Activitati prin care le starnim curiozitatea copiilor

Postat pe24-06-2020 de
Activitati prin care le starnim curiozitatea copiilor

Cei mici sunt cele mai curioase fiinte pe care le vom intalni vreodata. Lista cu “de ce?” este interminabila si niciodata nu par foarte satisfacuti de raspunsurile pe care le primesc, pentru ca imediat nascocesc ceva nou.

Chiar daca de multe ori esti tentat sa le dai explicatiile pe care si le doresc, suntem siguri ca uneori obosesti si ai vrea putina liniste.  Venim in intampinarea ta si te ajutam sa iti “scufunzi” copilul in experiente creative, care sa ii dezvolte imaginatia, sa ii starneasca curiozitate si sa il ajute sa isi gaseasca singur raspunsuri la intrebarile care il macina atat de mult. Ready?

Muzeul simturilor este o super experienta atat pentru cei mici, cat si pentru parinti. Propunem aceasta aventura pentru o zi de weekend, unde timp de cateva ore puteti vedea exact ce inseamna o experienta senzoriala de cea mai buna calitate. Camere care sfideaza gravitatia, oglinzi ce distorsioneaza sau  elemente care par ascutite dar nu sunt, toate te asteapta aici, intr-un cadru extrem de original si foarte prietenos. Copilul se va arata fascinat de tot ce vede in jur si probabil parasirea locului cu pricina o sa fie o mare aventura pentru amandoi.

Daca cel mic este inclinat spre povesti si ii place sa exploreze, da-i sansa sa o faca in scris, modul in care se poate exprima cel mai liber. Atelierul de scriere creativa  este locul potrivit, acolo unde imaginatia lui poate “umbla” fara probleme in toate colturile lumii.  In plus,  va avea o linie directoare, deoarece profesionistii nostri sunt langa el si incearca sa ii dea cele mai bune idei, astfel incat scrierea sa fie cat mai originala si mai fascinanta pentru cei ce o citesc. Vazand ca se poate, ca au potential, cei mici vor invata singuri sa isi puna intrebari, sa isi depaseasca limitele si sa creeze in jurul lor o lume asa cum si-au dorit mereu.

Atelierul de inginerie este fascinant, indiferent de varsta. Aici copilul este incurajat sa puna intrebari si sa exploreze stiinta si ingineria prin inventiile pe care le face la curs. Sunt dezvoltate 4 ramuri ale ingineriei: ingineria chimica, ingineria electrica, ingineria mecanica si ingineria civila, iar accentul este pus pe cunoastere si munca in echipa. Daca cel mic iti pune intrebari foarte dificile de genul „de ce miroase ploaia”, „de ce este lipicios lipiciul” sau „de ce se aude fulgerul” inseamna ca el deja percepe intr-un mod elevat anumite informatii si acest lucru nu poate decat sa faca un parinte mandru.

Experientele online sunt la mare moda acum si punem accent pe ele atunci cand iti facem recomandari. Acestea incurajeaza “munca in echipa” si dezvoltarea copilului impreuna cu parintii sai. Timpul petrecut impreuna este valoros si nu trebuie irosit pentru nimic in lume. Ce ai zice de 2 jocuri online extrem de interesante pentru cel mic? Acestea nu fac decat sa ii dezvolte curiozitatea si imaginatia, ajutandu-l sa inteleaga mai bine lumea inconjuratoare si sa gaseasca mai repede raspuns la intrebarile pe care in mod normal, ti le-ar adresa tie.

Joc online – detectivul din tine este o super experienta pentru intreaga familie, care nu face decat sa aduca zambete pe buzele tuturor si sa ajute legaturile emotionale sa fie mai stranse ca oricand. Jocul vine sub forma unui quest de 24 de ore, sau mai putin, depinde de timpul vostru de reactie. 3 echipe se vor intrece pentru marele premiu, sub atentia trainerilor nostri care se asigura ca totul a fost executat exemplar. 30 de probe, un joc interactiv, timp de calitate petrecut cu familia si amintiri frumoase. Nu credem ca am uitat ceva, nu? 

Joc online – TEAM este mai scurt decat cel prezentat sus, dar la fel de util si interactiv. 10 probe, 10 chei, multa atentie si timp petrecut cu familia. Intrebarile jocului iti vor pune imaginatia la contributie si il vor ajuta pe copilul tau sa descopere constant informatii folositoare. O munca de echipa care merita fiecare secunda traita intens. Nu ai cum sa nu o traiesti pe pielea ta!!

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu