Relaxare

Relaxare la un spa de lux la malul marii

Ai 6 motive sa cumperi aceasta experienta:

  •   Termen de valabilitate 12 luni
  •   Banii inapoi garantat timp de 30 de zile
  •   Poti schimba gratuit experienta timp de 90 de zile
  •   Nu ai costuri ascunse
  •   Ai o experienta de shopping la superlativ
  •   Voucher electronic personalizabil cu mesajul tau
18 clienti s-au bucurat de aceasta experienta.
480 lei
Alege pachetul dorit - selectează o opțiune de mai jos:
In stoc
Adauga la wishlist
Descriere

Relaxarea la un spa de lux, pentru ca punem accentul pe momentul acela de liniște și de destindere pentru trup și minte. Iar când în peisaj mai apare și marea, pachetul de relaxare este cum nu se poate mai atractiv. O poti surprinde cu acest cadou minunat si relaxant pentru ea, deoarece stii foarte bine cat de mult apreciaza relaxarea si rasfatul, mai ales daca a avut o perioada incordata in ultimele luni.

Alături de partenerii noștri Iaki Spa, îți punem la dispoziție o suprafață destinată exclusiv relaxării și stării tale de bine. Relaxarea, sentimentul reconfortant de vacanță, un "boost" de energie sau doar un plus de răsfăt sunt garantate de energia binefăcătoare a apei și de magia oamenilor locului.

Atmosfera caldă si primitoare te întâmpină încă din receptie, după care ești condus către vestiare spațioase și bine organizate.
Facilitățile pe care le găsești în zona umedă îți pun la dispoziție o întreagă gama de experiențe ce ajută mușchii să se elibereze de tensiune, îndepărtează stresul, îmbunătațesc circulația și sistemul imunitar: piscina cu apă încalzita la 29 de grade C, sauna umedă sau uscată, duș emoțional sau cervical, jacuzzi, duș Vichy sau duș subacval.

Spa Senses te introduce într-o atmosfera intimă și fascinantă generată de aromele seducatoare ale uleiurilor orientale, lumina difuză, muzică inspirațională și nu, în ultimul rând, de căldura și magia mâinilor terapeuților. Vei câștiga experiențe unice cu rezultate remarcabile.

Terapeuții partenerilor noștri te răsfață, te echilibrează și te înfrumusețează în acest univers care îmbină armonios priceperea oamenilor dedicați cu ingredientele și principiile active ale gamelor recunoscute pe plan internațional Gerovital, Intraceuticals, YonKa, Iyashi Dome, Sabio, Charme d'Orient.

Pachetele spa propuse de partenerii noștri sunt gândite pentru a petrece timp de calitate alături de persoana dragă sau de jumătatea ta. Sau poți organiza cea mai spectaculoasă petrecere a burlacițelor, ocazia perfectă pentru o mică relaxare înainte de ziua cea mare.

COUPLE SURPRISE EXPERIENCE
- o experiență de spa gândită pentru cupluri care cuprinde un masaj de relaxare cu pietre vulcanice și un masaj revigorant al tălpilor, ambele efectuate în tandem, plus acces heat experience (Acces nelimitat la piscină, saune, jacuzzi, duș emoțional, duș cervical, aquagym, fitness, spinning, conform programului)

HER SURPRISE - un pachet destinat în exclusivitate doamnelor care cuprinde mai multe ritualuri de relaxare cu diferite uleiuri pentru prevenirea și uscarea pielii, acces heat experience conform programului partenerilor nostri.

HIS SURPRISE - un pachet destinat domnilor care presupune o combinație de masaj corporal, masajul tălpilor și masajul scalpului efectuat cu diferite uleiuri recunoscute pentru proprietățile lor neurotopice de calmare a sistemului nervos si  acces heat experience.

BACHELORETTE PARTY - Masaje, terapii, mișcare, șampanie și fructe pentru o zi fericită, una de care fiecare viitoare mireasă să se bucure și să-și amintească mereu.

Dacă dorești să petreci un week-end relaxant, să sărbătorești aniversarea căsniciei, ziua de naștere a jumătății tale sau să te pierzi pe străduțele din Centrul Vechi al Constanței dar să ai parte și de răsfățul spa-ului, partenerii noștri îți propun câteva pachete special create pentru a te bucura de liniștea mării. Se știe, marea are unicitatea ei în orice anotimp așa că te invităm să-i descoperi frumusețea și în afara sezonului .

Suntem convinsi ca acest cadou pentru ea sau chiar pentru amandoi va reprezenta o amintire memorabila care va pune zambete pe buzele voastre mult timp si va va umple de energie pozitiva. Îți recomandăm să citești articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experiență pentru cei dragi.

Detaliile experienței:

  • Locație: Mamaia, Hotel Iaki
  • Experiența de Spa este valabilă pentru o persoană, cu excepția pachetului Couple Surprise Experience, prețul fiind pentru două persoane
  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni, de la data achiziției, pentru o persoană
  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
Detalii ale experientei
3087

Fisa tehnica

Cadouri pentru
EA
EL
Localizare
Constanta
Tip experienta
Relaxare
Review-uri clienti(1)
Rating general
5
1 Review
Experienta
(5)

Lasa un review

  • Experienta:
Descrie acesta experienta in cuvinte simple
Acord GDPR:
6 motive sa cumperi de la noi
Experiente ce te-ar putea interesa

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza acum un cont pentru a putea salva experienta in wishlist.

Contul meu