5 locuri din Romania pe care trebuie sa le vizitezi anul acesta

Postat pe23-02-2022 de
5 locuri din Romania pe care trebuie sa le vizitezi anul acesta

Conexiunea cu natura, drumetiile si chiar plimbarile relaxante au facut parte mult timp din viata noastra si in momentul in care totul s-a oprit, am simtit ca o parte din noi ne-a fost smulsa. 

Acum suntem gata sa ne reluam sanatosul obicei de a explora cele din jur si pentru a recupera putin din timpul pierdut, suntem gata sa ne bucuram de mai multe iesiri intr-o perioada scurta. Este greu, dar cineva trebuie sa se sacrifice (hahaha). 

Locul vizat de noi este Romania, pentru ca indiferent de cat de mult incercam sa o cunoastem, niciodata nu vom reusi sa o apreciam la adevarata ei valoare si sa o cunoastem pe deplin. Asa ca pornim la drum cu 5 locuri minunate de vizitat in Romania. Enjoy!!!

Transilvania nu mai are nevoie de nicio introducere sau motiv de a o vizita, asa ca iti vom spune doar ca este obligatoriu sa o explorezi si sa te bucuri de ceea ce are de oferit. De la locuri, mancare si oameni, fiecare incursiune in natura si in traiul traditional este o placere si o aventura in acelasi timp. Suntem siguri ca stilul de viata rustic se potriveste oricui, chiar si pentru cateva zile, asa ca va recomandam aceasta experienta cu drag.  

Iti propunem sa te bucuri de aerul curat de munte si sa parasesti zona aglomerata a orasului chiar si pentru cateva zile. Pentru a te deconecta complet, peisajul obisnuit trebuie lasat in urma si acest lucru sigur te va ajuta enorm. Persoanele stresate sau extrem de obosite au nevoie de un imbold si ne-am gandit ca putina terapie prin calarie ar face bine oricui. Caii sunt animale extrem de inteligente si blande si atunci cand conexiunea dintre voi este sincera, te pot ajuta sa scapi de tot stresul din lume. 

Daca nu te poti desprinde decat un weekend de la treburile zilnice, atunci haide macar sa o faci cum trebuie si sa alegi o destinatie relaxanta si departe de orice factor de stres. Descopera un peisaj de poveste, traditional, cu o istorie frumoasa in spate. Invata sa te bucuri de lucrurile mici si mai ales de natura. Aerul proaspat o sa isi faca bine si o sa iti incarce bateriile pentru mult timp. 

Delta cum avem noi nu are nimeni si acest lucru este demonstrat prin lege, prin speciile protejate si prin ecosistemul unic aflat pe teritoriul Romaniei. Iti propunem sa te bucuri de peisaj si de natura salbatica si sa petreci zile de neuitat aici. Oamenii sunt extraordinari, mancarea este speciala si tot ce te inconjoara atrage linistea si relaxarea. Daca nu stii exact unde sa iti petreci cateva zile libere departe de oras si stres, Delta este locul ideal de explorat. 

Experienta dedicata varii, insa nu strica daca o recomandam de acum pentru viitoarele “proiecte”. Un camping la modul upgrade, in conditii mult mai bune decat la cortul traditional, glamping-ul este o experienta veritabila si extrem de interesanta, mai ales pentru cei care vor sa iasa din zona de confort si sa incerce lucruri noi. Este inedita si extrem de potrivita, de ce nu, chiar si pentru un cadou foarte inspirat. Garantam un feedback pozitiv si extrem de entuziasmat. 

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu