Osteni, la placinte, inainte! Experienta moldoveneasca!

Postat pe04-10-2019 de
Osteni, la placinte, inainte! Experienta moldoveneasca!

Cele mai frumoase și emoționante tradiții, din țara noastră, încă se păstrează în zona de Nord-Est a României, mai exact în Moldova. Fiind una dintre puținele regiuni în care tradițiile se respectă cu sfințenie, face ca Moldova să fie una dintre cele mai vizitate regiuni atât în perioadele de sărbătoare, cât și în restul anului. Tot mai mulți oameni își petrec concediile în zona Moldovei, deoarece îți doresc să cunoască și să se bucure de tradițiile strămoșești. 

Bucătăria moldovenească este recunoscută pentru gustul unic, dar și pentru bogăția ei, iar bucatele, în această regiune, sunt întotdeauna preparate respectându-se tradițiile și obiceiurile. 

Iată că noi, împreună cu cei de la Experimentează.ro,  ne-am propus să îți lansăm o invitație mai inedită, mai exact, te așteptăm pe tine și pe cei dragi la un curs de plăcintăreală. 

Ce înseamnă acest lucru mai exact? Ei bine, pe lângă faptul că veți fi cazați într-un castel medieval, veți învăța să faceți plăcinte moldovenești. La momentul degustării, veți avea la dispoziție atât vin, cât și ceai. 

Pe lângă deliciosul moment cu plăcintele, vă veți putea bucura și de un curs de modelaj cu argilă. Și surprizele nu se opresc aici. Absolut toate obiectele pe care le veți face în cadrul cursului vă vor fi livrate la domiciliu de reședință, prin curier.  

După o masă copioasă și delicioasă, veți avea nevoie de o plimbare. Dar nu trebuie să vă îngrijorați, deoarece veți avea parte de o superbă vizită, cu căruța trasă de cai, la Galeria de Artă, Muzeul Arheologic, parcul cu sculpturi în aer liber și pe dealul Cetățuia. Întoarcerea spre atelier se va face pe un alt traseu, sub îndrumarea unui ghid local. Foarte important de știut este că toate intrările la muzeu sunt incluse în prețul experienței. 

În încheierea acestei superbe călătorii din Moldova, veți putea să vă bucurați de un tur privat al castelului medieval în care veți înnopta, iar imediat apoi veți avea parte de o cină premium, lângă șemineu, iarna, iar vara, pe teresa locației.

Știm că deja te imaginezi cu o plăcintă moldovenească în mână, stând lângă șemineu și bucurându-te de această experiență unică. 

Transformă visul în realitate și achiziționează chiar acum această experiență! Și nu uita că îi poți surprinde pe cei dragi cu un altfel de cadou.   

Taguri: Food, , Curs de gatit
Lasa un comentariu
Lasa un raspuns
Te rugam sa te autentifici pentru a posta un comentariu.
Articole recomandate

Acasa

Contul meu

Language

Meniu

Creeaza un cont gratuit pentru a putea salva un wishlist.

Contul meu