Kitesurfing Romania - cursuri pentru iubitorii de kitesurf discovery si incepatori

Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:

 • Nu ai costuri ascunse
 • Termen de valabilitate 12 luni
 • Ai o experienta de shopping la superlativ
 • Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile
 • Banii inapoi garantat timp de 30 de zile
 • Voucher electronic gratuit si personalizabil
Experienta verificata de echipa Experimenteaza.ro.
749,00 Lei
Tipul cursului - selectează o opțiune de mai jos:
In stoc
Adauga la wishlist
Descriere

Kitesurfing, cadoul potrivit pentru tine daca iubesti marea, curs pentru incepatori ținut de instructori cu peste 15 ani de experiență.

Dacă vrei să afli despre ce e vorba și să înțelegi cum funcționează acest sport alege opțiunea Discovery – curs de 3 ore în care te vei familiariza cu principiile de bază ale pilotării kite-ului, vei învăța noțiuni elementare despre vânt și efectele acestuia, meteorologie și vei alfa din ce este format echipamentul de kiteboarding dar și care sunt noțiunile de siguranță pe care trebuie să le însușești. Acest curs se face pe plajă, zburând un kite de antrenament fară putere mare. După acest curs vei putea avea o imagine mai clară a acestui sport și vei ști dacă vrei să mergi mai departe înspre a deveni un adevărat kitesurfer.

Iar dacă îți dorești să aluneci pe placă cu ușurință și să controlezi placa și kite-ul astfel încât să te poți antrena în voie, îți propunem să te înscrii la un curs pentru începători. La sfarsitul acestui curs vei executa plecarea “water start” și vei putea aluneca pe placa distante mici. Vei ști cum să lansezi și să aterizezi kite-ul, cum să-l relansezi din apă, cum să te salvezi în caz de urgență și cum să îți recuperezi placa. La acest nivel vei avea depriderile formate suficient încât să poți controla atât kite-ul cât și placa pentru a te putea antrena în siguranță.

Vântul este elementul de bază în acest sport, fără de care nu ar fi posibilă practicarea kiteboarding-ului. Litoralul romanesc nu duce lipsă de vânt fiind posibilă practicarea kite-lui cu ușurință pe toată perioada verii. Intensitatea vântului [noduri,bufori] pe litoral se situează între 7 și 17 noduri, ceea ce înseamnă vânt moderat, perfect pentru inițiere și nu numai. Temperatura apei fiind ceva mai scazută primăvara e nevoie de un costum de neopren care poate ține practicantul cât mai mult în apă. D&D Kiteboarding își are ”sediul” pe plaja dintre cele două stațiuni, Mamaia – Năvodari, care le oferă condiții bune pentru practicarea kiteboarding-ului.

Plaja Kazeboo, căci așa se numește, este una din cele mai bune plaje pentru practicarea kite-ului, fiind deschisă, cu vânt constant și obstacole minime în apă și pe uscat, oferind toate posibilitățile practicării acestui sport la standardele internaționale de kite.

Iti recomandam aceasta experienta ca o idee de voucher cadou sau ca un cadou pentru iubit sau chiar un cadou pentru iubita ta.

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detaliile experienței:

 • Curs Kitesurfing : Discovery– 3 ore / Începător - 12 ore
 • Instructori cu peste 15 ani de experiență
 • Echipament necesar
 • Locație: Mamaia Nord
 • Experiență pentru o persoană
 • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
 • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

 • Voucherul este valabil 12 luni pentru o persoana
 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
Detalii ale produsului
1112

Fisa tehnica

Cadouri pentru
Cuplu
EA
EL
Localizare
Constanta
Tip experienta
Sport si Hobby
Review-uri clienti(1)
Rating general
5
1 Review
Experienta
(5)

Lasa un review

 • Experienta:
Descrie acesta experienta in cuvinte simple
Incarca imagini:
6 motive sa cumperi de la noi
Experiente ce te-ar putea interesa

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu