Filtrare dupa

Pret

Pret

  • -

Cadouri pentru

Cadouri pentru

Localizare

Localizare

Tip experienta

Tip experienta

Cadouri pentru bunici de Craciun: idei de cadouri speciale

Filtre active
(0)
629,00 Lei
Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta: Nu ai costuri ascunse Termen de valabilitate 12 luni Ai o experienta de shopping la superlativ Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile Banii...
De cele mai multe ori, bunicii ne răsfață chiar mai mult decât părinții. Așa că și noi trebuie să-i răsfățăm pe ei - în fiecare zi, dacă ar fi posibil. Dar dacă nu, de Crăciun cu siguranță trebuie să o facem. Deci, dacă ești în pană de idei de cadouri de craciun pentru bunici, ai venit în locul potrivit.

Cum sa alegi un cadou pentru bunici de Craciun?

În alegerea unui cadou de craciun pentru bunici trebuie să ții cont, în primul rând, de vârstă - cadoul pe care îl oferi trebuie făcut din inimă, dar trebuie să fie și practic vârstei lor. Și, bineînțeles, ai putea opta pentru un cadou clasic, material - un ceas, un set de farfurii, o bijuterie - dar sunt oare acestea suficiente pentru bunicii tăi? Noi credem că ar merita mai mult. O experiență.

Și când vine vorba de experiențe trebuie să ai grijă - nu ar fi o idee bună să iei o experiență care ți-ar plăcea să îți fie oferită ție, pentru că trebuie să iei în considerare diferența de vârstă și de interese dintre voi.

Idei de cadou de Craciun pentru bunica

Când te gândești la bunica, te gândești, probabil, la miros de pâine coaptă și la cozonac proaspăt scos din cuptor. Iar când ea se gândește la tine, se gândește la cea mai pură formă de iubire. Când vine vorba de cadoul pentru bunica, ține cont nu doar de vârstă, ci și de pasiuni: îți făcea pulovere când erai mic? Atunci poate un atelier de croșetat i-ar bucura sufletul. În aceeași măsură ar face-o și un atelier de parfumerie, dacă este pasionată de asta.

Și mai gândește-te la un aspect: ce mai merită bunica ta care a muncit o viață? Ai ghicit - relaxare. Deci, cu o experiență-cadou la un spa de lux nu ai cum să dai greș.

Idei de Cadouri de Craciun pentru bunic

Și când vine vorba de cadou de craciun pentru bunic trebuie să ai în minte pasiunile sale: poate bunicul a visat toată viața să fie pilot de curse, și îi poți lua o experiență off-road. Sau poate el era „bucătarul” familiei, așa că îi poți achiziționa o experiență de gătit cu un bucătar celebru. Oricum ar fi, ia în considerare și cadourile-experiență comune, cum ar fi un city-break tradițional într-un hotel la munte. Sună bine, nu?

De ce sa oferi o experienta drept cadou de Craciun pentru bunici?

Suntem promotorii cadourilor adevărate - bineînțeles, poți alege oricând să oferi o bijuterie sau o haină cadou. Dar lasă-ne să îți spunem de ce ar trebui să oferi o experientă drept cadou de Crăciun:

  • faci un cadou intim și mult mai personal decât un obiect material
  • experiențele generează amintiri; „îți mai amintești când nepotul nostru…”
  • scapi de grija livrărilor întârziate
  • experiențele au valabilitate 12 luni
  • sunt cadouri cu adevărat unice și inedite.

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu