Marci

 • Academia Titi Aur

  Academia Titi Aur

  Academia Titi Aur este situata pe DN1A, la doar 16 km de la centura Bucurestiului, la iesirea din localitatea Crevedia. Aici este locul unde fiecare sofer poate veni pentru a-si imbunatati stilul de conducere a autovehiculului.
 • Autocross Arena

  Autocross Arena

  Autocross Arena - Pasionatii sporturilor cu motor au acum arena lor. Singura pista amenajata din Bucuresti unde poti inchiria masini. Daca nu vrei s-o testezi pe a ta.
 • Conacul Ambient

  Conacul Ambient

  Suntem bucuroși să vă primim în casa noastră desprinsa dintr-un basm pentru a trăi cu noi clipe de neuitat.

  Dorim să aveți parte de o experiență care vă va ajuta să descoperiți Brașovul din momentul în care ne treceți pragul și să cunoaștem în permanentă nevoile pe care le aveți pe durata șederii pentru a va proporționa un serviciu excelent.

 • Domeniul Manasia

  Domeniul Manasia

  Domeniul Manasia isi revendica gloria de altadată prin crearea cadrului perfect pentru experiente sofisticate si memorabile, adaptate mediului social contemporan.
 • Poligon Broz Guns

  Poligon Broz Guns

  Povestea poligonului Broz Guns este destul de simplă. Trei prieteni, „broz” în pasiunile lor, de la motocicletele Harley Davidson, la tir, au realizat că nu aveau nici un loc pe gustul lor în care să tragă, simultan, în condiții de confort și într-o locație relativ centrală, și cu pușcă și cu pistol.
 • Premier Spa

  Premier Spa

  Premier SPA este primul Medical SPA de 5 stele din Romania al carui obiectiv este acela de a va oferi tratamente individualizate și personalizate in functie de nevoile dumneavoastra, intr-o atmosfera de rafinament și relaxare.
 • The Float Room

  The Float Room

  În Octombrie 2016 am deschis primul Float Center din Bucureşti  pentru a-ţi oferi echilibrul pe care îl căutai cu ajutorul terapiei prin plutire . Ştim că este foarte greu să găseşti un moment de linişte pentru a medita, la fel este şi găsirea unei metode rapide pentru reducerea stresului si durerilor.

  De accea, noi iţi oferim antidotul : The Float Room.
 • TNT Brothers

  TNT Brothers

  Salturi de 4000 m, le poti face solo sau impreuna cu prietenii tai, cu parasuta ta sau cu orice parasuta inchiriata de la noi, poti sa evoluezi invatand lucruri noi in cadere libera , freefly sau pilotarea parasutei.

Acasa

Contul meu

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu