Experimenteaza adrenalina de offroad la maxim cu Toyota Landcruiser

Postat pe26-08-2020
Experimenteaza adrenalina de offroad la maxim cu Toyota Landcruiser

Încearcă o experiență cu o masina de raliu Toyota Landcruiser. Fie că alegi modelul de 78 Offroad de 130 CP sau modelul 100 Offroad - 240 CP, autoturismele sunt cu tracțiune integrală, modificate pentru offroad. Vei avea un instructor în apropiere tot timpul care te va învăța poți să depășești orice obstacol întâlnit în teren. Traseul simulează toate variantele de obstacole ce pot fi întâlnite în offroad : urcări, coborâri, înclinări laterale, obstacole…. și să nu uităm de mult noroi.

Partenerul nostru, care ne ajută să îți oferim această experiență este Autocross Arena, un club de pasionați de mașini și de tot ce este legat de ele. Inclusiv de idei ca pilotajul și sporturile cu motor. Aceștia sunt convinși că sporturile cu motor nu trebuie să fie un lux, ci dimpotrivă – dacă-ți place să conduci, nu trebuie să ai bugetul unei echipe profesioniste de raliu.

Pentru un traseu offroad este foarte important sa ai o masina pregatita special pentru astfel de experiente, care sa aiba nu numai o suspensie superioara masinilor de strada, dar sa aiba si un motor puternic, capabil sa urce pantele si sa aiba si un troliu pentru situatiile in care nu mai puteti merge doar cu forta angrenata de roti.

De asemenea, nu doar masina de offroad este importanta, ci si echipamentul, in cazul in care vrei sa faci offroad serios. Iti vor trebui ghete de protectie, manusi, casca briceag, lanterna si eventual un cort, in cazul in care masina nu reuseste sa te intoarca in locul de plecare. Avand in vedere ca acest traseu este chiar langa Bucuresti, nu credem ca vei avea nevoie de cort de data aceasta.

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu