Prepararea ceaiului, un mod de disciplinare a sufletului omenesc.

Postat pe16-09-2019 de
Prepararea ceaiului, un mod de disciplinare a sufletului omenesc.

Dacă ești pasionat de ceai, aceasta este o experiență pe care nu trebuie să o ratezi. Este o experiență ce te va purta într-o fascinantă călătorie unde vei învăța că prepararea ceaiului este un mod de disciplinare a sufletului. 

Ceea ce face ca ceaiul să fie atât de interesant și atrăgător este că există arome pentru fiecare dintre noi, iar pe lângă acest lucru este și foarte sănătos.

Arta ceaiului și a felului în care se servește (atentie, nu ne referim la originile ceaiului)  își are originea în Anglia. 

În secolul XVI ceaiul a pătruns prima dată pe teritoriul Marii Britanii și a fost prezentat prințului Charles II, dar și soției lui, Catherine of Braganza. Aceasta din urmă s-a îndrăgostit imediat de aroma seducătoare a ceaiului și, fără să stea pe gânduri, l-a prezentat și promovat în cadrul tuturor întâlnirilor sale sociale. La scurt timp, ceaiul a devenit băutura principală a britanicilor, detronând astfel cafeaua.

Felul în care această minunată băutură a călătorit în jurul lumii și a cucerit milioane de oameni și culturi, merită atenția ta, deoarece în timp ce cafeaua este o băutură “de rutină”, ceaiul este o încântare pentru suflet și minte. 
Pentru noi, ca români, ceaiul a fost întotdeauna o salvare. Fie că vorbim de zilele în care răceam, iar bunicii noștri imediat puneau la făcut câteva frunze de ceai de tei și sunătoare, fie când ne întorceam acasă după o zi superbă de iarnă și aveam nevoie de o băutură caldă. 
 

Cu siguranță, după ce ai citit aceste rânduri, te și vizualizezi acasă cu o cană de ceai fierbinte în mână, înconjurat de prieteni, familie și de experimenteaza.ro.

Așadar, dacă vrei să experimentezi o călătorie în timp, care îți va bucura sufletul, trebuie neapărat să participi, alături de cei dragi, la cursul “Totul despre ceai”. Aici, vei descoperi istoria ceaiului, vei învăța totul despre proprietățile și aromele ceaiurilor, dar și despre beneficiile acestuia. 

Locația este una de poveste - Bohemian Tea House, locul în care te vei simți ca acasă. Aici vei putea degusta diferite tipuri de ceaiuri, vei afla de unde provine și vei descoperi care este ceaiul care ți se potrivește.

Așadar, nu mai sta pe gânduri, răsfață-ți sufletul cu o călătorie în lumea fascinantă a ceaiului și surprinde-i și pe cei dragi cu un cadou care, cu siguranță, îi va impresiona. 

Cursul cuprinde atât o parte teoretică, cât și o parte practică. În cea teoretică veți afla mai multe despre istoria ceaiului și veți putea identifica plantele de ceai pe care le veți folosi pentru preparare. Partea practică ne place mai mult, pentru că aici veți avea ocazia să degustați 6 tipuri de ceai și veți putea savura în liniște ceaiul preferat alaturi de o prăjitură sănătoasă, din ingrediente atent selecționate. La final, plecați cu  un pachet de ceai de 50g , cel ce v-a plăcut cel mai mult, sau unul nou pe care doriți să îl încercați acasă.Întreg evenimentul se desfășoară în acest loc cochet, liniștit, unde veți putea pune întrebările la care de mult timp căutați un răspuns și veți putea iniția conversații interesante despre pasiuni și interese.

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu