cu toate acestea, zilele de dinaintea Crăciunului ne generează tuturor un stres comun - „oare ce să-i fac cadou…?”. Când vine vorba de cadou de Craciun pentru iubit sau cadou de Craciun pentru soț, un lucru e cert: trebuie să fie memorabil. Cadourile sunt un limbaj al iubirii pe care trebuie să îl exprimăm cât mai autentic posibil. Deci, tu ce îi faci acelui „el” important din viața ta cadou de Crăciun?

Ce cadou sa-i faci iubitului tau de Craciun?

În alegerea unui cadou de mos craciun pentru iubit, ține cont de următoarele aspecte:

  • hobby-urile și stilul lui de viață: ce îi place în general să facă, cum își petrece timpul, care sunt pasiunile lui etc;
  • dorințele pe care le-a menționat în cuplu - să înveți să îl asculți pe celălalt poate fi o provocare, însă este una vitală pentru sănătatea relației voastre.

Și, cel mai important, când te întrebi „ce cadou sa iau?”, ar trebui să pui altfel problema: ce cadou să NU iau - gândește-te, chiar vrei să îi cumperi din nou un parfum? Sau încă un ceas? Întocmai ca asta să nu se întâmple, ia în calcul să îi oferi iubitului tău un cadou-experiență.

După cum știm, bărbații nu sunt întocmai impresionați de lucrurile materiale - însă cum ar fi dacă i-ai oferi un salt cu parapanta? Cu siguranță ar fi un cadou pe care și l-ar conserva în memorie pentru ani de zile. Sau o experiență de relaxare în doi, într-un city break romantic ori o plimbare cu mașina lui de epocă favorită. Iubitul tău va fi, mai mult decât garantat, impresionat de cadoul „altfel” pe care ai ales să îi faci.

Idei de cadouri pentru primul Craciun cu iubitul

Primul Crăciun cu iubitul este diferit - când sunteți împreună de doi, trei sau cinci ani, deja îi cunoști hobby-uri, pasiunile, când știi care e stilul său de viață și ce îi place să facă.

AICI gasesti mai multe experiențe potrivite pentru iubitul tău!

Însă, începutul relației, pe cât e de fascinant, pe atât e de...problematic când vine vorba de alegerea unui cadou. Cum să faci să îi cumperi iubitului tău un cadou sigur, și totuși memorabil? Iată două tipuri de experiențe pe care i le poți face cadou iubitului în primul vostru Crăciun împreună:

Ce cadou sa-i faci sotului tau de Craciun?

În alegerea unui cadou de craciun pentru sot, pune preț pe dorințele pe care le menționează de-a lungul timpului, nu neapărat în apropierea sărbătorilor - și încearcă să te ghidezi și după întrebarea „ce ar fi vrut el să fie...când era mic?”.

Pentru că, de cele mai multe ori, răspunsul poate fi unul revelator: dacă și-a dorit să fie pilot de curse, îi poți lua o aventură off-road sau o tură cu mașina lui favorită de epocă. Dacă și-a dorit să fie pilot - ai ghicit, poți materializa și asta: cum ar fi dacă i-ai oferi un zbor cu elicopterul sau chiar un brevet pentru a-l conduce?

De ce sa oferi o experienta drept cadou de Craciun pentru iubit sau sot?

Imaginează-ți asta: ești în căutare de idei de cadouri de craciun pentru sot sau idei de cadouri de craciun pentru iubit și îți apar sugestii de parfumuri, ceasuri sau cămăși. Nu zicem nu - și nouă ne plac, dar parcă nu sunt întocmai niște cadouri remarcabile, nu? Așa că iată de ce credem că ar trebui să oferi o experiență drept cadou:

  • nu te vei mai îngrijora cu privire la data livrării și cadoul va ajunge garantat la timp
  • are o valabilitate foarte mare - o experiență poate fi revendicată în 12 luni de la data primirii ei
  • este un cadou inedit și unic, pe care cu siguranță nu îl va uita
  • îi vei încuraja pasiunile.

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu