Filtrare dupa

Pret

Pret

 • -

Cadouri pentru

Cadouri pentru

Localizare

Localizare

Tip experienta

Tip experienta

Cadouri de Craciun pentru Copii: Idei inedite si creative

Filtre active

Cadouri de Craciun pentru copii si bebelusi

Cine iubește oare cel mai mult cadourile? Ai ghicit - este vorba de cei mici. Și e firesc. Pentru ei, Lumea în sine este un cadou. Când vine vorba de idei de cadouri pentru copii de Crăciun, am putea să spunem că opțiunile sunt nelimitate. Și, din fericire, nu trebuie să ne rezumăm la jucării - cum ar fi dacă i-am învăța cu altfel de cadouri de Craciun?

Dacă alegi o experiență cadou pentru copilul tău, îl vei învăța de mic ce înseamnă cu adevărat cadourile: un „mulțumesc”. Și, practic, o viitoare amintire.

 • când alegi cadoul-experiență, ține cont de vârsta lui, dar și de pasiunile pe care le are. De exemplu, dacă e fascinat de caii pe care îi vede în desenele animate, ce ar fi dacă i-ai oferi un super-curs de echitație drept cadou de Craciun pentru copilul tău?
 • de asemenea, ia în calcul să optezi pentru o experiență comună: un weekend plin de ateliere de cunoaștere, doar pentru voi. Aceste experiențe vă vor închega și mai bine relația

Idei de cadouri de Craciun pentru adolescenti (12 ani+)

Cadourile pentru copii de 12 ani+ și adolescenți? O provocare până și pentru noi - știm deja că adolescența e vârsta la care vrei totul și...nimic în același timp. O perioadă în care încă nu ne-am definit personalitatea și preferințele, adolescenta e momentul în care copilul tău îți pune creativitatea la încercare când vine vorba de alegerea cadourilor. Însă ține cont de asta:

 • adolescenții își doresc cadouri despre care să le poată povesti prietenilor lor, de aceea experiențele sunt ideale la vârsta aceasta.

Cadouri de Craciun pentru fete

Să fie o rochiță sau o geantă? Cu siguranță și tu te-ai gândit la asta, dar apoi ți-ai spus „Însă are atât de multe!” - și e perfect adevărat. De aceea adolescenta ta merită altceva: o super-experiență, iar paleta de idei de cadouri de Craciun pentru fete din care poți alege este infinită:

 • dacă e pasionată de parfumerie, poți opta pentru un atelier de parfumuri handmade
 • pentru că mereu o vezi uitându-se la tutoriale de machiaj, cum ar fi să îi faci cadou un curs de make-up cu un machior celebru?
 • știm cu toții că adolescentele sunt pasionate de imaginea lor, deci ce zici de un curs de nutriție?

Iar lista nu se finalizează - aici poți găsi zeci de experiențe care să o impresioneze cu adevărat pe adolescenta ta.

Idei de Cadouri de Craciun pentru baieti

Chiar dacă ai crede că „băieții sunt mai puțin pretențioși” decât fetele, s-ar putea să fii surprins - să alegi un cadou de Craciun pentru un băiat este la fel de dificil, însă iată de ce să ții cont:

 • ce pasiuni are adolescentul tău? Acesta este, de fapt, singurul aspect care contează. Dacă în timpul liber se uită la curse de mașini, cum ar fi dacă i-ai oferi un cadou în care el va fi pilotul pentru o întreagă zi? Sau, dacă știi că este ultra-pasionat de avioane - ce-ar fi dacă i-ai face cadou un zbor inedit cu elicopterul? Iar acestea sunt doar două dintre zecile de cadouri-experiențe pentru băieți pe care le găsești aici.

De ce sa oferi o experienta drept cadou de Craciun pentru copii?

Încă mai crezi că e o idee bună să optezi pentru un cadou clasic? Nu e nimic rău în asta, dar lasă-ne să îți spunem câteva dintre motivele pentru care ar trebui să optezi pentru o experiență:

 • scapi de grija livrărilor întârziate
 • experiențele sunt valabile 12 luni și pot fi schimbate
 • stimulează imaginația și creativitatea
 • sunt cadouri care generează cu adevărat amintiri în timp.

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu