Echitatie - Turismul ecvestru full day cu pranz inclus

Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:

 • Nu ai costuri ascunse
 • Termen de valabilitate 12 luni
 • Ai o experienta de shopping la superlativ
 • Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile
 • Banii inapoi garantat timp de 30 de zile
 • Voucher electronic gratuit si personalizabil
Experienta verificata de echipa Experimenteaza.ro.
289,00 Lei
In stoc
Adauga la wishlist
Descriere

Echitatie- Nu este niciun secret faptul că iubim din suflet caii și că de fiecare dată recomandăm cu drag o experiență ce implică aceste necuvântătoare. Sunt inteligente, frumoase, blânde și conexiunea pe care o realizează cu omul nu se poate descrie în cuvinte. De aceea venim cu o super propunere ce implică turismul ecvestru și toate avantajele pe care acesta le oferă clienților experimenteaza.ro.

Am stabilit deja, iubim caii și aparent și ei ne iubesc pe noi, pentru că ne tot diversificăm gama aceasta de experiențe și oferim aventuri din ce în ce mai frumoase pentru iubitorii de animale. Am avut cursuri de echitație din ce în ce mai diverse, însă niciodată nu am avut o experiență de călărit de o zi. Curioși, nu-i așa? Partenerul nostru, Centrul de echitație “Horsemania”, are un nume ce descrie fidel ceea ce simțim toți pentru cai: o dragoste necondiționată. De aceea, împreună cu aceștia, venim cu propunerea pe care am menționat-o mai sus, o zi de călărit pentru pasionați, dar și pentru cei care doresc să își consolideze cunoștintele în turismul ecvestru.

Ce face această experiență să fie total deosebită? Pe lângă animalele frumoase care reprezintă o companie selectă, peisajul îți atrage atenția și te îmbie la o plimbare relaxantă. Ne trezim de dimineața și pornim la ora 10 în aventură. Valea Dâmboviței, mai exact Pietrari, este locul de plecare și zona ce trebuie explorată în amănunt. Vom parcurge vatra satului și vom trece prin livezi, stâne și pădurea de stejar. Evident, masa de prânz o asiguram noi, deoarece ai nevoie de energie pentru a te menține în formă. În plus, dacă trecem prin livezile de meri și sezonul este prielnic, nu ne supăram dacă vei vrea să cinstești și calul partener, pentru că mereu poftește la fructe.

Îți garantăm că nu vei uita foarte curând această zi, o zi petrecută în compania unui animal blând și cuminte, ce îți va însenina ziua și te va bine dispune. Cunoaștem legătura care are loc între om și animal, așa că dacă ai încercat această aventură și vrei să o repeți, sigur calul tău te va aștepta cu nerabdare să vă reluați drumul de tovărășie.

Experiența este potrivită atât pentru începători cât și pentru călăreți experimentați. Monitorii noștri de echitație te vor îndruma în arta călăriei sau vor facilita terapia cu cai pentru persoane cu probleme precum autism, diferite pareze, sindrom Down, etc. De asemenea, vei beneficia de o caricatură realizată de către un artist plastic.

Echitaţia este un sport nobil datorită conexiunii deosebit de puternice care se stabileşte între om si animal. Pe parcursul lectiei vei dobandi abilităţile necesare pentru a putea stapani calul, cum ar fi autocontrolul şi depăşirea temerilor, iar prin practică vei dezvolta o comunicare bună cu partenerul său. În plus faţă de cele menţionate, echitaţia aduce şi beneficii fizice pentru copiii practicanţi, cum ar fi dezvoltarea musculaturii, a mobilităţii şi echilibrului.

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.


Detaliile experienței:

 • Locație Pietrari, jud. Dâmbovița
 • Durata experienței minim 4 ore
 • Masa de prânz inclusă în preț
 • Experiența valabilă pentru 1 persoană
 • Voucher valabil 12 luni de la data achiziției


Ce trebuie să știu:

 • Voucherul este valabil 12 luni de la data achizitiei
 • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesară în avans)
 • Masa de prânz este asigurată
 • Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.
Detalii ale produsului
5016

Fisa tehnica

Cadouri pentru
Cuplu
EA
EL
Localizare
Alte orase
Review-uri clienti(1)
Rating general
5
1 Review
Experienta
(5)

Lasa un review

 • Experienta:
Descrie acesta experienta in cuvinte simple
Incarca imagini:
6 motive sa cumperi de la noi
Experiente ce te-ar putea interesa

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu