Plimbare prin Bucuresti cu Tuk-Tuk-ul

Postat pe27-08-2020
Plimbare prin Bucuresti cu Tuk-Tuk-ul

Daca iti doresti sa incerci ceva nou si in acelasi timp sa descoperi si frumusetile Bucurestiului, o plimbare de 80 de minute cu tuk-tuk-ul este ce cautai.

Fie ca este un cadou aniversar pentru tine si partenerul tau, sau vrei sa iti surprinzi cea mai buna prietena cand vine pentru prima oara in Bucuresti, acest tur este ideal prin magnitudinea vizuala oferita de colosii arhitecturali oferiti de Bucuresti.

Totul incepe cu plecarea de la Ateneul Roman, un important punct cultural bucurestean, construit in stil neoclasic, cu mici nuante ale stilului romantic. Pe Calea Victoriei se continua traseul catre Piata Costitutiei, loc din care se poate admira Palatul Parlamentului si de unde cu siguranta vei putea realiza fotografii de colectie.Din Piata,veti strabate spre zona Universitate, Bulevardul Unirii, luminat de jocul ritmic al frumoaselor fantani.

Zona Universitate, Magheru, Piata Romana, readuc amintiri din era comunista si imagini ale victoriei din 1989. Mai departe puteti continua un tur spre Arcul de Triumf sau puteti vizita cartierul Primaverii. Tot acest traseu se poate modifica in functie de preferintele voastre, va puteti opri oricand pe drum sa faceti poze, iar introarcerea se va face tot la Ateneul Roman.

Suntem siguri ca aceasta experienta reprezinta un cadou ideal pentru un iubitor de istorie, arta, frumos.

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Experiente ce te-ar putea interesa

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu