Zbor

Escape room si un salt cu parasuta in tandem, plin de adrenalina

Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:

  •   Termen de valabilitate 12 luni
  •   Banii inapoi garantat timp de 30 de zile
  •   Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile
  •   Nu ai costuri ascunse
  •   Ai o experienta de shopping la superlativ
  •   Voucher electronic personalizabil cu mesajul tau
Experienta verificata de echipa Experimenteaza.ro.
2.070 lei
In stoc
Adauga la wishlist
Descriere

Escape room si un salt cu parasuta in tandem, plin de adrenalina, un cadou inedit cu care te-am obisnuit ca si recomandare, deoarece daca pornim de la semnificatia cuvantului “experienta” trebuie sa iasa in evidenta ineditul sau unicul ca mod de desfasurare. Drept urmare, avem un mystery room la pachet cu saltul cu parasuta. La ce te gandesti imediat? La o zi super plina, distractiva, electrizanta, dar si extenuanta, pentru ca o sa depui mult effort!! Alternativ, poti face cadou aceasta experienta oamenilor dragi din viata ta!

Cei de la TNT Brothers iti pun la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a bifa un moment unic in viata ta. O sa ai parte de un curs intensiv de parasutism din partea instructorilor experimentati din echipa lor si you are ready to go!! 4000 de metri ti se pare mult? Nu cred ca poate sa fie ceva mai frumos decat sa vezi orasul ca un mic punct de la aceasta altitudine si mai ales, sa te simti ca un fulg in bataia vantului. Tu tot ce ai de facut este sa respiri adanc si sa nu analizezi foarte mult ceea ce urmeaza sa faci, pentru ca s-ar putea sa te razgandesti. Just go with the flow si sari! Vei realiza ca teama se va disipa si nu vei lasa in urma decat o mare dorinta de a repeta experienta.

Dupa un salt incarcat de energie, iti propunem sa continui ziua in aceeasi tenta si sa iti folosesti mintea pentru a rezolva cazuri interesante intr-un escape room captivant. Chemi 4 prieteni, va impartiti eventual in 2 mini echipe si vedeti care dintre voi este mai agil si mai deschis spre rezolvare de mistere. Fie ca esti cunoscator in domeniu, fie ca esti incepator, sigur ai auzit de faimoasele aventuri oferita de Captive-Escape Room! Cu teme de mystery room variate, de la Codul lui DaVinci la James Bond, toate au cate ceva captivant, care in momentul in care usa se inchide si cronometroul porneste, sa te activeze spre rezolvare de indicii.

Ce este jocul de escape room? Un joc al minţii. Eşti încuiat cu grupul tău, într-o cameră tematică, din care trebuie să evadaţi în 60 minute.

Veţi descoperi un joc interesant, captivant, provocator, educaţional şi mai presus de toate, extrem de distractiv. Uitaţi-vă în jur! Trebuie să folosiţi toate resursele şi indiciile pe care le găsiţi în cameră. Fiecare obiect, fiecare imagine, fiecare semn vă poate ghida către pasul următor. Va trebui să folosiţi inteligenţa colectivă a gupului pentru a găsi conexiuni, pentru a rezolva puzzle-urile, şi a sparge codurile. Sunteţi o echipa de detectivi şi sub presiunea timpului trebuie să descoperiţi, şi în acelaşi timp, să vă scrieţi propria aventură.

Dacă ramâneţi blocaţi într-un punct puteţi cere indicii, dar luaţi în considerare că numărul acestora este limitat (pentru un grup de 5 persoane - 3 indicii). Indiferent dacă aţi încercat şi alte experienţe de escape room, în Bucureşti sau în afara oraşului, nimic nu se compară cu experienţa pe care o oferă Captive Escape Room. Pregătiţi-vă pentru o oră întreagă de adrenalină şi distracţie. Înfruntaţi probele noastre unice şi testaţi-vă abilităţile în camerele noastre, construite pentru a stimula până şi cele mai ascuţite minţi. Prin originalitate, inovaţie şi scenarii foarte bine puse la punct, Captive Escape Room transformă jocul într-o veritabilă experienţă, pentru a deveni o amintire pe care nu o veţi uita niciodată! Credeti că veţi reuşi?

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

.Detaliile experienței:

  • Locație: lângă București, Captive Escape Room
  • Curs intensiv de parașutism, predat de instructori experimentați
  • Salt în tandem de la 4000 de metri
  • Echipament profesional pentru saltul cu parașuta
  • Experiență de mystery room pentru 4 persoane

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana (saltul cu parasuta) si 4 persoane (mystery room)
  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
  • Efectuarea zborului depinde de conditiile atmosferice din ziua programarii, care pot duce la amanarea zborului
  • Greutatea maxima a persoanei care va efectua saltul cu parasuta este de 110kg
Detalii ale experientei
1062

Fisa tehnica

Cadouri pentru
Cuplu
EA
EL
Localizare
Bucuresti
Ilfov
Review-uri clienti
Nu exista review-uri

Lasa un review

  • Experienta:
Descrie acesta experienta in cuvinte simple
Acord GDPR:
6 motive sa cumperi de la noi
Experiente ce te-ar putea interesa
(7)
450 lei
Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:   Termen de valabilitate 12 luni   Banii inapoi garantat timp de 30 de zile   Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile   Nu ai costuri ascunse   Ai o experienta...
Zbor cu balonul cu aer cald in Brasov Zbor cu balonul cu aer cald in Brasov Zbor cu balonul cu aer cald in Brasov
NOU
(0)
2.849 lei
Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:   Termen de valabilitate 12 luni   Banii inapoi garantat timp de 30 de zile   Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile   Nu ai costuri ascunse   Ai o experienta...

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu