Cand apelam la aromaterapie si ce efecte benefice are asupra sanatatii?

de
Cand apelam la aromaterapie si ce efecte benefice are asupra sanatatii?

Dupa o perioada extrem de agitata, corpul incepe sa se resimta si da semne de oboseala. In plus, pot aparea problemele de sanatate si atunci realizam ca trebuie sa facem ceva pentru noi si pentru starea noastra de bine. Fie ca nu avem pofta de mancare sau racim des, este clar ca ceva nu functioneaza cum trebuie. 

Putem lua vitamine, putem avea o dieta variata, insa este foarte important sa intelegem ca stresul nu face decat sa ne slabeasca organismul pana la epuizare. Cum scapam de el? Facem ceva pentru noi, pentru sufletul nostru, care sa ne aduca o stare de bine, de relaxare si mai ales de liniste. Atunci cand aducem sufletului o bucurie, fie ea cat de mica,  corpul se relaxeaza, secreta serotonina si ne face sa fim mai bucurosi, mai usori si mai degajati. 

Daca am tot vorbit despre starea de bine, haide sa si incepem sa facem ceva in acest sens. Cum?? Prin aromaterapia, o adevarata desfatare pentru simturi, pentru minte si pentru suflet. Asa cum ii spune si denumirea, aromaterapia este terapia prin arome, adica prin uleiuri esentiale sau diferite parfumuri care au un efect benefic asupra organismului. Simtul olfactiv cu ajutorul terminaţiilor nervoase din cavitatea nazala este o fereastra catre creier, asa ca cele doua sunt mereu in legatura directa. Atunci cand aceasta este inglobata in diferite tratamente sau terapii de mesaje, corpul se transforma si devine relaxat, mai usor si vei simti cum imunitatea primeste un boost bine meritat. 

Am pregatit pentru tine 3 experiente de aromaterapie care iti vor incanta simturile si te vor transforma pur si simplu intr-o alta persoana. Ai incredere in noi, stim ce recomandam si suntem 100% siguri de rezultate. 

  1. Masajul aromaterapeutic Lakshmi 

Un masaj ce presupune 3 combinatii de uleiuri vegetale si 7 uleiuri esentiale pentru zona abdomenului, gambelor si a spatelui. Masajul aromaterapeutic Lakshmi are efect asupra sistemului nervos si prin urmare intareste si sistemul imunitar. Uleiuri esentiale folosite sunt fenicul, coriandru, salvie, ienupar, cuisoare. 

  1. Zi la Spa

Petrece alaturi de persoane dragi tie o zi la spa, plina de relaxare, rasfat si liniste. Lasa problemele acasa si vino aici doar cu optimism si cu voie buna, pentru ca aici orice problema are o rezolvare. Clipele petrecute in centrul spa iti vor aduce vindecare si evolutie in plan fizic, emotional si spiritual. 

  1. Atelier de Ayurveda Cooking si Aromaterapie 

Aici poti alege doar o experienta sau ambele combinate intr-un singur pachet de rasfat, un workshop unde poate afla enorm de mult despre principiile sanatoase ce trebuie sa guverneze o viata sanatoasa. Despre aromaterapie stiti deja, dar oare stiti ce inseamna ayurveda? Ayurveda este medicina traditionala transpusa in zilele noastre, cu principiile de acum multi, dar cu elementele din prezent. Ayurveda opereaza cu cele trei principii vitale fundamentale care guverneaza procesul cresterii, al mentinerii si al descompunerii. 

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa
(2)
1.059 lei
Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:   Termen de valabilitate 12 luni   Banii inapoi garantat timp de 30 de zile   Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile   Nu ai costuri ascunse   Ai o...

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu