Cadouri majorat fete - Idei și recomandări

de
Cadouri majorat fete - Idei și recomandări

Majoratul este cu siguranță un moment special din viața fiecărei persoane, împlinirea vârstei de 18 ani marcând trecerea de la adolescență la maturitate. În plus, atunci când devenim majori avem oportunitatea de lua propriile decizii și de a începe sa ne creăm viața așa cum o visam.

Acestea fiind spuse, pentru o fată este cu adevărat o aniversare deosebita, care presupune și o mare încărcătură emoțională, tocmai de aceea atunci când alegem un cadou pentru o astfel de ocazie este necesar să ținem cont de anumite aspecte. Așadar, dacă urmează să mergi la o petrecere de majorat a unei fete în viitorul apropiat sau știi că un astfel de eveniment pentru cineva important pentru tine are loc în perioada următoare, hai să vedem împreună care sunt cele mai potrivite idei de cadouri.

Cadouri majorat fete - Cum alegi cadoul perfect?

Când ne gândim la cadoul perfect pentru majoratul unei fete, este necesar sa fim conștienți că există câteva criterii de bază după care ne putem ghida. În acest mod ne putem face un plan, ne restrângem lista de opțiuni și ne va fi mai ușor sa găsim cadoul potrivit, fără a pierde foarte mult timp și energie cu acest lucru.

Gândește-te care sunt preocupările/interesele persoanei care primește cadoul

Primul aspect la care trebuie sa fim atenți este însăși personalitatea fetei care urmează să-și sărbătorească primii 18 ani din viață. Astfel, este util să ne gândim și poate chiar să facem o listă scrisă cu ceea ce știm despre ea, ce interese și pasiuni are, ce îi place și care sunt activitățile pe care le preferă.

Stabilește un buget

Al doilea pas de parcurs înainte de a porni în căutarea cadoului de majorat perfect este stabilirea unui buget. Acest lucru este obligatoriu, pentru că partea financiară este una importantă și trebuie sa știm cât ne permitem să cheltuim pentru cadou, astfel încât să nu ne dezechilibreze nici pe noi, dar în același timp să fie suficient de generos și pentru a reflecta aprecierea pentru fata respectivă, ținând cont și de relația de apropiere pe care o avem cu ea. Cel mai potrivit este să ne gândim la un interval cu care să ne simțim confortabil.

Gândește-te cum poți personaliza cadoul respectiv

Următoarea etapă este găsirea unei modalități de transforma cadoul, oricare ar fi el, în ceva cât mai personalizat, astfel încât sărbătorita să se simtă specială. Aici poate fi vorba despre un mesaj scris de mână, un mic obiect care să amintească de o experiență trăită împreună sau orice care să aibă legătură cu ceva ce o reprezintă dintr-un anumit punct de vedere, ținând cont că primul pas de mai sus a fost deja parcurs.

Ia în considerare și aspectul practic

Pentru că oferta actuală de achiziționare de cadouri pentru majoratul unei fete este una extrem de diversificată și diversă, este recomandat totuși să nu scapi din vedere și aspectul practic al respectivului cadou. Acest lucru este necesar întrucât este mult mai plăcut pentru oricine să primească ceva util, de care să se poată bucura, decât ceva a cărui utilitate nu o găsește și care va rămâne așezat undeva într-un dulap.

Alege un cadou în funcție de personalitatea destinatarului

Tipul de personalitate și tiparul comportamental al sărbătoritei sunt definitorii atunci alegem un cadou pentru o aniversare de 18 ani. Este important să avem în vedere dacă persoana respectivă este una extrovertită sau introvertită, dacă este mai conservatoare sau apreciază inovația și, bineînțeles, care sunt valorile sale de top. Totodată, la tipul de personalitate putem observa și dacă este orientată mai degrabă către oameni sau către rezultat sau dacă este creativă și orientată către artă și frumos sau dimpotrivă este analitică și orientată către științele exacte.

Majorat fete - Idei de cadouri materiale

După ce am trecut prin filtrul informațiilor de mai sus, deja avem câteva piste preliminarii spre care să ne îndreptăm. Așadar, haideți să vedem idei concrete de cadouri extrem de practice pe care le putem cumpăra pentru o fată cu ocazia majoratului său.

Genți

Gențile sunt accesoriul obligatoriu pentru orice femeie, așa că, odată cu trecerea la etapa maturității, putem oferi o geantă când o fată împlinește 18 ani. Se ține cont de stilul pe care îl preferă, de materialele și culorile favorite, dar cel mai important este să fie o geantă de calitate superioară și care să reprezinte persoana respectivă. Astfel, ar fi util ca înainte să observăm care este stilul vestimentar și să cunoaștem cât de cât brandurile și modelele pe care le vizualizează în magazinele fizice, în cele online, dar și pe rețelele de socializare.

Cadouri majorat fete - Idei și recomandări

Bijuterii

Bijuteriile caracterizează femeile, mai ales că în acest mod ele reușesc să-și exprime personalitatea, feminitatea și unicitatea lor. O bijuterie dintr-un metal prețios cum este aurul și cu un model rafinat, este ideală ca și cadou pentru marcarea majoratului, fata respectivă amintindu-și astfel ce cadou minunat a primit când a sărbătorit 18 ani. Aici la fel trebuie să observăm dacă preferă aurul alb, galben sau roz, de ce tipuri de pietre prețioase este atrasă și dacă îi plac bijuteriile finuțe sau cele statement, de dimensiuni mai mari. Normal că și bugetul avut este un element decizional, bijuteriile având prețuri destul de ridicate.

Cadouri majorat fete - Idei și recomandări

Pantofi/sneakers

Pantofii creează pasiuni în rândul femeilor, acestea ajungând să aibă în garderobă adevărate colecții chiar și de sute sau mii de perechi. Având acest lucru în minte, putem concluziona că nicio fată nu are suficiente perechi de pantofi, deci îi putem oferi una cu ocazia majoratului. Trebuie să știm dacă preferă stilul sport, smart-casual sau elegant, dacă poartă sau nu tocuri și ce tip. În plus, brandul este unul important, pentru că dacă știm că își dorește de ceva timp o anumită pereche de pantofi dintr-o anumită colecție exclusivistă, ar fi o idee minunată să-i facem o astfel de surpriză cu ocazia celebrării maturității sale.

Cadouri majorat fete - Idei și recomandări

Lumânări parfumate

Un alt cadou potrivit pentru majoratul unei fete sunt lumânările parfumate deosebite. Acum se regăsesc în toate dimensiunile și cu multe arome, așa că trebuie ținut cont și aici de preferințe, gusturi, culori, precum și de anumite pasiuni ale sale și ceea ce reprezintă diferitele componente ale lumânărilor.

Cadouri majorat fete - Idei și recomandări

Haine

Hainele de brand sunt cu siguranță preferate de fete, mai ales dacă sunt constituite de piese utile în orice garderobă cum ar fi o geacă de piele, bluză de mătase naturală sau un cardigan de calitate superioară. Aveți în vedere aici culorile și modele pe care le preferă, iar dacă nu sunteți siguri, mergeți pe nuanțe neutre și stilul clasic.

Cadouri majorat fete - Idei și recomandări

Produse de make-up

Seturile de produse de make-up de la brandurile internaționale sunt foarte populare și apreciate în prezent, mai ales că vin și într-un ambalaj exclusivist, extrem de sofisticat. Așadar, dacă știi ce tip de produse își dorește, nu ezita să-i faci un astfel de cadou la majorat, o va încânta cu siguranță.

Cadouri majorat fete - Idei și recomandări

Cărți

O fată la 18 ani are cu siguranță nevoie să-și înceapă propria călătorie evolutivă, așa că un set de cărți care să-i susțină dezvoltarea personală o vor ajuta cu siguranță, iar ea le va aprecia când va vedea cât îi vor fi de utile. Optează pentru colecții pe un anumit subiect, în concordanță cu interesele și subiectele ei favorite.

Cadouri majorat fete - Idei și recomandări

Tablouri

Un tablou personalizat cu o imagine care să reprezinte ceva important pentru ea, este o alegere bună pentru 18 ani, mai ales că îl poate păstra ca și amintire și folosi pentru a completa decorului locului în care locuiește, indiferent de unde se va muta de-a lungul anilor.

Cadouri majorat fete - Idei și recomandări

Parfumuri

Seturile de parfum din brand-ul preferat sunt idei bune de cadou de majorat, iar dacă vrei cu adevărat să o surprinzi plăcut, poți opta pentru un parfum de nișă, ceva unic și special, personalizat și conceput doar pentru ea, ce conține notele ei aromatice pe care știi că le adoră.

Cadouri majorat fete - Idei și recomandări

Dispozitive electronice

Dacă este pasionată de inovație, atunci un ceas inteligent cu un aspect plăcut sau o tabletă super smart de mici dimensiuni și multifuncțională sunt exemple de cadouri perfecte pentru o fată ce tocmai împlinește 18 ani. Îi vor fi utile la studii, pentru distracție, timp liber sau sport și au și un aspect rafinat.

Cadouri majorat fete - Idei și recomandări

Majorat fete - Idei de cadouri tip experiență

Pe lângă cadourile clasice de tip obiecte materiale, un alt tip de daruri pentru care poți opta cu ocazia majoratului unei fete sunt cele de tip experiențe. Astfel, pentru a marca într-un mod cât mai extravagant majoratul ei, alege una sau mai multe dintre ideile inovative de experiențe de mai jos.

City-break

Câteva zile într-un loc minunat, o mini-vacanță cadou sub forma unui city-break la noi în țară sau în străinătate - acesta reprezintă o idee excelentă pentru o fată cu ocazia majoratului său. Călătoriile sunt experiențele care ne rămân întipărite în minte și care au o contribuție majoră în evoluția noastră, așa că sunt o modalitate minunată de a marca trecerea la maturitate.

Stand up paddle

Pentru o fată pasionată de sport și căreia îi place aventura, o experiență de tip stand-up paddle va fi cu siguranță un cadou foarte apreciat la vârsta de 18 ani când experimentarea este cuvântul cheie. Astfel, se va bucura de dar minunat cu ocazia majoratului știind ce o așteaptă și va fi entuziasmată pentru că va avea parte de o activitate nouă și captivantă în aer liber.

Tur gastronomic

Gastronomia este o adevărată artă, iar în ultimii ani îi este din ce în ce mai mult recunoscută adevărata valoare și importanță în viața noastră. Domeniul culinar este unul fascinant, iar degustarea diferitelor feluri de mâncare savuroase este cu siguranță o activitate plăcută care ne îndeamnă să ne bucurăm mai mult de viață și de oportunitatea de a trăi și încerca gusturi diverse. Astfel, oferirea unui tur gastronomic la majorat este o idee inovativă și originală, care o va încânta pe sărbătorită.

Karting

Pasiunea unei fete pentru karting și viteză poate părea una neobișnuită, însă există multe persoane de sex feminin care sunt dornice de adrenalină și preferă astfel de activități. Așa că, dacă știi că fata ce urmează să-și serbeze aniversarea primilor 18 ani din viață are astfel de pasiuni, sigur nu vei da greș dacă îi oferi drept cadou de majorat o experiență de tip karting.

Atelier barista

Cafeaua este băutura miraculoasă de zi cu zi care ne oferă energie, dar și un gust minunat. Mai mult decât atât, savurarea unei cafele cu adevărat bune ne trezește toate simțurile și ne conduce într-o atmosferă relaxantă și extrem de plăcută. Acestea fiind spuse, ce poate fi mai potrivit pentru o pasionată de cafea ca și cadou de majorat decât o experiență de tipul unui atelier de cafea, unde va afla secretele din spatele preparării cafelei de specialitate perfecte?

Treasure hunt

Urmează să mergi la majoratul prietenei tale și nu știi ce cadou i se potrivește? Dacă are intuiția unui detectiv, este pasionată de a rezolva mistere și se pricepe la interpretarea indiciilor, este clar că i-ar plăcea o experiență de tip treasure hunt, care o va transpune în lumea enigmelor și îi va alimenta apetitul pentru dezlegare de mistere. În plus, va aprecia foarte mult cadoul, pentru că o reprezintă.

Atelier ciocolata

Nu există fată care să nu adore ciocolata, acest preparat delicios care ne răsfață papilele gustative și ne transpune într-o lume mai bună de fiecare dată când îl încercăm. Și atunci, cum ar fi dacă la 18 ani ai oferi unei fete un cadou inedit, diferit de cele convenționale, în strânsă legătură cu acest aliment minunat, numit și “aur negru”? Ce anume? O experiență deosebită și delicioasă în același timp ce presupune participarea la un atelier de ciocolată.

Yoga

Stresul face parte din viața noastră de zi cu zi, aglomerația, drumurile, multe taskuri de bifat, toate acestea pot deveni copleșitoare. În plus, știm cu toții că anii adolescenței sunt unii destul de dificil pentru că începem să ne definim ca și persoane. Împlinirea vârstei de 18 ani vine cu bucurie și maturizare, dar și o serie de responsabilități, astfel încât orice fată are nevoie de relaxare și de tehnici speciale prin care să se elibereze de griji și gânduri. Un exemplu de o astfel de metodă este practica yoga, deci un cadou de majorat care să includă o astfel de experiență va fi binevenit.

Tur cu bicicleta

Mișcarea în aer este benefică indiferent de vârstă și preferințe, mai ales pentru că reduce nivelul de stres și ne aduce o stare de bine și de mulțumire. Plimbările cu bicicleta aduc numeroase beneficii, pentru că putem parcurge distanțe mari, bucurându-ne în același timp de aer curat, de activitate fizică și de peisaje superbe. Așa că, dacă urmează să mergi la majoratul unei fete pasionate de plimbări pe 2 roți, o experiență de tip tur cu bicicleta va reprezenta cadoul ideal.

Curs de dans

Prin artă se exprimă cel mai bine emoțiile și trăirile interioare, iar dansul este una dintre cele mai plăcute și relaxante forme de artă care există, mai ales datorită faptului că presupune și mișcare, dar are și componentă socială. Deci putem spune că practicând dansul, ne putem îndeplinii o gamă largă de nevoi, așa că un curs de dans poate fi o idee excelentă de cadou pentru o fată care împlinește frumoasa vârstă de 18 ani, mai ales dacă știm că este interesată de acest domeniu.

Experiente ce te-ar putea interesa
(0)
789 lei
Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:   Termen de valabilitate 12 luni   Banii inapoi garantat timp de 30 de zile   Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile   Nu ai costuri ascunse   Ai o experienta...
(0)
49 lei
Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:   Termen de valabilitate 12 luni   Banii inapoi garantat timp de 30 de zile   Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile   Nu ai costuri ascunse   Ai o experienta...
(0)
440 lei
Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:   Termen de valabilitate 12 luni   Banii inapoi garantat timp de 30 de zile   Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile   Nu ai costuri ascunse   Ai o experienta...
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu