Experimentează cea mai tare vacanță din viața ta!

de
Experimentează cea mai tare vacanță din viața ta!

Probabil te-ai obișnuit deja cu obsesia noastră pentru vacanța. Din luna mai încoace doar despre acest lucru vorbim și nu ne mai saturam să o facem. Ne place libertatea, aventura, uneori și leneveala însă încurajăm curajul de a face ceea ce inima spune. Ce ne spune nouă? Sa experimentăm viața așa cum știm cel mai bine și de aceea suntem aici, să îți dăm cele mai bune sfaturi pentru a face exact acest lucru. Acest articol este dedicat vacanței, dar vacanței cu iz maxim de aventură, care să o facă memorabilă. Ca de obicei, ai încredere în noi, știm ce spunem!

O sa facem asa. Pentru cei loiali vacanțelor în țara noastră, avem două propuneri de aventură autohtonă. Cei care vor să treaca granița și să încerce ceva WOW, mai așteptați spre jumătatea articolului pentru celelalte doua experiențe.

ROMÂNIA
Iubim natura si ne place să oferim clipe de neuitat în cadrul ei. Atunci când vorbim despre România este imposibil să nu ne gândim imediat la natura impresionantă, așa că trebuie să ne bucurăm de tot ceea ce are de oferit și să trăim din plin. Ești de acord cu noi, da?
 
Venim cu ceva puțin mai static, o incursiune în lumea istoriei, mai precis o aventură în Sarmizegetusa, unde poți admira în voie un peisaj extrem de frumos, înconjurat de natură și ce-i drept de ruine interesante. Asigurăm demi-pensiune ș i un traseu foarte bine pus la punct pentru a surprinde toate obiectivele cheie. Din experiență îți spunem că este foarte interesant de făcut acest traseu cu un grup mai mare, în acest fel distractia este garantată și fiecare iși aduce aportul în a face vacanța de neuitat.

Vorbeam de natură? Îți dăm șansa să o cunoști de aproape, prin experiența noastră de stand up paddle pe Dunare. Stai liniștit dacă nu ai auzit de acest sport, nu este foarte complicat. Practic stai pe o placa, în picioare pe un râu și vâslești. Vezi? Piece of cake  Ai parte de un instructaj înainte și programul de 4 ore asigură adrenalina, sport, dar și multe clipe de contemplat natura. Ah, am uitat să îți zic unde vei practica acest sport. 1,2,3… pe cheile Nerei (!!!), într-un peisaj superb, neatins de om, care practic își păstreaza frumusețea pentru ca tu să te bucuri de tot ceea ce are de oferit.
ABROAD

După atâta aventură cred că îți este foame, nu? Știam noi! Îți propunem, o experiența gourmet în Istanbul pentru a îmbina gusturi ce aparțin unui continent enorm și pentru a avea parte de ceva cu totul și cu totul deosebit. Centrul gastronomiei orientale te așteaptă cu bucate alese, tradiționale și singura condiție este ca tu să poți să manânci atât de mult pe cât îți este oferit. Te vei delecta și cu un tur al orașului, pentru a vedea principalele atracții și după un asemenea consum de calorii evident trebuie să îți încarci bateriile. Este inclus și un curs de gătit pentru a lua acasa cu tine câteva tips-uri “bucătărești”. Noua ne place la nebunie Istanbul și de fiecare dată când promovam această experiență, entuziasmul nostru se simte in fiecare cuvânt. Chiar dacă este aglomerat, acest oraș este sinonim cu istoria iar nouă ne place să descoperim civilizații interesante unde să ne trimitem clienții.

Ca o ultimă recomandare, vrem să scoatem în evidență partea romantică și să punem accent pe acest tip de experiențe. Sincer, nu-i așa că Veneția este locul unde toată magia are loc? Așa spunem și noi, de aceea te trimit acolo împreună cu jumatatea ta. Un city break în Veneția este tot ce ai nevoie pentru a avea parte de o vacanța relaxantă și plină de romantism, într-un oraș de poveste care te va face să suspini. Vizitezi principalele atracții, ai parte de cursuri de gătit, deguști vinuri și rămâi cu amintiri pentru o viață. Mai poți să îți dorești altceva?

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu