Idei de vacanta: Vacanta pe velier in libertatea oferita de mare

 • Vacanta dureaza 7 zile
 • Destinatie Grecia, Insulele Saronice sau Insulele Ionice
 • Puteti alege intre velier si catamaran
 • Experienta este pentru o persoana
 • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
 • Valabilitate voucher: 12 luni
      2.669,00 Lei
      Tip de ambarcatiune - selectează o opțiune de mai jos:
      In stoc
      Adauga la wishlist
      Descriere

      Cauti o idee originala de vacanta? Te-ai plictisit de aceleasi hoteluri din Grecia sau Turcia care seamana foarte mult unele cu altele? Iti propunem o super idee de vacanta: o aventura pe velier sau catamaran, care este din ce mai accesibile și populare  și va deveni cu certitudine cel mai atractiv format pentru petrecerea a 7 zile senzaționale alături de cei dragi. 

      Ai curajul de a încerca ceva complet nou, alternativa perfectă pentru vacanțele convenționale. Descoperă locuri minunate, degustă preparate tradiționale grecești și lasă-te purtat de valuri către o experiență unică care îți va schimba complet viziunea asupra vacanțelor de vară.

      Ne bucurăm să vă oferim astfel o soluție completă și profesionistă pentru una dintre cele mai căutate destinații de vară, Grecia, iar yachtul pe care te vei afla va brazda curajos valurile Mediteranei, pentru a te ghida intr-un tur al celor mai frumoase insule.

      Îți propunem un itinerariu cu adevărat spectaculos pe câteva dintre cele mai frumoase trasee din Grecia, cu golfuri, porturi și locuri accesibile doar cu barca.

      Fie că alegi traseul insulelor Ionice: insula Lefkada, spectaculoasa Kefalonia, insula Itaka și Meganisi sau optezi pentru traseul insulelor Saronice: Aegina, Poros, Hydra și Spetses îți garantăm că vei descoperi peisaje ce îți vor tăia respirația, golfuri retrase, ideale pentru snorkeling, leneveală și plajă.

      Insulele Ionice:

      Traseu: Lefkada – Kefalonia – Itaka – Meganisi – Lefkada

      Traseu senzațional pentru trup și suflet, poate printre cele mai frumoase din Grecia. Este un traseu cu grad mediu de dificultate, cu traversări între 1.30 și 3.30 ore zilnic, cu plaje spectaculoase și experiente culinare minunate.

      Zicem asta deoarece tura de insule ionice  va purta printr-o inșiruire de golfuri, porturi și locuri accesibile doar cu barca și pentru că vă așteaptă un itinerariu cu adevărat spectaculos.

      Va veti distra și veti vizita astfel insula Lefkada, spectaculoasa Kefalonia, insula Itaka și Meganisi unde veti descoperi  peisaje ce va vor  tăia respirația, golfuri retrase, ideale pentru snorkeling, leneveală și plajă.

      Insulele Saronice:

      Traseu: Atena – Aegina – Poros – Hydra – Spetses și retur

      Grecia este destinația ideală pentru iubitorii de mare și sailing. Dacă nici grecii nu sunt marinari atunci cine? Fiecare insulă cu povestea ei, fiecare golf ascuns cu ape turcoaz, fiecare tavernă plină de mâncare grecească autentică, fiecare tradiție bine păstrată fac ca acest loc să fie unic!

      Avem atâtea exemple de dat: Aegina – insula fisticului cu atâtea sortimnte cu produse din fistic încât la o simplă degustare ți-ai asigurat mesele pentru toată ziua, Hydra – capitala insulelor Saronice, în acest loc timpul a rămas pe loc și găsești măgărușii care cară bunătățile marine prinse de pescari, Spetes – insula milionarilor greci; cu un relief impersionant, cu păduri care se termină în mare, cu golfuri numai bune de ancorat fără să te deranjeze nici măcar o adiere de vânt, cu atât vestitul Zorba care și-a lăsat amintirile într-o tavernă a iubitei lui Bubulina.

      Pentru alte idei de vacanta pe yacht, iti recomandam sa accesezi produsele noastre asociate sau click pe acest link

      Detaliile experientei

      • Vacanta dureaza 7 zile
      • Destinatie Grecia, Insulele Saronice sau Insulele Ionice
      • Puteti alege intre velier si catamaran
      • Experienta este pentru o persoana
      • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
      • Valabilitate voucher: 12 luni

      Important de știut:

      • Rezervarea vacantelor se face in perioada 16 mai-17 octombrie
      • Plecarile in vacanta se fac sambata
      • Pretul NU include transportul
      • Voucherul este valabil 12 luni
      • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara în avans).
      Detalii ale produsului
      5030

      Fisa tehnica

      Cadouri pentru
      Cuplu
      EA
      EL
      Localizare
      Strainatate
      Review-uri clienti(1)
      Rating general
      5
      1 Review
      Experienta
      (5)

      Lasa un review

      • Experienta:
      Descrie acesta experienta in cuvinte simple
      Incarca imagini:
      6 motive sa cumperi de la noi
      Experiente ce te-ar putea interesa

      Acasa

      Contul meu

      Language

      Meniu

      Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

      Contul meu