Karting la Brasov - Experimenteaza alaturi de cei dragi

Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:

 • Nu ai costuri ascunse
 • Termen de valabilitate 12 luni
 • Ai o experienta de shopping la superlativ
 • Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile
 • Banii inapoi garantat timp de 30 de zile
 • Voucher electronic gratuit si personalizabil
Experienta verificata de echipa Experimenteaza.ro.
400,00 Lei
Alege pachetul dorit - selectează o opțiune de mai jos:
In stoc
Adauga la wishlist
Descriere

Kartingul este cel mai îndrăgit sport cu motor accesibil tuturor, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Istoria kartingul începe în SUA în anul 1956, când Art Ingles a realizat un șasiu din țevi, scaun și un volan la care a atașat un motor al unei mașini de tuns iarba. Noul sport a cucerit repede adepți în toată lumea, iar la sfârșitul anilor ’60 au început să se organizeze și în România primele cluburi și concursuri de profil.

Dacă sunteți în căutarea unui mod distractiv de a petrece câteva ore altfel, în familie sau alături de cei dragi, kartingul este cel mai potrivit.

Ca punct de pornire, vă propunem Centrul de agrement de la Prejmer. Pista de karting outdoor este construită pe o suprafaţă de 17 ha şi este realizată conform normativelor internaționale  CIK / FIA, cuprinde o parcare, o zonă de paddock și garaje. Pista are o lungime de 1250m, o lăţime cuprinsă între 8 şi 10m, un număr de 14 viraje ( 7 de stânga, 7 de dreapta) și o linie dreaptă de 170m.

Toate evenimentele vor fi imortalizate în câteva poze digitale și podiumul de final.

Eco RACE – sau Cursa micului campion, include: 1 tura de acomodare, 2 ture de CRONO (antrenament liber cronometrat), 1 tura de pozitionare și 4 ture de cursa: un total de 8 ture și aproximativ 12 minute. 

Champ RACE, include: 10 minute CRONO (antrenament liber cronometrat), 15 minute de cursa, 2 poze în format digital, o sticlă de apă de 0.5l. Se organizează pentru grupuri de minim 5/10/20 persoane cu rezervare prealabilă.

Champ FULL RACE, include: 10 minute CRONO (antrenament liber cronometrat), 15 minute cursa 1, 15 minute FINALA, 2 poze în format digital, o sticlă de apă de 0.5l. Se organizează pentru grupuri de minim 5/10/20 persoane cu rezervare prealabilă.

Premium Pack Full RACE sau Astăzi, eu sunt campionul, include: 15 minute CRONO (antrenament liber cronometrat), 15 minute cursa 1, 15 minute FINALA, 2 poze în format digital, o sticlă de apă de 0.5l si o pizza. Se organizează pentru grupuri de minim 5/10/20 persoane cu rezervare prealabilă.

Te invitam, sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detaliile experientei:

 • Locație: Brasov, Circuit Prejmer
 • Efectuarea experienței se efectuează doar după confirmarea rezervării în funcție de locurile disponibile și pentru grupuri de minim 5/10/20 persoane
 • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
 • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

 • Voucherul este valabil 12 luni pentru tipul de pachet rezervat
 • Prețul afișat este valabil pentru tipul de pachet selectat și pentru data pentru care ați primit confirmare de rezervare.
 • Prețurile pentru grupurile de 10 sau 20 de persoane sunt mai avantajoase
 • Experiența este valabilă pentru rezervările efectuate și confirmate cu minim 14 zile înainte de data evenimentului, în limita locurilor disponibile.
Detalii ale produsului
7020

Fisa tehnica

Cadouri pentru
Copil
Cuplu
EA
EL
Localizare
Brasov
Review-uri clienti
Nu exista comentarii

Lasa un review

 • Experienta:
Descrie acesta experienta in cuvinte simple
Incarca imagini:
6 motive sa cumperi de la noi
Experiente ce te-ar putea interesa

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu