Terapia prin plutire in Brasov - experienta easy floating

Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:

 • Nu ai costuri ascunse
 • Termen de valabilitate 12 luni
 • Ai o experienta de shopping la superlativ
 • Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile
 • Banii inapoi garantat timp de 30 de zile
 • Voucher electronic gratuit si personalizabil
Experienta verificata de echipa Experimenteaza.ro.
119,00 Lei
Alege pachetul dorit - selectează o opțiune de mai jos:
In stoc
Adauga la wishlist
Descriere

Terapia prin plutire, o experienta ideala daca esti in cautarea unui refugiu doar pentru tine, pentru corpul și sufletul tău. Îți propunem terapia prin plutire sau experiența easy floating, în unul din primele saloane cu bazine de plutire cu apă sărată apărute în România, în Brașov, la poalele Tâmpei.

Terapia prin plutire este un mod unic de relaxare și vindecare ce implică sesiuni de plutire de 60-90 minute în bazine cu săruri de magneziu şi sulf. Soluția de sulfat de magneziu, cunoscută şi sub numele de sare amară sau Epsom, la o concentraţie foarte ridicată (500 kg de săruri la 1 tonă de soluție), este atent controlată și menţinută la temperatura pielii de 35 de grade pe durata sesiunii de plutire. Plutirea se face fără cel mai mic efort la suprafața apei de doar 25 cm (nu trebuie să știi să înoți), fiind susținut  în imponderabilitate datorită densității ridicate. Sesiunile, în mod uzual, se fac individual, bazinul având dimensiuni apropiate de cele ale unui jacuzzi. Se beneficiază simultan de relaxare psihică şi fizică, de tratamentul termal, de aportul de magneziu şi sulf, cât şi de terapie cu ozon. Prin izolarea fonică şi vizuală, se reduce la minim influenţa acestor stimuli senzoriali care ocupă în mod normal cea mai mare parte a funcţiilor creierului.

Lista de beneficii asupra sănătăţii este extrem de numeroasă, are practic loc o terapie naturală şi completă asupra întregului corp fizic, simultan cu o relaxare la nivel mental, cei care plutesc beneficiind de ameliorare sau chiar vindecare completă a afecţiunilor: ORL, țesut muscular si osos, sarcina, sistemului celular si boli cronice, sistemului cardiac, sistemului nervos,  sistemului imunitar, eliminarea de toxine.

Fie că ai o problemă medicală, suferi de insomnii, stressul și-a pus amprenta pe corpul tău, dacă te resimți fizic și emoțional, la salonul partenerului nostru Aquarmony, înveți să-ți regăsești pacea și liniștea interioară.

Este o provocare la petrecerea unui scurt timp cu tine însuți, într-un spatiu unde distragerea atenției este eliminată. Sedința de plutire, mai presus de beneficiile fizice pe care le are asupra corpului tău este și un exercițiu de autocunoaștere.

Dacă dorești să faci o surpriză persoanei dragi din viața ta, această experiență va fi un cadou potrivit. Îti recomandăm să citești articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detalii experiență:

 • Locatie: Brasov, judetul Brasov
 • Experiența valabilă pentru o persoană
 • Durata sesiune plutire 90 minute
 • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
 • Valabilitate voucher: 3 luni de la achizitionare

Important de stiut:

 • Pachetul plutire standard este valabil pentru programări de luni până sâmbata,la incintele Aquarmony One, Pyramid și Infinity
 • Pachetul plutire premium este valabil pentru programări de luni până duminică,la incinta Aquarmony Premium
 • Voucherul este valabil 3 luni de la achizitionare
 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).
     Detalii ale produsului
     3125

     Fisa tehnica

     Cadouri pentru
     EA
     EL
     Localizare
     Brasov
     Tip experienta
     Relaxare
     Review-uri clienti
     Nu exista comentarii

     Lasa un review

     • Experienta:
     Descrie acesta experienta in cuvinte simple
     Incarca imagini:
     6 motive sa cumperi de la noi
     Experiente ce te-ar putea interesa

     Acasa

     Contul meu

     Language

     Meniu

     Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

     Contul meu