Atelier de ceramica decorativa, olarit si pictura pe ceramica

Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:

 • Nu ai costuri ascunse
 • Termen de valabilitate 12 luni
 • Ai o experienta de shopping la superlativ
 • Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile
 • Banii inapoi garantat timp de 30 de zile
 • Voucher electronic gratuit si personalizabil
6 clienti s-au bucurat de aceasta experienta.
299,00 Lei
Tipul atelierului - selectează o opțiune de mai jos:
In stoc
Adauga la wishlist
Descriere

Cadoul este întotdeauna mai interesant când ia forma unui atelier! Așa că vă propunem noile experiente cadou: ateliere de olărit și modelare ceramică! Și pentru că cei de la Clay Play știu că joaca este benefică și celor mici dar și adulților au pregătit diverse experințe perfecte pentru cadouri inedite!

Mindfulness la Olărit

Lutul ne oferă conectarea cu pământul în cea mai pură formă a lui, iar mișcările pe care le facem, fie pentru a-l centra, a-l ridica, a-l subția, ne conectează cu noi înșine si cu esența divină din noi. Atelierul va începe cu o scurtă sesiune de respirație conștientă, după care mâinile tale vor începe să se conecteze cu lutul, reușind să te aducă în prezent și să te facă să devii mai conștient.Actul de creație presupune greșeli, murdărie și ezitare, dar vei învăța să distingi esențialul, să lași grijile mărunte să se evapore și să îți modelezi creația în timp ce aceasta te modelează pe tine!

Olărit pentru copii 8+ și începători – în atelierul de olărit vei descoperi cum se lucrează la roata olarului, sub îndrumarea unui trainer. Vei invăța miscările de baza in olărit: centrarea, deschiderea vasului, înălțarea vasului și subțierea pereților, folosirea instrumentelor de lucru, crearea formei finale a vasului.Vei descoperi câtă creaticvitate și bucurie sălășluiește într-un mesteșug vechi de mii de ani!Apoi, îți poți personaliza unul dintre vasele create de tine prin colorare/pictare cu engobe (pigmenți ceramici) pentru ca după arderea biscuitată să mai treacă printr-o altă probă a focului cu glazuri.În final, vei avea un vas funcțional cu care te poți mândri in casa ta.

Ceramică decorativă pentru copii 8+ și adulți – fie că ești începător sau ai mai lucrat la roata oalrului, atelierul de ceramică decorativă este ocazia unică de a te familiariza cu tehnicile de olărit sau modelaj în lut într-o atmosferă relaxantă și creativă.În prezența unui trainer vei învăța să pregătești lutul pentru olărit, să construiești un vas pe rotativă manuală, din suluri de lut, să întinzi foi din lut și apoi să creezi formele pe care le dorești, să decorezi un vas cu pigmenți speciali pentru ceramic și să glazurezi un obiect din ceramică creându-ți propriul design.

Pictură pe ceramică pentru copii 5+ și adulți este – iar dacă pictura este arta care te pasioneză îți propunem un atelier de decorare prin pictarea cu engobe și glazuri pe piese din ceramică arsă.Efectele pictării cu glazuri sunt dintre cele mai surprinzatoare, iar dupa arderea la temperaturi înalte vei avea un obiect funcțional unic. La Clay Play Ceramica poți găsi o gamă largă de piese din ceramică create în atelier, gata să fie decorate și pictate în stilul tău unic.La final vei avea un element unic de décor, făcut din inimă.  Îți poți lăsa imaginația să te conducă la stilul ceramic perfect – modern, tradițional sau făcând parte dintr-o altă cultură… Odată ce îți găsești inspirația, posibilitățile sunt nesfârșite.

Te invitam, sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detaliile experienței

 • 4 sesiuni  - atelier de olărit, ceramică decorativă sau pictură pe ceramică
 • Durată:  1 - 1,5 ore
 • Vei primi si cele 2 vase realizate, care vor fi arse in cuptor si disponibile pentru a fi ridicate ulterior
 • Locație: București, Clay Play
 • Experiență pentru o persoană
 • Primești un voucher electronic ce conține mesajul tău personalizat
 • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

 • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoană
 • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesară în avans)
Detalii ale produsului
7005

Fisa tehnica

Cadouri pentru
Copil
Cuplu
EA
EL
Localizare
Bucuresti
Tip experienta
Sport si Hobby
Review-uri clienti
Nu exista comentarii

Lasa un review

 • Experienta:
Descrie acesta experienta in cuvinte simple
Incarca imagini:
6 motive sa cumperi de la noi
Experiente ce te-ar putea interesa

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu