Idei de Cadouri de Craciun pana in 50 de lei

Știai că un cadou unic poate fi și...accesibil? Și nu, nu ne referim la obiecte personalizate sau cadouri generice. Ne referim la experiențe memorabile, care să genereze amintiri - poți găsi cadouri de craciun 50 de lei de-a dreptul remarcabile. O experiența drept cadou Craciun 50 de lei nu este, nicidecum, banală - îți vine să crezi că poți avea parte de un curs de gătit cu un bucătar celebru la doar 35 lei? Credem că mama sau soacra ta ar fi încântate de acest cadou.

Când vine vorba de cadouri de craciun pana in 50 lei, poți opta pentru o serie de experiențe inedite: un curs de yoga, karting, treasure hunt, tir cu arcul sau alpinism - tu ce alegi? De reținut este că un cadou inedit nu trebuie să te coste o avere: iar dovada e că găsești experiențe grozave la sume mai mult decât modice. Și, deși vorbim despre un cost de 50 de lei, valoarea cadoului este neprețuită pentru cel care îl primește.

Cadourile-experiențe accesibile sunt ideale pentru persoanele cărora vrei să le oferi ceva, însă nu îți dorești să cheltuiești neapărat sute de lei pe acest cadou: poate fi vorba despre amici mai puțin apropiați sau colegi de birou. Un astfel de cadou e ideal și pentru Secret Santa, de exemplu - când toți colegii s-ar aștepta să primească obiecte generice, cum ar fi ca tu să oferi un super-curs de gătit?

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu