Sanatate si relaxare – un duo necesar pentru starea de bine

Postat pe11-03-2022 de
Sanatate si relaxare – un duo necesar pentru starea de bine

Probabil auzi acest lucru peste tot, insa este extrem de adevarat – sanatatea si relaxarea sunt extrem de importante. Atunci cand unul dintre componente cedeaza, echilibrul organismului este extrem de afectat si nu ne dorim acest lucru. 

Ce anume ai de facut? In primul rand trebuie sa inveti sa ai grija de tine si sa te pui mereu pe primul loc. Trebuie sa inveti sa gestionezi stresul, sa mananci cum trebuie, sa faci sport, sa respecti orele de somn si sa te bucuri si de alte lucruri marunte, care iti aduc un zambet mare pe chip. Haide ca nu e asa de greu, doar ai nevoie de putina practica si dupa aceea totul va intra intr-un exercitiu firesc. 

Am pregatit 3 experiente care promoveaza sanatatea si relaxarea si te invitam sa citesti despre ele si evident, sa le aplici in viata reala, pentru ca dau rezultatele dorite daca ai determinarea necesare pentru a le respecta. Atat vreme cat ai cel mai bun profesor in materie, imposibilul este doar o provocare pe care o sa o treci cu brio. Ne ai si pe noi alaturi sa te ajutam. 

Un concept nou, dar extrem de eficient si la moda. O practica ce aduce impreuna calmul, respiratia si alinimentul practicii yoga la saltea, cu dinamismul si excentricitatea acrobatiei. Este foarte fun de facut si ajuta toate grupele de muschi sa se puna in miscare, sa se tonifieze si sa capete tonusul pe care orice persoana si-il doreste. Se recomanda atat femeilor cat si barbatilor si se poate aplica si in scopuri medicale, sub supraveghere specializata pentru ca detensioneaza intens zona lombara, cervicala si corecteaza postura incorecta. 

Relaxarea nu a fost niciodata mai accesibila si mai usor de obtinut. Trebuie doar sa iti doresti si variantele sunt multiple. Propunem sesiunile de masaj cu pietre de jad, un prilej minunat prin care poti obtine rezultatele dorite in timp record. Special pentru tine, avem 3 pachete care sa se muleze pe nevoile tale, dar si pe timpul de care dispui. In plus, daca iti doresti ca aceasta terapie sa fie un prilej de socializare, unul dintre pachete iti permite sa iti inviti prietenele pentru a va bucura impreuna de efectele pietrelor de jad. 

Nici Yoga nu mai este ce a fost candva (hahahaha) si de aceea trebuie sa tinem pasul cu noutatile si sa va aducem cele mai noi procedee. Practica Nirvana Yoga este personalizata si se stabileste de profesorul Nirvana Yoga in functie de nivelul de energie al participantului, tipul de afectiuni pe care il are si deschiderea catre practica. Ca efect, Nirvana Yoga este aur curat si acest lucru se vede in beneficiile tale – trateaza afectiunile hormonale, obezitatea, mancatul pe fond de stres sau cel pe un fond emotional puternic. Avem diferite pachete care imbina Nirvana Yoga cu diferite practici si trateaza personalizat, in functie de afectiunea pe care persoana o are. 

Acum nu mai ai niciun motiv sa amani experientele care te fac mai sanatos/asa si mai relaxat/a. Asadar, cu ce experienta incepi intai? 

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu