Bălți de pescuit cu cazare / cu căsuțe: Idei de locuri pentru pescuit

de
Bălți de pescuit cu cazare / cu căsuțe: Idei de locuri pentru pescuit

Ești pasionat de pescuit? Atunci cu siguranță abia aștepți ocazia de a ieși din monotonia zilnică și de a pleca un weekend sau mai multe zile la o baltă de pescuit. Vestea bună este că poți alege dintr-o varietate de bălți de pescuit cu cazare.

Pescuitul este îndrăgit de multă lume și este asociat cu liniștea, calmul și deconectarea de la grijile zilnice. Dacă întrebi un pescar de ce îi place această activitate, probabil va spune că atunci când este pe malul apei cu undița în mână, uită de orice griji și se regăsește, departe de problemele cotidiene.

Ce beneficii are pescuitul? Pescuitul are multiple beneficii, chiar dacă uneori nu ne dăm seama. Iată care sunt cele mai importante beneficii pescuit:

 • ajută la reducerea stresului și este o metodă de deconectare de la rutina de zi cu zi, de relaxare;
 • îmbunătățește conexiunea cu natura, în liniște și calm;
 • ajută la crearea și îmbunătățirea legăturilor sociale – fie că alegi să mergi cu grupul de prieteni la lacuri pescuit, fie că mergi singur dar ai acolo oportunitatea de a cunoaște oameni noi, cu aceeași pasiune ca a ta;
 • este un moment de recreere;
 • îmbunătățește stima de sine, oferă un sentiment de împlinire și mândrie, mai ales dacă la final te poți lăuda cu o pradă pe măsură;
 • nu în ultimul rând, la final te poți bucura și de o masă delicioasă, bogată în grăsimi benefice și proteine.

Pescuit alături de familie și cei dragi - Dacă alegi să mergi cu familia și copiii, este o metodă excelentă de a transmite celor mici această pasiune și de a întări legăturile familiale. Un weekend la o baltă pescuit cu căsuțe poate fi un moment nemaipomenit de a petrece timp de calitate cu cei dragi și de a întări conexiunile familiale. Există numeroase locuri amenajate pentru pescuit, unele mai aproape de orașe, altele mai îndepărtate, în mijlocul naturii – pentru toate gusturile și preferințele. Pentru relaxare completă timp de minimum 2-3 zile de preferință, este util să alegi bălți de pescuit cu cazare, pentru a te bucura pe deplin. Poți alege inclusiv bălți de pescuit cu vouchere de vacanță.

Iată câteva recomandări de bălți pescuit cu cazare, pentru toate nevoile și toate gusturile:

Bălți de pescuit cu cazare / căsuțe lângă București

Bălți de pescuit cu cazare / cu căsuțe: Idei de locuri pentru pescuit

Suntem o generație care petrece mai mult timp în interior decât în exterior, motiv pentru care bucuria timpului petrecut în natură este principalul motiv pentru care oamenii aleg adesea un weekend în afara orașului. În apropierea capitalei sunt disponibile mai multe bălți de pescuit cu cazare, pentru deconectare de la agitația cotidiană și pentru a petrece timp cu prietenii și cu familia - inclusiv o locație desprinsă din basme pentru pescuit.

Câteva exemple de bălți de pescuit lângă București sunt:

 • Balta de pescuit Solacolu
 • Balta de pescuit Laguna Verde
 • Balta de pescuit Gruiu
 • Balta de pescuit Pescarium Corbeanca
 • Balta Valea Liliecilor
 • Balta Ileana Razoare
 • Balta Brănești

Balta de pescuit Solacolu este una dintre principalele bălți pescuit lângă București. Este un loc special amenajat pentru pescuit și pentru a petrece timp în natură. Această baltă cu căsuțe lângă București dispune de căsuțe și camere dotate și utilate, pentru toată familia. Pasionații de pescuit pot astfel să îmbine plăcerea pentru acest hobby cu confortul optim. Balta de pescuit Solacolu este situată în comuna Sărulești, sat Solacolu. Această baltă pescuit cu căsuțe lângă București este potrivită pentru doua tipuri de pescuit sportiv, și anume cu reținere și cu eliberare.

Tot din categoria bălți de pescuit la undiță lângă București face parte și balta Laguna Verde. Balta de pescuit Laguna Verde este potrivită, de asemenea, pentru pasionații de pescuit, fie că aleg să vină cu familia sau cu prietenii. Este potrivită atât pentru pescari amatori, cât și experimentați, oferind o varietate de specii de pește, cum ar fi crap, caras, somn, știucă, novac etc. Complexul Laguna Verde se află în localitatea Balotești-Fieni și oferă posiiblitatea de cazare. De asemenea, dispune de foișor sau ponton ce se poate închiria pentru pescuit, precum și acces la diferite activități de agrement pentru adulți și copii.

Balta de pescuit Gruiu este o baltă pescuit București localizată pe șoseaua București-Oltenița Km 34, Călărași. Este o adevărată oază de relaxare și recreere, pentru momente speciale alături de cei dragi în mijlocul naturii. Dispune de două lacuri amenajate și special întreținute pentru pescuit profesionist, dar și de recreere. De asemenea, oferă cazare în 20 de cabane cu ponton

Pentru pescuit lângă București poți alege și balta Pescarium Corbeanca. Balta de pescuit Pescarium Corbeanca este o altă locație specială, pentru reconectare cu natura și potrivită pentru pescuit, fie că ești profesionist sau începător. Această baltă cu cazare este situată la 15 km de București, într-un decor natural, restras și liniștit. Dispune de căsuțe cu decor specific, în mijlocul naturii – fiind dotate complet și dispunând de propriile terase exterioare cu grătar și măsuță.

Bălți de pescuit cu cazare lângă Timișoara

Bălți de pescuit cu cazare / cu căsuțe: Idei de locuri pentru pescuit

Ești din Timișoara și cauți un loc special de recreere pentru întreaga familie sau cu prietenii și în care să te poți bucura și de pescuit? Alegând o baltă pescuit cu cazare le poți îmbina pe ambele - poți petrece timp cu cei dragi și în același timp vă puteți bucura și de pescuit. Câteva exemple de locuri de pescuit cu cazare lângă Timișoara includ:

 • Complex Valcroft - este un exemplu de baltă pescuit în apropiere de Timișoara. Este destinat atât pescuitului sportiv, cât și celor care pur și simplu iubesc natura și vor să se relaxeze într-o oază de liniște. Este situat aproape de Timișoara și dispune de 60 de pontoane pentru pescuit sportiv, restaurant și spații de cazare.
 • Balta Sustra - te poți bucura aici de timpul în natură cu efecte terapeutice, precum și de bucuria pentru pescuit. Oferă nu doar un cadru special conceput pentru pescuit, cât și acces la peisaje minunate, pentru a evada din rutina cotidiană și pentru relaxare.

Bălți de pescuit cu cazare lângă Brașov

Ești din Brașov? Dacă te-ai plictisit de vacanțe standard și vrei să încerci ceva nou pentru tine și cei dragi, de ce să nu încerci o cazare cu baltă de pescuit? O astfel de mini-vacanță, cum ar fi 2 zile de pescuit la păstrăv în Munții Făgăraș poate fi un mod cu adevărat unic și relaxant de a petrece timp în aer liber.

Câteva exemple de bălți cu cazare lângă Brașov includ Vadu Roșu, balta nr.2-3 și Vadu Roșu, balta nr.4. Vadu Roșu balta nr. 2-3 este un loc ideal pentru pescari amatori și face parte din baza piscicolă Doripesto. Se află între localitățile Rotbav și Maierus. Această baltă de pescuit oferă specii de pești precum caras și crap.

Vadu Roșu balta nr. 4 este înconjurată de munți și reprezintă una dintre cele mai importante bălți competiționale din țară, unde se desfășoară numeroase concursuri de pescuit. Astfel, dacă ești pescar profesionist, poate fi locul potrivit pentru tine. Speciile de pești de aici includ caras, crap și amur. Poate fi locul pentru evadarea perfectă din rutina zilnică!

Bălți de pescuit cu cazare lângă Cluj

Dacă ești pasionat de pescuit, bălțile de pescuit cu cazare reprezintă o oportunitate perfectă de îmbinare a pasiunii cu relaxarea - te poți bucura de timpul petrecut în natură și poți savura momente de liniște și relaxare. Clujul și zonele sale înconjurătoare sunt cunoscute pentru peisajele idilice și atmosfera liniștită. Aici, poți alege dintr-o varietate de bălți de pescuit cu cazare care te vor fermeca cu frumusețea naturală și facilitățile oferite. Câteva exemple de lacuri de pescuit cu cazare Cluj includ:

 • Lacul Mărtinești
 • Lacul Micești
 • Lacul Căprioara
 • Lacul Stejeriș
 • Lacul Sacalaia
 • Lacul Luncani

Lacul Mărtinești este situat la 20 km de Cluj-Napoca și îmbină pescuitul cu natura și relaxarea, fiind un loc ideal pentru întreaga familie. Nu îți rămâne decât să te bucuri de momente de relaxare și aventură în mijlocul naturii, alături de cei dragi.

Dacă ești pescar și iubitor de natură, atunci cel mai probabil te vei îndrăgosti de frumusețea din acest loc. Situat într-un cadru idilic, lacul Micești oferă nu doar oportunități excelente pentru pescuit, ci și posibilitatea de a te relaxa, de a te plimba și de a te deconecta de la agitația zilnică – un refugiu de poveste în mijlocul naturii. În plus, oferă și diferite activități distractive pentru întreaga familie, inclusiv tiroliene și parc de joacă pentru copii.

Lacul Căprioara este un alt exemplu de destinație pentru pasionații de pescuit care caută o evadare din agitația urbană. Oferă oportunități de pescuit într-un cadru relaxant și liniștit. Ce îți poți dori mai mult?! Oferă posibilitate de cazare, inclusiv căsuțe, precum și acces la foișor, grătar, ponton, terasă, bar.

Lacul Stejeriș este un alt lac de pescuit din apropierea Clujului, situat într-o zonă pitorească. Specia de pește care predomină este crapul. Locația oferă posibilitatea de cazare, pentru a te putea relaxa în condiții optime și în confort după o zi de pescuit.

Tot în județul Cluj te poți bucura de pescuit cu cazare și la Lacul Sacalaia, cunoscut și sub denumirea de Lacul Știucii sau Lacul Știucilor. Este un lac natural de apă dulce, înconjurat de stufăriș și considerat un monument al naturii din varii motive. Este considerat singurul lac din țară pe luciul căruia se dezvoltă plaur, o formațiune de stuf plutitoare.

Între Târgu Mureș și Cluj puteți alege și Lacul Luncani, pentru specii de pește precum amur, caras, crap, șalău sau somn. În apropiere puteți găsi facilități de cazare confortabile, într-o atmosferă liniștită și înconjurați de peisaje încântătoare - locul perfect pentru a vă bucura de pescuit și de relaxare în inima naturii.

Bălți de pescuit cu cazare în județul Mureș

Dacă ești din județul Mureș și îți dorești momente de calm și contemplare, pescuitul îți poate oferi exact această oportunitate. Câteva exemple de bălți de pescuit cu cazare în județul Mureș includ:

 • Lacul Peștișorul de aur dispune de 30 de locuri de pescuit pregătite, cu facilități moderne și peisaje pitorești, locul ideal pentru a te deconecta de la stresul urban și a te reconecta cu natura;
 • Lacul Kalman-To – este înconjurat de verdeață și liniște și oferă posibilități de cazare;
 • Păstravăria Câmpu Cetății – nu este doar despre pescuit și relaxare, ci și despre o adevărată experiență gastronomică, unde poți savura un păstrăv delicios;
 • Lacul Saulia – se află în apropierea localității cu același nume, iar speciile de pești existente includ crap, caras, fitofag, știucă, novac, biban etc.;
 • Lacul Sate – este situat în localitatea Voivodeni din Mureș, într-o zonă foarte liniștită unde te poți bucura de o escapadă de neuitat în mijlocul naturii și unde poți îmbina pasiunea pentru pescuit cu confortul și frumusețea naturii;
 • Lacul Bezid – are o importanță semnificație turistică, fiind lac de agrement – nu doar pentru pescuit, ci și plimbări cu barca, înot și chiar surfing, cu un peisaj de vis.

Bălți de pescuit cu cazare lângă Bistrița

Ești pescar și vrei câteva momente de relaxare și de evadare din agitația cotidiană? Pregătește-ți echipamentul, găsește o baltă cu cazare și bucură-te de clipe relaxante în mijlocul naturii. Poate fi o metodă minunată de timp cu familia, un exemplu de relaxare și pescuit pentru tată și fiu la Colibița, marea de la munte.

Dacă ești în căutare de baltă cu cazare lângă Bistrița, un exemplu poate fi Lacul Brăteni. Acest loc poate fi un refugiu perfect de la agitația urbană, cu peisaje de vis și în același timp facilități de cazare confortabile - mixul perfect pentru momente de relaxare și aventură în mijlocul naturii.

Bălți de pescuit cu cazare lângă Alba-Iulia

Alba-Iulia și zonele înconjurătoare ascund numeroase oaze de liniște și frumusețe naturală, precum și locuri de pescuit. Pescăria Rădești este un exemplu de astfel de destinație. Se află la 6 km de Aiud, pe raza localității Rădești. Este un loc potrivit pentru activități pescărești, pentru relaxare și deconectare de la grijile de zi cu zi.

Bălți de pescuit cu cazare în Delta Dunării

Bălți de pescuit cu cazare / cu căsuțe: Idei de locuri pentru pescuit

Nu putem spune pescuit fără să spunem Delta Dunării. Delta Dunării este una dintre cele mai impresionante și captivante destinații de pescuit din întreaga țară - oferă o experiență unică și memorabilă pentru cei pasionați de pescuit, fie că sunt amatori sau experimentați. Delta Dunării este raiul pescarilor! De altfel, se mai spune și că cine nu a pescuit în Delta Dunării, nu a pescuit niciodată! Bogăția piscicolă este una pe măsură - peste 45 specii de pește, printre care știucă, șalău, crap sau somon.

Exemple de locuri potrivite pentru pescuit în Deltă sunt:

 • Lacul Lumina
 • Lacul Roșu-Roșuleț
 • Lacul Puiu-Puiuleț
 • Lacul Fortuna
 • Lacul Bogdaproste
 • Lacul Trei Iezere
 • Lacul Babina
 • Lacul Ulasova
 • Lacul Sfistun
 • Lacul Harasimova
 • Lacul Isac
 • Lacul Uzlina

Iar locul nu este lipsit de pensiuni agroturistice și locuri de cazare, unele inedite – cum ar fi o vacantă în căsuțe de chirpici în Delta Dunării. Acest locuri dispun și de activități pentru întreaga familie și posibilități de închiriere ambarcațiuni. În plus, descoperi locuri de vis, te bucuri de minunile naturii și de vegetația luxuriantă, de peisajele pitorești și te delectezi cu bucate alese!

Bălți de pescuit cu cazare lângă Oradea

Și pentru iubitorii de pescuit din Oradea și împrejurimi există o varietate de bălți de pescuit cu cazare - pentru a te bucura de momente de relaxare în mijlocul naturii. Câteva exemple de bălți de pescuit, inclusiv bălți pescuit cu căsuțe sau cazare includ:

 • Ferma de crap Diosig
 • Balta Merita Bio
 • Lacul Iannis
 • Lacul Cetariu
 • Balta pescuit Biharia
 • Crocodyl Dande
 • Lacul Horvi
 • Balastiera Fugiu

Balastiera Fughiu este un spațiu pentru pescuit amenajat cu 7 pontoane. Este un loc potrivit pentru pasionații de pescuit, pentru a scăpa puțin de agitația urbană, pentru a te relaxa complet și a te bucura de frumusețea naturii fără nicio grijă.

Bălți de pescuit cu cazare în Harghita

Inclusiv în zona Harghita și în împrejurimi există mai multe exemple de bălți de pescuit recomandate cu peisaje spectaculoase, unde te poți bucura de pescuit și de natură - pentru momente relaxante cu familia sau cu prietenii. Aceste bălți de pescuit din Harghita sunt cunoscute pentru frumusețea lor naturală și pentru speciile variate de pești. Câteva exemple de lacuri de pescuit cu căbănuțe sau zone de pescuit includ:

 • Agropisc Balta C&R
 • Agropisc Balta
 • Lac Rugănești

Lacul Rugănești poate fi un loc ideal pentru pescuit, cu posibilități de cazare și camping. Este un loc nu doar pentru pescari, ci și pentru turiști. Lacul Rugănești din Harghita este un colț de paradis pentru pasionații de pescuit, pentru o escapadă plină de relaxare și aventură. Aici puteți experimenta pescuitul într-o atmosferă liniștită și relaxantă, fără aglomerația și zgomotul orașului. De asemenea, vă puteți bucura de plimbări în natură și drumeții sau puteți pur și simplu să vă relaxați pe malul lacului, admirând peisajul.

Este important să alegeți un loc potrivit pentru pescuit în funcție de mai mulți factori, inclusiv distanța, regulamentul privind activitatea de pescuit, posibilități de cazare, activități posibile. De asemenea, solicitați și alte păreri privind astfel de locuri, bălți de evitat și bălți de recomandat și alte sugestii, pentru o experiență cât mai pozitivă.

Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu