5 experiențe pe care nu trebuie sa le ratezi toamna asta

Postat pe14-10-2019 de
5 experiențe pe care nu trebuie sa le ratezi toamna asta

Care sunt planurile tale pentru această toamnă? Dacă nu te-ai hotărât încă ce vei face, este numai bine, pentru că noi am pregătit pentru tine o listă cu 5 experiențe pe care nu trebuie să le ratezi toamna asta. 

Experiențele pe care ți le propunem sunt atât pentru adultul din tine, cât și pentru copilul din tine. 

Fără să mai pierdem vremea, vom începe să povestim despre prima experiență. Și pentru că tot am menționat de copilul din tine, îți propunem să te relaxezi, dar și să te distrezi la un super escape room și după aceea să te relaxezi împreună cu prietenii tăi la un ceai gustos la Bohemian Thea House. 

După ce veți rezolva, timp de oră, diverse puzzeluri și ghicitori, vă veți putea relaxa la un ceai, pe care îl veți savura împreună cu un desert. Pe lângă toate cele menționate mai sus, veți avea la dispoziție și un bufet finger food. 

Această experiență este valabilă pentru 2/4 persoane. 

Acum că tot am vorbit despre mâncare, ce părere ai avea despre o sesiune de degustare completă în Băcănia Veche

Ce trebuie să știi este că te poți bucura de această experiență împreună cu 5 prieteni. 

Nu vei avea nevoie de foarte multe argumente pentru a-i convinge. Suntem siguri că vor veni când vor auzi că degustarea include cârnați, brânzeturi maturate, ghiudem, burduf, babic, urdă, piept de rață afumat, pastrami și zacuscă. Deja salivezi, nu? 

În cazul acest, propunerea noastră este să nu mai stai pe gânduri și să rezervi chiar acum această experiență absolut delicioasă. 

Acum schimbăm puțin registrul și ne îndreptăm atenția către un cadou experiență ceva mai serios, care este util pentru oricine. Pentru că trăim într-o perioadă în care mai toată mâncare este procesată, avem nevoie de ajutorul unor specialiști pentru a ne spune cum să mâncăm Smart. Așadar, de data aceasta, vă propunem un Cadou Smart, mai exact un curs de alimentație sănătoasă și grocery shopping. 

Cursul este susținut de un doctor specialist în medicina internă, cu o experiență de peste 6 ani în nutriție. 

În cadrul acestei experiențe, atât tu, cât și cel care primește acest cadou, vă veți putea bucura și învăța timp de doua ore care sunt obiceiurile sănătoase pe care trebuie să le deprindeți. Și pe lângă acest curs privat cu doamna doctor, veți merge și la o sesiune de shopping asistat, unde veți putea aplica ceea ce ați învățat. 

Acum că am și învățat cum să mâncăm sănătos, am fost și la o degustare, dar ne-am și jucat, urmează să ne și relaxăm puțin. 

Cum putem face asta? Ei bine, avem două variante. Ambele experiențe sunt dedicate mai mult cuplurilor care vor să se relaxeze împreună și care vor să se conecteze la un nivel mai profund. 

Așadar, prima experiență este Yoga și Masajul de cuplu - O experiență a relaxării. Pe lângă cele 60 de minute de Yoga privată pentru cuplu, vă veți bucura și de 90 de minute de masaj postural Yumeiho, care este o metodă profilactică și terapeutică japoneză, cunoscută și sub numele de “Metoda de îndreptare a coxalelor, masaj și presopunctură”. După sesiune de relaxare, vă veți delecta și niște sucuri detox.

Rezervă chiar acum această experiență ce îți va încărca bateriile!

O altă experiență pe care nu trebuie să o ratezi toamna aceasta este dedicată tot cuplurilor, însă de data aceasta vorbim despre un weekend romantic într-un hotel de lux de 5 stele, dar și despre o plimbare cu ATV-urile. 

Alegând această experiență romantică te vei putea bucura, împreună cu partenerul tău, de o escapadă de 2 nopți și 3 zile, la munte. Micul dejun și cina sunt incluse în pachet, la fel ca și turul cu ATV-ul, pentru două persoane, în zona Vulcan - Poiana Mărului. 

După plimbarea cu ATV-urile, vă veți relaxa în jacuzzi sau veți înota în piscina încălzită a hotelului. În celelalte zile, puteți să vă jucați un tenis de masă și, după cină, să vă bucurați de sauna hotelului. 

Știm că toate experiențele sună tentant, dar nu trebuie să alegi doar una dintre ele. Pe unde le poți face cadou celor dragi, iar pe altele le poți achiziționa pentru tine. 

Și tu meriți un cadou frumos, un cadou de tip experiență, iar pe Experimentează.ro ai la dispoziție o mulțime de idei care mai de care mai interesante. 

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu