Tichete de vacanta

Cum folosesti tichetele de vacanta pentru a  achizitiona experiente?

1. Alegi experientele de pe site si o noapte de cazare in orice hotel din Romania

Alegi experienta sau experientele dorite de pe site-ul nostru fara a le cumpara. Alaturi de acestea alegi un hotel si localitatea din Romania in care iti doresti cazare. Alegerea hotelului o poti face folosind orice resurse doresti, acesta nu trebuie sa fie prezent pe experimenteaza.ro.

Daca nu esti sigur de hotel, poti sa alegi o clasificare preferata pentru acesta (intre 1 si 5 stele).

2. Ne soliciti o cotatie pentru hotel

Ne trimiti un email la adresa contact@experimenteaza.ro in care ne specifici experienta dorita de pe site-ul nostru alaturi de hotelul ales si localitatea din Romania in care doresti cazare.

Daca nu te-ai decis la un hotel, ne poti trimite clasificarea preferata pentru acesta (intre 1 si 5 stele) si iti propunem noi unul.

3. Iti transmitem cotatia pentru hotel

Iti transmitem cotatia pentru cazare (bazata pe optiunile tale) si asteptam confirmarea ta pentru hotel. La aceasta cotatie se adauga costul experientei alese de pe site-ul nostru.

In masura in care ne-ai trimis doar clasificarea pentru hotel, vei regasi in oferta cateva optiuni din care poti alege.

4. Platesti cu tichete de vacanta

Facturarea si incasarea tichetelor de vacanta pentru hotel si experienta aleasa se va face de catre partenerul nostru din Bucuresti.

Poti opta sa mergi personal si sa platesti cu tichetele de vacanta la sediul acestuia. Totusi, daca iti este mai comod, putem trimite un curier la tine pentru a le ridica din orice locatie din Romania contra unui cost suplimentar de 50 de lei.

5. Primesti voucherele pentru cazare si experienta.

In functie de modalitatea de plata aleasa la pasul 4 pentru plata cu tichetele de vacanta, vei primi voucherele pentru experienta si cazare pe loc la sediul partenerului nostru din Bucuresti sau prin curier rapid direct la tine acasa.

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu